Πώς να αλλάξετε τον αριθμό των κουδουνισμάτων πριν το iPhone σας μεταβεί στον τηλεφωνητή

Απογοητεύεστε όταν σας οι κλήσεις πηγαίνουν στον αυτόματο τηλεφωνητή μετά από δύο δαχτυλίδια; Αποδεικνύεται ότι με μερικά απλά βήματα, μπορείτε να αλλάξετε τον αριθμό των κουδουνισμάτων στο iPhone σας προτού μεταβεί στον τηλεφωνητή. Μπορείτε να κάνετε τις εισερχόμενες κλήσεις να κουδουνίζουν για περισσότερο ή για λιγότερο από το προεπιλεγμένο 20 δευτερόλεπτα πριν ο καλών αρχίσει να ακούει το εξερχόμενο μήνυμά σας.

Λάβετε υπόψη ότι η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που διαθέτετε ελέγχει μερικές φορές αυτήν τη δυνατότητα iPhone και θα πρέπει να την καλέσετε και να τους ζητήσετε να αλλάξουν την ώρα που κουδουνίζει το τηλέφωνό σας. Αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να το αλλάξετε μόνοι σας. Δείτε λοιπόν πώς μπορείτε να αλλάξετε τον αριθμό των κουδουνισμάτων στο iPhone σας πριν στείλετε μια κλήση στον τηλεφωνητή.

Διαβάστε επίσης:Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία πτήσης σε Android ή iPhone

Πώς να αλλάξετε τον αριθμό των κουδουνισμάτων του iPhone μόνοι σας

Μπορείτε πάντα να καλέσετε τον πάροχο υπηρεσιών σας για να ρυθμίσετε τον αριθμό των κουδουνισμάτων προτού το iPhone σας ανακατευθύνει τις κλήσεις σε φωνητικό ταχυδρομείο. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη σε όλους τους παρόχους. Αλλά αν θέλετε να το κάνετε μόνοι σας, ορισμένα δίκτυα όπως η T-mobile, η Vodafone και η At&T θα σας επιτρέψουν να το κάνετε, αλλά η Verizon δεν θα το κάνει.

Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να αλλάξετε τη διάρκεια κουδουνίσματος:

 1. Λάβετε τον αριθμό του τηλεφωνητή σας: Κλήση *#61# με την εφαρμογή του τηλεφώνου σας και ετοιμάστε στυλό και χαρτί. Σημειώστε τον αυτόματο τηλεφωνητή ή τον αριθμό προώθησης κλήσεων που εμφανίζεται στην οθόνη. Είναι ο αριθμός στο Προς τα εμπρός Ενότητα. Παρακέντηση Απολύω για να τερματίσετε την κλήση και να επιστρέψετε στο πληκτρολόγιο.
 2. Εισαγάγετε τον αριθμό αυτόματου τηλεφωνητή: Πληκτρολογήστε *61* στην εφαρμογή τηλεφώνου, αλλά μην καλέσετε αυτόν τον αριθμό. Αντίθετα, εισαγάγετε τον κωδικό προώθησης φωνητικών κλήσεων που σας έχει δοθεί. Για παράδειγμα, εάν ο κωδικός είναι +123456789, η εισαγωγή σας θα πρέπει να μοιάζει με αυτό: *61*+123456789. Μην πατήσετε κλήση ακόμα!
 3. Προσθέστε τον αριθμό των δευτερολέπτων που θέλετε να χτυπήσει το iPhone σας: Πληκτρολογήστε *11* και προσθέστε τον αριθμό των δευτερολέπτων που θέλετε να χτυπήσει το iPhone σας πριν ανακατευθύνετε τις κλήσεις στον αυτόματο τηλεφωνητή. Εάν θέλετε να είναι 25 δευτερόλεπτα, η εισαγωγή σας θα πρέπει να μοιάζει με αυτό: *61*+123456789*11*25#. Μόνο τώρα, πατήστε το κουμπί κλήσης.
 4. Θα πρέπει να λάβετε επιβεβαίωση ότι αλλάξατε τη διάρκεια της κλήσης στις ρυθμίσεις τηλεφωνητή και ότι οι φωνητικές κλήσεις θα προωθούνται όταν δεν απαντηθούν. Παρακέντηση Εντάξει.
 5. Τέλος, πατήστε το Απολύω κουμπί για να τερματίσετε την κλήση.

Σημείωση: Ο προεπιλεγμένος χρονοδιακόπτης πριν το iPhone σας ανακατευθύνει μια εισερχόμενη κλήση σε φωνητικό ταχυδρομείο είναι 20 δευτερόλεπτα.

Καλώντας τον πάροχο υπηρεσιών σας

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μόνο ορισμένες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας θα σας επιτρέψουν να χρησιμοποιήσετε τα βήματα που περιγράφονται παραπάνω για να αλλάξετε τη διάρκεια του ήχου κλήσης πριν μια κλήση iPhone μεταβεί στον αυτόματο τηλεφωνητή. Η Verizon, για παράδειγμα, δεν προσφέρει υπηρεσία μενού ειδοποιήσεων push. Θα πρέπει να καλέσετε έναν αριθμό εξυπηρέτησης πελατών για να πείτε στον αντιπρόσωπό του να τον αλλάξει. Χρησιμοποιήστε την ίδια μέθοδο για όλους τους άλλους μεταφορείς, εάν δεν θέλετε να το κάνετε μόνοι σας.

Θα χρειαστούν αρκετές ώρες μέχρι να ολοκληρωθεί το αίτημά σας και να αλλάξει ο αριθμός των κουδουνισμάτων του τηλεφώνου. Σημειώστε ότι ο μέγιστος αριθμός δευτερολέπτων για να ορίσετε τον αριθμό κουδουνίσματος μπορεί να αλλάξει ανάλογα με το πού βρίσκεστε. Σε ορισμένες περιοχές, ενδέχεται να μην μπορείτε να το επεκτείνετε πέρα ​​από τα αρχικά 20 δευτερόλεπτα. Άλλες περιοχές επιτρέπουν το πολύ 40 δευτερόλεπτα.

Ορισμένοι πάροχοι, όπως η AT&T, σας επιτρέπουν να αλλάξετε τον αριθμό των κουδουνισμάτων στην ηλεκτρονική τους πύλη. Πήγαινε στο δικό σου σύνοψη λογαριασμούμετά επιλέξτε Ρυθμίσεις τηλεφωνητή. Εκεί, θα πρέπει να μπορείτε να αλλάξετε τον αριθμό των κουδουνισμάτων του iPhone σας.

Τούτου λεχθέντος, ελέγξτε τις επιλογές σας με τον πάροχο υπηρεσιών σας.

Μην ενοχλείτε και Λειτουργία πτήσης

Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο για να ορίσετε τον αριθμό των κουδουνισμάτων πριν οι εισερχόμενες κλήσεις μεταβούν στον αυτόματο τηλεφωνητή. Ωστόσο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε από πολλά σε καθόλου δαχτυλίδια. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απορρίψετε όλες τις τηλεφωνικές κλήσεις ταυτόχρονα και να τις κάνετε να μεταβούν στον αυτόματο τηλεφωνητή χωρίς το iPhone σας να απενεργοποιήσει τον ήχο κλήσης. Αυτές οι λειτουργίες είναι εξαιρετικές για χρήση κατά τη διάρκεια μαθημάτων ή επαγγελματικών συναντήσεων.

Εναλλαγή σε Λειτουργία πτήση:

 1. Πατήστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.
 2. Επιλέγω Λειτουργία πτήσηςκαι ενεργοποιήστε το.
 3. Θα παρατηρήσετε ότι το τηλέφωνό σας έχει χάσει τη σύνδεση κινητής τηλεφωνίας. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι κλήσεις θα πηγαίνουν αυτόματα στον αυτόματο τηλεφωνητή.

Μετάβαση στη λειτουργία Μην ενοχλείτε:

 1. Παω σε Ρυθμίσεις εφαρμογή.
 2. Επιλέγω Συγκεντρώνω.
 3. Παρακέντηση Μην ενοχλείτε.
 4. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε να ενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία για συγκεκριμένα άτομα (ή όλα) ή για τις εφαρμογές. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε σε ποιες ώρες θέλετε να ενεργοποιείται αυτή η λειτουργία.

Αναζητήστε ένα εικονίδιο Ημισέληνου στη γραμμή κατάστασης για να δείτε εάν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία Μην ενοχλείτε.

Καλή δουλειά! Ξέρετε πώς να προσαρμόσετε τον αριθμό των κουδουνισμάτων πριν το iPhone σας μεταβεί στον αυτόματο τηλεφωνητή. Θα πρέπει να πειραματιστείτε με διαφορετικούς χρόνους κουδουνίσματος για να καταλάβετε ποιος λειτουργεί καλύτερα για εσάς, ώστε να διασφαλίσετε ότι δεν θα αποστέλλονται σημαντικές κλήσεις απευθείας στον αυτόματο τηλεφωνητή. Αυτή είναι μια συχνά παραβλέπεται αλλά σημαντική λεπτομέρεια σχετικά με τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας. Οι καλούντες σας θα εκτιμήσουν επίσης ότι δεν βρίσκονται σε αναμονή για πολύ καιρό.

Διαβάστε επίσης:Πώς να διορθώσετε το Excel όχι τον αυτόματο υπολογισμό

Το Facetime είναι κάτω;

Πώς να απενεργοποιήσετε το φλας LED για ειδοποιήσεις στο iPhone

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *