μαύρη οθόνη Roblox

Κορυφαίες 7 επιδιορθώσεις για το ζήτημα της μαύρης οθόνης Roblox

Το να ξεκινήσετε τις εικονικές περιπέτειες του Roblox είναι συνήθως μια συναρπαστική εμπειρία, αλλά τι γίνεται αν ένα απροσδόκητο μπλακ άουτ επισκιάσει το παιχνίδι σας; Μπορεί να βλέπετε μόνο μενού και εικονίδια Roblox χωρίς το πραγματικό παιχνίδι στο τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας. Ευτυχώς, είναι δυνατό να επιλυθεί το πρόβλημα της μαύρης οθόνης στο Roblox.

Λίγα πράγματα είναι ενοχλητικά από τα ζητήματα που σας κρατούν μακριά από τα αγαπημένα σας παιχνίδια Roblox. Για να σας βοηθήσουμε, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα λύσεων που θα κάνουν το Roblox να επανέλθει και να λειτουργήσει σε χρόνο μηδέν. Λοιπόν, ας ρίξουμε μια ματιά.

1. Κλείστε και ανοίξτε ξανά το Roblox

Το Roblox μπορεί μερικές φορές να αντιμετωπίσει προβλήματα κατά το άνοιγμα στο τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας. Εάν είναι απλώς ένα προσωρινό σφάλμα που προκαλεί το Roblox να εμφανίζει μια μαύρη οθόνη, απλά η επανεκκίνηση θα πρέπει να λύσει το πρόβλημα.

Στα Windows, πατήστε τη συντόμευση πληκτρολογίου Ctrl + Shift + Esc για να ανοίξετε τη Διαχείριση εργασιών. Στην καρτέλα Διεργασίες, επιλέξτε Roblox και κάντε κλικ στην επιλογή Τέλος εργασίας.

Κλείστε το Roblox στα Windows

Σε Mac, πατήστε τη συντόμευση πληκτρολογίου Command + Option + Esc, επιλέξτε Roblox από το παράθυρο Force Quit Applications και κάντε κλικ στο κουμπί Force Quit.

Αναγκαστική έξοδος από το Roblox σε Mac

Όσοι παίζουν Roblox σε Android ή iPhone μπορούν να σύρουν προς τα πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης (ή να πατήσουν το κουμπί Επισκόπηση εφαρμογής) για να εμφανιστεί η εναλλαγή εφαρμογών και να σύρουν προς τα πάνω την κάρτα Roblox για να κλείσει το παιχνίδι.

Κλείστε το Roblox στο τηλέφωνο

Ανοίξτε ξανά το Roblox μετά από αυτό και ελέγξτε αν λειτουργεί καλά.

2. Ενεργοποιήστε τη μειωμένη κίνηση

Το Roblox εμφανίζει μαύρη οθόνη όταν προσπαθείτε να συμμετάσχετε σε μια εμπειρία; Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή Reduce Motion, η οποία βοήθησε αρκετούς Χρήστες του Reddit διορθώστε το πρόβλημα σχεδόν αμέσως.

Βήμα 1: Εκκινήστε το Roblox και ανοίξτε οποιοδήποτε παιχνίδι. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Roblox στην επάνω αριστερή γωνία.

Roblox στις επιλογές παιχνιδιού

Βήμα 2: Μεταβείτε στην καρτέλα Ρυθμίσεις και ορίστε το Reduce Motion σε On. Επιστρέψτε στο παιχνίδι σας και ελέγξτε αν φορτώνει καλά.

Ενεργοποιήστε το Reduce Motion στο Roblox

3. Χαμηλές ρυθμίσεις γραφικών

Ένας άλλος λόγος που η οθόνη του Roblox μπορεί να γίνει μαύρη κατά την είσοδο σε ένα παιχνίδι είναι εάν η ποιότητα των γραφικών εντός του παιχνιδιού είναι πολύ υψηλή και το υλικό του υπολογιστή σας δεν μπορεί να την επεξεργαστεί. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, μειώστε την ποιότητα των γραφικών του παιχνιδιού, κάτι που θα κάνει επίσης το Roblox να αισθάνεται λιγότερο καθυστερημένο.

Βήμα 1: Ανοίξτε το Roblox και ξεκινήστε το αγαπημένο σας παιχνίδι.

Βήμα 2: Κάντε κλικ στο εικονίδιο Roblox στην επάνω αριστερή γωνία.

Roblox στις επιλογές παιχνιδιού

Βήμα 3: Μεταβείτε στην καρτέλα Ρυθμίσεις και ορίστε τη λειτουργία γραφικών σε Μη αυτόματη. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο μείον δίπλα στην επιλογή Graphics Quality για να μειώσετε την ποιότητα των γραφικών του παιχνιδιού.

Lower In Game Graphics στο Roblox

Επιστρέψτε στο παιχνίδι σας Roblox και ελέγξτε αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει.

4. Ελέγξτε την κατάσταση διακομιστή Roblox

Προβλήματα φόρτωσης στο Roblox μπορεί επίσης να προκύψουν λόγω προβλημάτων που σχετίζονται με τον διακομιστή. Πρέπει να ελέγξετε την κατάσταση του διακομιστή του Roblox για να ελέγξετε αυτήν τη δυνατότητα. Εάν υπάρξει διακοπή λειτουργίας, θα χρειαστεί να περιμένετε να επανέλθουν και να λειτουργήσουν οι διακομιστές Roblox για να μπορέσετε να συνεχίσετε να παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια.

Σελίδα κατάστασης διακομιστή Roblox

5. Ενημερώστε το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών (Windows)

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα μαύρης οθόνης στα Windows με άλλες εφαρμογές και παιχνίδια, το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών στον υπολογιστή σας μπορεί να είναι παλιό. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να δοκιμάσετε να ενημερώσετε το προβληματικό πρόγραμμα οδήγησης χρησιμοποιώντας αυτά τα βήματα:

Βήμα 1: Πατήστε το πλήκτρο Windows + S συντόμευση πληκτρολογίου για πρόσβαση στο μενού αναζήτησης. Τύπος διαχειριστή της συσκευής και επιλέξτε το πρώτο αποτέλεσμα που εμφανίζεται.

Ανοίξτε τη Διαχείριση Συσκευών στα Windows

Βήμα 2: Στο παράθυρο “Διαχείριση συσκευών”, αναπτύξτε το στοιχείο Προσαρμογείς οθόνης. Κάντε δεξί κλικ στο πρόγραμμα οδήγησης και επιλέξτε την επιλογή Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης.

Ενημερώστε το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών στα Windows

Από εκεί, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ενημερώσετε το πρόγραμμα οδήγησης.

6. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη Roblox

Τα παλιά ή κατεστραμμένα δεδομένα προσωρινής μνήμης Roblox στο τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας μπορούν επίσης να προκαλέσουν τέτοιες ανωμαλίες. Μπορείτε να διαγράψετε τα υπάρχοντα δεδομένα κρυφής μνήμης Roblox για να δείτε εάν αυτό επαναφέρει την κανονικότητα.

Windows

Βήμα 1: Πατήστε το πλήκτρο Windows + R συντόμευση πληκτρολογίου για να ανοίξετε το πλαίσιο διαλόγου Εκτέλεση. Τύπος %localappdata%\Θερμ στο πεδίο Άνοιγμα και πατήστε Enter.

Ανοίξτε τον φάκελο Temp

Βήμα 2: Στο παράθυρο Εξερεύνηση αρχείων που ανοίγει, επιλέξτε το φάκελο Roblox και κάντε κλικ στο εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων στο επάνω μέρος για να τον διαγράψετε.

Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη Roblox στα Windows

Μακ

Βήμα 1: Πατήστε τη συντόμευση πληκτρολογίου Shift + Command + G, πληκτρολογήστε ~/Βιβλιοθήκη/Κρυφέςκαι πατήστε Enter.

Ανοίξτε το φάκελο Cache σε Mac

Βήμα 2: Επιλέξτε το φάκελο com.Roblox.Roblox και πατήστε το πλήκτρο Delete.

Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη Roblox σε Mac

Android

Βήμα 1: Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Roblox στο τηλέφωνό σας και πατήστε το εικονίδιο «i» από το μενού που προκύπτει.

Πληροφορίες εφαρμογής Roblox στο Android

Βήμα 2: Μεταβείτε στην Αποθήκευση και πατήστε την επιλογή Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει τρόπος εκκαθάρισης της προσωρινής μνήμης για την εφαρμογή Roblox στο iPhone, θα πρέπει να τη διαγράψετε και να την εγκαταστήσετε ξανά.

7. Επανεγκαταστήστε το Roblox

Ακόμα δεν έχεις τύχη; Μπορείτε να δοκιμάσετε να απεγκαταστήσετε το Roblox από τη συσκευή σας και στη συνέχεια να το εγκαταστήσετε ξανά. Με αυτόν τον τρόπο θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τυχόν προβληματικά δεδομένα εφαρμογής και επίσης θα ενημερώσετε την εφαρμογή στην πιο πρόσφατη έκδοσή της.

Επιφάνεια εργασίας

Στα Windows, πατήστε τη συντόμευση πληκτρολογίου Windows + S για πρόσβαση στο μενού αναζήτησης. Τύπος Roblox στο πλαίσιο αναζήτησης και επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης.

Απεγκαταστήστε το Roblox στα Windows

Σε Mac, ανοίξτε την εφαρμογή Finder και επιλέξτε Εφαρμογές από την πλαϊνή γραμμή. Κάντε δεξί κλικ στην εφαρμογή Roblox και επιλέξτε Μετακίνηση στον Κάδο απορριμμάτων.

Απεγκαταστήστε το Roblox από το Mac

Κινητό

Για να αφαιρέσετε το Roblox από ένα Android, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής του και πατήστε την επιλογή Κατάργηση εγκατάστασης. Στη συνέχεια, πατήστε OK για επιβεβαίωση.

Σε ένα iPhone, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Roblox και επιλέξτε Κατάργηση εφαρμογής. Στη συνέχεια, πατήστε Διαγραφή εφαρμογής για επιβεβαίωση.

Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Roblox στο κινητό ή τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας και ελέγξτε αν το πρόβλημα εξακολουθεί να εμφανίζεται μετά από αυτό.

Επιστροφή στη Δράση

Χωρίς σαφή ένδειξη του τι πάει στραβά, η αντιμετώπιση του προβλήματος της μαύρης οθόνης του Roblox μπορεί να μοιάζει σαν να περπατάτε στο σκοτάδι. Ας ελπίσουμε ότι οι συμβουλές που αναφέρονται παραπάνω θα βοηθήσουν στην επίλυση του υποκείμενου προβλήματος και θα κάνουν το Roblox να εκτελείται ξανά στον υπολογιστή ή το κινητό σας.

Διαβάστε επίσης :Κορυφαίες 7 επιδιορθώσεις για το Roblox Chat

Απενεργοποίηση του δρομέα Roblox

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *