Πώς να απενεργοποιήσετε το φλας LED για ειδοποιήσεις στο iPhone

Πώς να απενεργοποιήσετε το φλας LED για ειδοποιήσεις στο iPhone

Οι ειδοποιήσεις φλας LED είναι ένας εύχρηστος τρόπος για να ενημερώνεστε για τις εισερχόμενες κλήσεις, τους συναγερμούς και άλλες ειδοποιήσεις στο iPhone της Apple, ειδικά εάν έχετε προβλήματα ακοής, σε θορυβώδες περιβάλλον ή έχετε τη συσκευή σε αθόρυβη λειτουργία.

Αλλά υπάρχουν στιγμές, όπως κατά τη διάρκεια συναντήσεων, στις ταινίες ή όταν χαλαρώνετε για τη νύχτα, όταν ένα LED που αναβοσβήνει γρήγορα είναι περισσότερο μια διακοπή παρά μια χρήσιμη ένδειξη. Αυτό το σεμινάριο θα σας δείξει πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις φλας LED στο iPhone σας.

Γιατί το iPhone σας δονείται τυχαία

Απενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις φλας LED στο iPhone

Οι ειδοποιήσεις φλας LED στο iPhone εμπίπτουν στη σουίτα επιλογών προσβασιμότητας iOS που σχετίζονται με την ακοή, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να ψάξετε βαθιά στην εφαρμογή Ρυθμίσεις για να απενεργοποιήσετε αυτές τις ειδοποιήσεις.

  1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις μέσω της Αρχικής οθόνης ή της Βιβλιοθήκης εφαρμογών.
  1. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Προσιτότητα.
  1. Στην ενότητα Ακοή, πατήστε Ήχος/Εικόνα.
  1. Πατήστε το Φλας LED για Ειδοποιήσεις επιλογή στο κάτω μέρος της οθόνης.
  1. Απενεργοποιήστε τον διακόπτη δίπλα Φλας LED για ειδοποιήσειςκαι η λυχνία LED δεν θα αναβοσβήνει πλέον για ειδοποιήσεις και ειδοποιήσεις.

Σημείωση: Μπορείτε να ελέγξετε τον τρόπο λειτουργίας των ειδοποιήσεων φλας LED από την ίδια οθόνη. Κρατα το Φλας LED για ειδοποιήσεις εναλλάξτε ενεργό και ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τους δύο ακόλουθους διακόπτες—Flash ενώ είναι ξεκλείδωτο και Φλας σε αθόρυβη λειτουργία—ανάλογα με το αν το iPhone θα πρέπει να αναβοσβήνει όταν είναι ξεκλείδωτο, σε αθόρυβη λειτουργία ή και στα δύο.

Σβήνει τα φώτα για ειδοποιήσεις φλας LED

Το να γνωρίζετε πώς να απενεργοποιείτε τις ειδοποιήσεις flash μπορεί να είναι χρήσιμο σε περιπτώσεις όπου θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις διακριτικά στο iPhone. Μπορείτε πάντα να τα ενεργοποιήσετε ξανά, ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα όποτε θέλετε.

Τούτου λεχθέντος, εάν θέλετε μόνο να αποκλείσετε προσωρινά όλες τις ειδοποιήσεις iPhone, συμπεριλαμβανομένων των φλας LED, απλώς βάλτε το iPhone σας σε λειτουργία Μην ενοχλείτε ή ενεργοποιήστε ένα προφίλ Εστίασης.

Πώς να αλλάξετε τον αριθμό των κουδουνισμάτων πριν το iPhone σας μεταβεί στον τηλεφωνητή

Η εφαρμογή Google δεν λειτουργεί στο iPhone

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *