κωδικό σφάλματος Steam 107

7 τρόποι για να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Steam 107

Φανταστείτε αυτό: είστε έτοιμοι να βουτήξετε σε μια επική συνεδρία παιχνιδιών και στη συνέχεια, από το πουθενά, εμφανίζεται το φοβερό μήνυμα σφάλματος. Απογοητευτικό, σωστά; Αν είστε άπληστος παίκτης, μπορεί να έχετε συναντήσει κάποια στιγμή τον περίφημο κωδικό σφάλματος Steam 107. Μη φοβάσαι! Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα και να επιστρέψετε στο gaming.

Προτού εμβαθύνουμε στη λεπτομέρεια αυτών των λύσεων, ας εξετάσουμε ορισμένες βασικές αλλά ουσιαστικές επιδιορθώσεις. Κάντε μια γρήγορη επανεκκίνηση του υπολογιστή σας. Μπορεί να φαίνεται κλισέ, αλλά θα εκπλαγείτε πόσο συχνά κάνει το κόλπο. Βεβαιωθείτε ότι η σύνδεσή σας στο δίκτυο είναι σταθερή και, τέλος, εξετάστε το ενδεχόμενο ενημέρωσης ή επανεγκατάστασης του Steam για να βεβαιωθείτε ότι εργάζεστε με την πιο πρόσφατη έκδοση.

Τώρα, ας εξερευνήσουμε αυτές τις γενικές επιδιορθώσεις και άλλες, καθώς περιηγούμαστε στους καλύτερους τρόπους για να αποχαιρετήσουμε τον κωδικό σφάλματος 107 του Steam.

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης: Κορυφαίοι 7 τρόποι για να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Steam 107

1. Εκτελέστε το Steam ως διαχειριστής

Αυτός είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους που δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο κατάστημα Steam. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εκτελέσετε το Steam ως διαχειριστής.

Βήμα 1: Πατήστε το πλήκτρο Windows στο πληκτρολόγιό σας και πληκτρολογήστε Ατμός.

Βήμα 2: Τώρα, κάντε κλικ στο «Εκτέλεση ως διαχειριστής».

Διαχειριστής Steam

Αυτό θα πρέπει να επιλύσει τον κωδικό σφάλματος στο Steam. Εάν αυτό δεν διορθώσει αυτό το ζήτημα, προχωρήστε στην επόμενη μέθοδο.

2. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης Web στο Steam Client

Περιστασιακά, η προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης καταστρέφεται και ενεργοποιεί τον κωδικό σφάλματος Steam 107. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι η σελίδα καταστήματος χρησιμοποιεί το ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης ιστού του Steam για τη φόρτωση των δεδομένων. Δείτε πώς μπορείτε να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης στο Steam.

Βήμα 1: Εκκινήστε τον πελάτη Steam. Κάντε κλικ στο Steam στην επάνω αριστερή γωνία και από το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε Ρυθμίσεις.

επιλέξτε Ρυθμίσεις

Βήμα 2: Στην ενότητα Ρυθμίσεις, μεταβείτε στο In Game από το αριστερό παράθυρο και κάντε κλικ στο Delete μπροστά από το “Delete Web Browser Data” στα δεξιά.

κάντε κλικ στο Διαγραφή

Βήμα 3: Στο αναδυόμενο παράθυρο, κάντε κλικ στην Επιβεβαίωση.

Κάντε κλικ στο OK

Αφού εκτελέσετε τα παραπάνω βήματα, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας για να διαγράψετε εντελώς την προσωρινή μνήμη ή τα προσωρινά αρχεία. Αυτή η ενέργεια καταργεί όλα τα αρχεία κρυφής μνήμης, τα cookie και το ιστορικό του πελάτη Steam. Εάν αυτό δεν επιλύσει το πρόβλημα, ίσως η επόμενη μέθοδος θα σας βοηθήσει να το διορθώσετε. Συνέχισε να διαβάζεις.

3. Ενεργοποιήστε τον Αυτόματο συγχρονισμό ώρας στα Windows

Μερικές φορές, εμφανίζεται ο κωδικός σφάλματος 107 στο Steam, εάν υπάρχει αναντιστοιχία μεταξύ της ώρας του συστήματός σας και της ώρας λήψης του Steam με βάση την περιοχή σας. Αυτό μπορεί να διορθωθεί ενεργοποιώντας το συγχρονισμό ημερομηνίας και ώρας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1: Πατήστε το πλήκτρο Windows στο πληκτρολόγιό σας, πληκτρολογήστε ‘Ρυθμίσεις ημερομηνίας και ώρας,’ και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

πληκτρολογήστε ρυθμίσεις ημερομηνίας και ώρας

Βήμα 2: Ελέγξτε εάν είναι ενεργοποιημένη η “Αυτόματη ρύθμιση ώρας”. Εάν όχι, προχωρήστε και ενεργοποιήστε το.

Βήμα 3: Κάντε κύλιση προς τα κάτω και στην ενότητα Πρόσθετες ρυθμίσεις, κάντε κλικ στο κουμπί Συγχρονισμός τώρα.

Ενεργοποιήστε την αυτόματη ρύθμιση ώρας

Μόλις τελειώσετε, δοκιμάστε να ανοίξετε τον πελάτη Steam και ελέγξτε εάν το πρόβλημα παραμένει. Ο κωδικός σφάλματος 107 θα πρέπει να φύγει. Ωστόσο, εάν δεν έγινε, προχωρήστε στην επόμενη διόρθωση.

4. Να επιτρέπεται το Steam μέσω του τείχους προστασίας των Windows

Ενώ ένα πρόγραμμα τείχους προστασίας έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει το σύστημά σας, μερικές φορές μπορεί να μπλοκάρει ακούσια νόμιμα προγράμματα όπως το Steam, προκαλώντας κωδικό σφάλματος 107. Μπορείτε να το επιλύσετε προσθέτοντας το Steam στη λίστα επιτρεπόμενων. Να πώς.

Σημείωση: Είναι σημαντικό να αποφύγετε την πλήρη απενεργοποίηση του antivirus και του τείχους προστασίας, καθώς αυτό μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια του συστήματός σας.

Βήμα 1: Πατήστε το πλήκτρο “Windows + S” για πρόσβαση στο μενού αναζήτησης, πληκτρολογήστε “Να επιτρέπεται μια εφαρμογή μέσω του Τείχους προστασίας των Windows” και πατήστε Enter.

πληκτρολογήστε Να επιτρέπεται μια εφαρμογή μέσω του Τείχους προστασίας των Windows

Βήμα 2: Κάντε κλικ στο κουμπί Αλλαγή ρυθμίσεων.

Κάντε κλικ στο κουμπί Αλλαγή ρυθμίσεων

Βήμα 3: Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να εντοπίσετε τον πελάτη Steam και επιλέξτε τα πλαίσια ελέγχου Ιδιωτικό και Δημόσιο για να τον προσθέσετε στη λίστα επιτρεπόμενων. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο OK.

Σημείωση: Εάν δεν μπορείτε να εντοπίσετε μια εφαρμογή ή ένα πρόγραμμα στη λίστα, κάντε κλικ στο κουμπί Να επιτρέπεται σε άλλη εφαρμογή για να την προσθέσετε.

Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου Ιδιωτικό και Δημόσιο

Αφού κάνετε αυτές τις αλλαγές, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας και δοκιμάστε να εκτελέσετε ξανά το Steam για να δείτε εάν το σφάλμα έχει επιλυθεί. Εάν το ζήτημα παραμένει, ίσως χρειαστεί να το διερευνήσετε περαιτέρω. Συνέχισε να διαβάζεις.

5. Επαναφέρετε τον προσαρμογέα δικτύου

Η επαναφορά του προσαρμογέα δικτύου μπορεί να είναι μια απλή αλλά αποτελεσματική λύση για την επίλυση του κωδικού σφάλματος Steam 107. Αυτό το σφάλμα εμφανίζεται συχνά όταν υπάρχουν προβλήματα με τη σύνδεση δικτύου και η επαναφορά μπορεί να βοηθήσει στην ανανέωση των ρυθμίσεων του προσαρμογέα, στην εκκαθάριση τυχόν προσωρινών δυσλειτουργιών και στη δημιουργία σταθερού σύνδεση με τους διακομιστές Steam.

Έχουμε ήδη καλύψει πώς να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου στα Windows 11, ακολουθήστε τα βήματα και επανεκκινήστε την επικοινωνία μεταξύ του υπολογιστή σας και του δικτύου. Μπορείτε να επανεκκινήσετε το Steam και να ελέγξετε εάν το πρόβλημα παραμένει. Ελέγξτε την επόμενη επιδιόρθωση εάν συνεχιστεί.

6. Ξεπλύνετε το DNS σας

Μια κατεστραμμένη κρυφή μνήμη DNS μπορεί επίσης να οδηγήσει στον κωδικό σφάλματος 107 στο Steam. Η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης DNS βοηθά στην επίλυση αυτού του ζητήματος. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1: Πατήστε το πλήκτρο Windows στο πληκτρολόγιό σας, πληκτρολογήστε Γραμμή εντολώνκαι κάντε κλικ στην επιλογή “Εκτέλεση ως διαχειριστής”.

Στη γραμμή εντολών, επιλέξτε Ναι.

Γραμμή εντολών

Βήμα 2: Πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή και πατήστε Enter.

ipconfig /flushdns
πληκτρολογήστε την παρακάτω εντολή

Στη συνέχεια, θα δείτε ένα μήνυμα που δηλώνει ότι η κρυφή μνήμη επίλυσης DNS έχει ξεπλυθεί. Μόλις εκτελεστεί, αυτό θα πρέπει να διορθώσει τον κωδικό σφάλματος Steam 107. Εάν το σφάλμα εξακολουθεί να υπάρχει, η επόμενη και τελική επιδιόρθωση μπορεί να βοηθήσει.

7. Αλλάξτε τις ρυθμίσεις σας DNS

Τα προβλήματα συνδεσιμότητας λόγω των ρυθμίσεων DNS μπορεί να περιορίσουν τη σωστή λειτουργία μιας εφαρμογής. Έτσι, η μετάβαση σε ένα εναλλακτικό DNS μπορεί να βοηθήσει. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Βήμα 1: Κάντε κλικ στο εικονίδιο Αναζήτηση στη γραμμή εργασιών, πληκτρολογήστε Πίνακας Ελέγχου, και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

Πίνακας Ελέγχου

Βήμα 2: Μεταβείτε στο “Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης”.

Μεταβείτε στο Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης

Βήμα 3: Κάντε κλικ στο Αλλαγή ρυθμίσεων προσαρμογέα στα αριστερά σας.

Κάντε κλικ στο Αλλαγή προσαρμογέα

Βήμα 4: Κάντε δεξί κλικ στη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο και επιλέξτε Ιδιότητες.

Επιλέξτε Ιδιότητες

Βήμα 5: Στην περιοχή Δικτύωση, κάντε διπλό κλικ στο «Πρωτόκολλο Διαδικτύου Έκδοση 4 (TCP/IPv4)» για να ανοίξετε τις Ιδιότητες του.

διπλό κλικ στην Έκδοση πρωτοκόλλου Internet

Βήμα 6: Επιλέξτε την επιλογή «Χρήση των ακόλουθων διευθύνσεων διακομιστή DNS». Εισαγάγετε κύριες και δευτερεύουσες διευθύνσεις DNS στα πεδία Προτιμώμενος διακομιστής DNS και Εναλλακτικός διακομιστής DNS, αντίστοιχα.

Σημείωση: Θα πάμε με τον ‘Προτιμώμενο διακομιστή DNS:’ 8.8.8.8 και τον ‘Εναλλακτικό διακομιστή DNS:’ 8.8.4.4.

Βήμα 7: Επισημάνετε το πλαίσιο “Επικύρωση ρυθμίσεων κατά την έξοδο” και κάντε κλικ στο OK.

Προσθήκη διακομιστή DNS

Και είστε έτοιμοι. Οι ρυθμίσεις DNS θα χρησιμοποιηθούν αμέσως από τα Windows. Δοκιμάστε να επανεκκινήσετε το Steam και δείτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί. Μπορείτε να επικοινωνήσετε Υποστήριξη Steam εάν το σφάλμα 107 παραμένει μετά την εκτέλεση των παραπάνω διορθώσεων.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη διόρθωση του κωδικού σφάλματος Steam 107

1. Ο κωδικός σφάλματος 107 του Steam επηρεάζει όλους τους χρήστες εξίσου;

Ενώ ο κωδικός σφάλματος 107 μπορεί να επηρεάσει πολλούς χρήστες κατά τη διάρκεια προβλημάτων διακομιστή, μεμονωμένες περιπτώσεις μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις διαμορφώσεις δικτύου και τα τοπικά ζητήματα.

2. Μπορούν οι περιορισμοί ISP να προκαλέσουν το σφάλμα 107 του Steam;

Ορισμένοι ISP ενδέχεται να έχουν περιορισμούς ή προβλήματα που επηρεάζουν τις συνδέσεις Steam. Επιβεβαιώστε με τον ISP σας εάν υπάρχουν γνωστά προβλήματα ή περιορισμοί.

3. Πέφτει το Steam όταν βλέπω τον κωδικό σφάλματος 107;

Το σφάλμα 107 μπορεί να προκύψει όταν οι διακομιστές Steam αντιμετωπίζουν προβλήματα. Ελεγχος Επίσημη σελίδα κατάστασης του Steam ή διαδικτυακά φόρουμ για να επιβεβαιώσετε εάν οι διακομιστές είναι εκτός λειτουργίας.

Γρήγορη επίλυση σφάλματος Steam

Η αντιμετώπιση του κωδικού σφάλματος 107 του Steam δεν χρειάζεται να είναι μια τρομακτική εργασία. Συνδυάζοντας γενικές διορθώσεις με πιο στοχευμένες λύσεις, μπορείτε να επιστρέψετε γρήγορα χωρίς την ενοχλητική διακοπή των μηνυμάτων σφάλματος. Μπορεί επίσης να θέλετε να διαβάσετε πώς να διορθώσετε το σφάλμα σε εκκρεμότητα αγοράς (συναλλαγής) στο Steam.

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης:Το Steam κατεβάζει ή εγκαθιστά ενημερώσεις κάθε φορά που το εκκινείτε;

Πώς να διορθώσετε ένα ζήτημα “Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση στο δίκτυο Steam”.

Πώς να διορθώσετε έναν κωδικό σφάλματος e84 στο Steam

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *