Τι είναι το "Emergency Bypass" στο iPhone

Τι είναι το “Emergency Bypass” στο iPhone (και πώς να το ενεργοποιήσετε)

Όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία Silent ή Focus, το iPhone σας θέτει σε σίγαση τις ειδοποιήσεις και τις ειδοποιήσεις από όλες τις εφαρμογές και τις επαφές. Το Emergency Bypass είναι μια κερκόπορτα που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τα άτομα που μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας (μέσω κλήσεων ή γραπτών μηνυμάτων) στη λειτουργία Αθόρυβη ή Εστίαση. Η λειτουργία διασφαλίζει ότι δεν θα χάνετε ποτέ ειδοποιήσεις από συγκεκριμένες επαφές, ειδικά σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Συνιστάται να δίνετε σε στενούς φίλους, συγγενείς, παιδιά, συναδέλφους ή συνεργάτες προνόμια Emergency Bypass. Αυτό το σεμινάριο καλύπτει τα βήματα για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της παράκαμψης έκτακτης ανάγκης στο iPhone ή το iPad σας.

Σημείωση: Το Emergency Bypass είναι διαθέσιμο σε iPhone και iPad με iOS 15 και iPadOS 15 ή νεότερη έκδοση. Ενημερώστε το iPhone σας (Ρυθμίσεις > Γενικός > Αναβάθμιση λογισμικού) εάν εκτελεί μια παλαιότερη ή μη υποστηριζόμενη έκδοση iOS.

Διαμόρφωση παράκαμψης έκτακτης ανάγκης για τηλεφωνικές κλήσεις

Μπορείτε να παραδώσετε σε μια επαφή προνόμια Emergency Bypass για κλήσεις κινητής τηλεφωνίας και FaceTime (ήχος και βίντεο). Θα λαμβάνετε κλήσεις μόνο από το άτομο σε λειτουργία εστίασης ή σίγασης, αλλά οι ειδοποιήσεις κειμένου τίθενται σε σίγαση.

Ενεργοποίηση έκτακτης παράκαμψης για τηλεφωνικές κλήσεις

 1. Ανοιξε το Επαφές εφαρμογή και επιλέξτε την επαφή/άτομο που θέλετε να βάλετε στη λίστα επιτρεπόμενων από τους περιορισμούς λειτουργίας Αθόρυβο και Εστίαση.
 2. Επιλέγω Επεξεργασία στην επάνω δεξιά γωνία.
 3. Πατήστε το Ηχος ΚΛΗΣΗΣ πεδίο.
 1. Ενεργοποιήστε Παράκαμψη έκτακτης ανάγκης.
 2. Παρακέντηση Εγινε στην επάνω δεξιά γωνία.
 3. Θα πρέπει να δείτε ένα μήνυμα “Emergency Bypass On” στο πεδίο “Ringtone”. Παρακέντηση Εγινε ξανά στην επάνω δεξιά γωνία για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Απενεργοποιήστε την παράκαμψη έκτακτης ανάγκης για τηλεφωνικές κλήσεις

Η κατάργηση του προνομίου Emergency Bypass για μια επαφή στο iPhone σας είναι εξίσου απλή.

 1. Ανοιξε το Επαφές εφαρμογή, επιλέξτε την επαφή και πατήστε Παράκαμψη έκτακτης ανάγκης ενεργοποιημένη στο πεδίο “Ήχος κλήσης”.
 2. Απενεργοποίηση Παράκαμψη έκτακτης ανάγκης και πατήστε Εγινε στην επάνω γωνία.

Διαμόρφωση παράκαμψης έκτακτης ανάγκης για μηνύματα κειμένου

Το Text Emergency Bypass επιτρέπει ειδοποιήσεις SMS και iMessage για συγκεκριμένες επαφές σε λειτουργία εστίασης ή αθόρυβης λειτουργίας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ενεργοποιήσετε το Emergency Bypass για μια επαφή στο iPhone ή το iPad σας.

Ενεργοποίηση Έκτακτης Παράκαμψης για Κείμενα/Μηνύματα

 1. Εκκινήστε το Επαφές εφαρμογή, επιλέξτε την επαφή και πατήστε Επεξεργασία στην επάνω γωνία.
 2. Πατήστε το Ήχος κειμένου πεδίο.
 1. Ανάβω Παράκαμψη έκτακτης ανάγκης και πατήστε Εγινε.
 2. Παρακέντηση Εγινε ξανά για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.
 3. Θα πρέπει να δείτε ένα μήνυμα “Emergency Bypass On” στο πεδίο “Text Tone”. Παρακέντηση Εγινε στην επάνω δεξιά γωνία για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Απενεργοποιήστε την παράκαμψη έκτακτης ανάγκης για κείμενα/μηνύματα

 1. Εκκινήστε το Επαφές εφαρμογή, επιλέξτε την επαφή και επιλέξτε Επεξεργασία στην επάνω δεξιά γωνία.
 2. Παρακέντηση Παράκαμψη έκτακτης ανάγκης ενεργοποιημένη στο πεδίο «Τόνος κειμένου».
 3. Απενεργοποίηση Παράκαμψη έκτακτης ανάγκης και πατήστε Εγινε.

Παράκαμψη έκτακτης ανάγκης έναντι επαφών έκτακτης ανάγκης

Είναι σημαντικό να δηλωθεί ότι η δυνατότητα παράκαμψης έκτακτης ανάγκης για μια επαφή δεν την καθιστά επαφή έκτακτης ανάγκης.

Όταν επικοινωνείτε με το Emergency SOS στο iPhone σας, οι επαφές έκτακτης ανάγκης λαμβάνουν ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα που τους ειδοποιεί ότι καλέσατε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Το iPhone σας περιλαμβάνει την τρέχουσα τοποθεσία σας στο μήνυμα που στέλνει στις επαφές έκτακτης ανάγκης. Θα λαμβάνουν επίσης ειδοποιήσεις ή νέα μηνύματα κάθε φορά που αλλάζει η τοποθεσία σας.

Ωστόσο, το iPhone σας δεν θα ειδοποιεί τις επαφές με το προνόμιο Emergency Bypass που πραγματοποιήσατε κλήσεις έκτακτης ανάγκης—εκτός εάν είναι και η επαφή έκτακτης ανάγκης.

Το σεμινάριο μας σχετικά με τη ρύθμιση της Έκτακτης κλήσης SOS στο iOS έχει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τις επαφές έκτακτης ανάγκης.

Μην χάσετε ποτέ σημαντικές ή επείγουσες κλήσεις

Με το Emergency Bypass, δεν θα χάσετε ποτέ σημαντικές κλήσεις ή μηνύματα από άτομα που έχουν σημασία—ειδικά εάν το τηλέφωνό σας βρίσκεται πάντα σε αθόρυβη λειτουργία ή λειτουργία εστίασης.

Πώς να απενεργοποιήσετε το SOS έκτακτης ανάγκης στο iPhone/iPad σας

Πώς να αποκρύψετε τις επαφές στο iPhone σας

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *