Πώς να απενεργοποιήσετε το SOS έκτακτης ανάγκης στο iPhone/iPad σας

Πώς να απενεργοποιήσετε το SOS έκτακτης ανάγκης στο iPhone/iPad σας

Οι συσκευές που μεταφέρουμε σε καθημερινή βάση έχουν συχνά χαρακτηριστικά που υπερβαίνουν τις κύριες λειτουργίες τους. Μια τέτοια χρήσιμη λειτουργία iOS μπορεί να μετατρέψει το iPhone ή το iPad σας σε μια σωτήρια συσκευή.

Όμως, όσο ενδυναμωτική και αν είναι αυτή η δυνατότητα, μπορεί να υπάρξει κάποια στιγμή που θέλετε να την απενεργοποιήσετε. Αν είναι τώρα αυτή η ώρα, ορίστε πώς γίνεται.

Τι είναι το SOS έκτακτης ανάγκης σε iPhone/iPad;

Το Emergency SOS σε iPhone και iPad είναι μια λειτουργία ασφαλείας που έχει σχεδιαστεί για γρήγορη απόκριση έκτακτης ανάγκης. Με λίγα μόνο πάτημα κουμπιών, μπορείτε να καλέσετε γρήγορα μια υπηρεσία έκτακτης ανάγκης (όπως το 911 στις ΗΠΑ), ενώ παράλληλα μοιράζεστε τις πληροφορίες τοποθεσίας σας μαζί τους. Εάν έχετε προσθέσει επαφές έκτακτης ανάγκης, θα ειδοποιηθούν επίσης μετά το τέλος της κλήσης έκτακτης ανάγκης.

Διαβάστε επίσης: Πόσο καιρό μπορείτε να κάνετε εγγραφή οθόνης στο iPhone/iPad σας;

Πώς να απενεργοποιήσετε το SOS έκτακτης ανάγκης

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Emergency SOS στο iPhone και το iPad σας μέσω της εφαρμογής Ρυθμίσεις.

  1. Στο iPhone ή το iPad σας, ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή και μετά αγγίξτε SOS έκτακτης ανάγκης.
  1. Πατήστε το ολισθητής δίπλα σε κάθε επιλογή για να τα αλλάξετε στο μακριά από θέση. Η ρύθμιση είναι απενεργοποιημένη εάν το ρυθμιστικό είναι γκρι.

Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτό. Εάν χρειαστεί να ενεργοποιήσετε ξανά αυτές τις λειτουργίες, επιστρέψτε σε αυτήν την οθόνη και πατήστε το ρυθμιστικό στη θέση ενεργοποίησης.

SOS ή Silence, It’s Your Call

Η λειτουργία Emergency SOS στο iOS είναι ένα σημαντικό εργαλείο ασφαλείας που είναι χρήσιμο για τη σύνδεση σας με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και τους αγαπημένους σας σε κρίσιμες καταστάσεις. Να θυμάστε πάντα να σταθμίζετε τα οφέλη και τις συνέπειες της απενεργοποίησης τέτοιων λειτουργιών.

Διαβάστε επίσης:

Πώς να χρησιμοποιήσετε την επείγουσα επανεκκίνηση στα Windows 11

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα “Δεν είναι δυνατός ο έλεγχος για ενημέρωση” στο iPhone/iPad

Πώς να προσθέσετε πληροφορίες έκτακτης ανάγκης στο τηλέφωνό σας Android

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *