Πώς να εκτυπώσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Gmail

Πώς να εκτυπώσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Gmail (Windows, Mac, iPhone και Android)

Παρά την εμφάνιση πολλών εφαρμογών επικοινωνίας, υπηρεσίες email έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου, παραμένοντας μια πάντα αξιόπιστη μέθοδος για την ανταλλαγή κρίσιμων πληροφοριών και έγγραφα. Ενώ τα email υπάρχουν στο διαδίκτυο, μπορείτε να τα αποθηκεύσετε ως PDF και να τα εκτυπώσετε για ευκολότερη πρόσβαση. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να εκτυπώνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Gmail.

Η εκτύπωση ενός email είναι δυνατή σε όλες τις συσκευές σας – είτε πρόκειται για υπολογιστή με Windows, Mac, iPhone ή συσκευή Android. Επιπλέον, μπορείτε είτε να επιλέξετε να εκτυπώσετε μια ολόκληρη αλυσίδα αλληλογραφίας είτε μια μεμονωμένη αλληλογραφία στο Gmail. Θα σας δείξουμε πώς να το κάνετε αυτό, οπότε ας πηδήξουμε.

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης: Πώς να εκτυπώσετε σε Mac

Πώς να εκτυπώσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Gmail σε Windows και Mac

Δείτε πώς μπορείτε εύκολα να εκτυπώνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Gmail σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού στον υπολογιστή σας Mac ή Windows.

Εκτυπώστε μια ολόκληρη αλυσίδα email στο Gmail

Δείτε πώς μπορείτε να εκτυπώσετε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υπάρχουν σε μια αλυσίδα ταυτόχρονα.

Βήμα 1: Ανοίξτε το Gmail στο πρόγραμμα περιήγησής σας και ανοίξτε την αλυσίδα αλληλογραφίας που θέλετε να εκτυπώσετε.

Βήμα 2: Κάντε κλικ στο εικονίδιο του εκτυπωτή στην επάνω δεξιά γωνία.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο εκτύπωσης

Βήμα 3: Θα ανοίξει το παράθυρο εκτύπωσης. Μπορείτε είτε να επιλέξετε τον εκτυπωτή σας και να εκτυπώσετε την αλυσίδα email, είτε απλά να αποθηκεύσετε το email ως έγγραφο PDF.

Προεπισκόπηση εκτύπωσης

Εκτυπώστε μια μεμονωμένη αλληλογραφία στο Gmail

Εάν θέλετε να εκτυπώσετε ένα συγκεκριμένο email από μια αλυσίδα, ορίστε τι πρέπει να κάνετε.

Βήμα 1: Μεταβείτε στην αλληλογραφία που θέλετε να εκτυπώσετε στο Gmail.

Βήμα 2: Κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις κάθετες κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία του μηνύματος και επιλέξτε Εκτύπωση.

Εκτύπωση ατομικού email

Βήμα 3: Αυτό θα ανοίξει το παράθυρο προεπισκόπησης εκτύπωσης και μπορείτε να επιλέξετε τον εκτυπωτή που θα αποθηκεύσει το email ως έγγραφο PDF.

Όταν εκτυπώνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Gmail, το έγγραφο έχει μια κεφαλίδα και ένα υποσέλιδο που περιέχει την ημερομηνία, την ώρα και το θέμα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εάν θέλετε να εκτυπώσετε ένα email χωρίς κεφαλίδα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταργήσετε την επιλογή του πλαισίου για «Κεφαλίδα και υποσέλιδο» στο παράθυρο εκτύπωσης προτού εκτυπώσετε/αποθηκεύσετε το έγγραφο. Συνήθως βρίσκεται στις εκτεταμένες ρυθμίσεις/μενού ‘Περισσότερες ρυθμίσεις’.

Απενεργοποιήστε τις κεφαλίδες και τα υποσέλιδα

Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την εκτύπωση ενός email, μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε ένα στιγμιότυπο οθόνης πλήρους σελίδαςή εκτυπώστε την ιστοσελίδα απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης Ιστού.

Πώς να εκτυπώσετε μια αλληλογραφία στο Gmail σε iPhone και Android

Δείτε πώς μπορείτε να εκτυπώσετε ένα email από την επίσημη εφαρμογή από το Gmail στις συσκευές iPhone και Android, από την επίσημη εφαρμογή.

Εάν θέλετε να εκτυπώσετε μια ολόκληρη αλυσίδα email, πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας. Πατήστε Εκτύπωση όλων. Στη συνέχεια, θα δείτε μια προεπισκόπηση και μπορείτε είτε να εκτυπώσετε το έγγραφο είτε να αποθηκεύσετε το email του Gmail ως PDF.

Εάν θέλετε να εκτυπώσετε ένα συγκεκριμένο email, μπορείτε να πλοηγηθείτε στην αλληλογραφία, να πατήσετε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες δίπλα του και να πατήσετε Εκτύπωση. Στην προεπισκόπηση, μπορείτε είτε να εκτυπώσετε απευθείας το έγγραφο είτε να το αποθηκεύσετε ως PDF.

Δεν μπορείτε να βρείτε τον εκτυπωτή στο smartphone σας; Μπορείτε να διαβάσετε τους οδηγούς μας για να διορθώσετε το πρόβλημα στο δικό σας iPhone και Android.

Αυτά είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πώς να εκτυπώνετε ένα email από το Gmail σε όλες τις συσκευές σας. Ωστόσο, εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις, μπορείτε να δείτε την ενότητα Συχνές ερωτήσεις παρακάτω.

Συχνές ερωτήσεις: Εκτύπωση email στο Gmail

1. Τα συνημμένα εκτυπώνονται και όταν εκτυπώνετε ένα email από το Gmail;

Όχι. Τα συνημμένα δεν εκτυπώνονται όταν εκτυπώνετε ένα email από το Gmail. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να εκτυπώνετε τα συνημμένα ξεχωριστά στη συσκευή σας.

2. Πώς εκτυπώνετε πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Gmail ταυτόχρονα;

Δυστυχώς, δεν υπάρχει επιλογή εκτύπωσης πολλαπλών αλυσίδων email.

3. Πώς μπορώ να προσαρμόσω τη διάταξη κατά την εκτύπωση ενός email από το Gmail;

Το Gmail δεν προσφέρει εγγενώς επιλογή προσαρμογής της διάταξης εκτύπωσης. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε την επιλογή που υπάρχει στις ρυθμίσεις προεπισκόπησης εκτύπωσης στη συσκευή σας.

Αποθηκεύστε τα email εκτός σύνδεσης για ευκολότερη πρόσβαση

Ελπίζουμε αυτό το άρθρο να σας βοηθήσει να εκτυπώσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Gmail και να τα διατηρήσετε εύχρηστα εκτός σύνδεσης για ευκολότερη πρόσβαση. Ωστόσο, θα θέλαμε να ενεργοποιήσει η Google μια επιλογή επιλογής πολλαπλών αλυσίδων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εκτύπωσης ταυτόχρονα. Ίσως, ένα χαρακτηριστικό που μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα δούμε στις προσεχείς ενημερώσεις.

Εάν αποθηκεύετε ένα email με εμπιστευτικά δεδομένα ως έγγραφο PDF, σκεφτείτε προστατεύοντάς το με κωδικό πρόσβασης για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης.

Το Gmail δεν αποστέλλει ειδοποιήσεις

Οι κορυφαίες 6 επιδιορθώσεις για “Κάτι πήγε στραβά” στο Gmail

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *