Πώς να ενεργοποιήσετε το Snipping Tool

Πώς να ενεργοποιήσετε το Snipping Tool για την εμφάνιση πρόσφατων στιγμιότυπων οθόνης Android

Είναι πολύ εύκολο να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης στο τηλέφωνό σας Android. Αυτό γίνεται γρήγορα οδυνηρό όταν πρέπει να τα μεταφέρετε στον υπολογιστή σας με Windows. Ευτυχώς, το Snipping Tool στα Windows 11 σας ειδοποιεί κάθε φορά που τραβάτε ένα στιγμιότυπο οθόνης στο τηλέφωνό σας Android. Μετά από αυτό, μπορείτε να ανοίξετε αυτό το στιγμιότυπο οθόνης Android και άλλες φωτογραφίες στο Snipping Tool για να το επεξεργαστείτε και να το σχολιάσετε. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Snipping Tool για την εμφάνιση πρόσφατων στιγμιότυπων οθόνης και φωτογραφιών Android στον υπολογιστή σας με Windows 11.

Διαβάστε επίσης: Το Snipping Tool δεν λειτουργεί; 8 τρόποι για να το διορθώσετε στα Windows

Ενεργοποιήστε τη ρύθμιση Snipping Tool για εμφάνιση πρόσφατων στιγμιότυπων οθόνης Android

Νωρίτερα, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το Phone Link για να μεταφέρετε εικόνες από το τηλέφωνό σας Android σε υπολογιστή με Windows 11. Ωστόσο, η πιο πρόσφατη έκδοση των Windows 11 θα επιτρέψει στο Snipping Tool να εμφανίζει τα πιο πρόσφατα στιγμιότυπα οθόνης Android απευθείας στον υπολογιστή σας. Αυτό το χαρακτηριστικό έκανε το ντεμπούτο του με Windows 11 Insider Preview Build 23619 και θα είναι μέρος της δημόσιας έκδοσης των Windows 11.

Υπάρχουν μερικές προϋποθέσεις για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα.

  • Εγκαταστήστε και ρυθμίστε τη σύνδεση τηλεφώνου στον υπολογιστή σας με Windows.
  • Ενημερώστε την εφαρμογή Phone Link and Link to Windows σε υπολογιστή Windows και τηλέφωνο Android, εάν την έχετε ήδη ρυθμίσει.
  • Ενημερώστε τα Windows και το λειτουργικό σύστημα Android στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Αφού ρυθμιστούν και ενημερωθούν όλα, θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε μια ρύθμιση από τα Windows 11.

1. Σε υπολογιστή με Windows, πατήστε Windows+I συντόμευση πληκτρολογίου για άνοιγμα Ρυθμίσεις εφαρμογή.

2. Παω σε Bluetooth και συσκευές στην αριστερή πλαϊνή γραμμή και επιλέξτε Κινητές συσκευές από το δεξί παράθυρο.

3. Ενεργοποιήστε την εναλλαγή δίπλα στο Επιτρέψτε σε αυτόν τον υπολογιστή να έχει πρόσβαση στις κινητές συσκευές σας επιλογή.

4. Πατήστε το Προσθέστε ΣΥΣΚΕΥΗ κουμπί εάν συνδέσετε το τηλέφωνό σας Android για πρώτη φορά. Εάν έχετε ήδη προσθέσει ένα, θα δείτε Διαχείριση συσκευών επιλογή. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί.

5. Θα ανοίξει ένα αναδυόμενο παράθυρο. Για πρώτη φορά, θα πάρετε το Προσθέστε ΣΥΣΚΕΥΗ επιλογή. Διαφορετικά, θα πάρετε Διαχείριση συσκευής επιλογή. Κάντε κλικ σε αυτό και σαρώστε τον κωδικό QR που δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας την κάμερα του τηλεφώνου σας για να τον αντιστοιχίσετε με τον υπολογιστή. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

6. Όταν η συσκευή σας εμφανίζεται στη λίστα, ενεργοποιήστε την εναλλαγή δίπλα στο τηλέφωνο που προστέθηκε στο Ενεργοποιημένο. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού δίπλα σε αυτήν την εναλλαγή και ενεργοποιήστε το Λάβετε ειδοποιήσεις για νέες φωτογραφίες επιλογή.

Χρησιμοποιήστε το Snipping Tool για να επεξεργαστείτε στιγμιότυπα οθόνης Android στα Windows 11

Το καλύτερο μέρος της δυνατότητας του Snipping Tool είναι ότι ανακτά αυτόματα τα στιγμιότυπα οθόνης και τις φωτογραφίες από το τηλέφωνό σας Android. Δεν χρειάζεται να μεταφέρετε αυτές τις φωτογραφίες ή να κάνετε αντιγραφή-επικόλληση μεταξύ Android και Windows. Τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης στο τηλέφωνό σας Android και θα δείτε μια ειδοποίηση να εμφανίζεται στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης του υπολογιστή Windows 11.

Λάβετε υπόψη ότι δεν θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για στιγμιότυπα οθόνης για κινητά, εάν έχετε ενεργοποιήσει το DND στο Κέντρο ενεργειών στα Windows. Σε αυτήν την περίπτωση, πατήστε τη συντόμευση πληκτρολογίου Windows+N για να ανοίξετε τον Πίνακα ειδοποιήσεων. Εκεί θα βρείτε την ειδοποίηση στιγμιότυπου οθόνης.

Αναφέρεται επίσης το όνομα του τηλεφώνου Android, το οποίο είναι χρήσιμο σε περίπτωση που έχετε προσθέσει πολλές συσκευές. Κάνοντας κλικ στην ειδοποίηση θα ανοίξει το στιγμιότυπο οθόνης στο Εργαλείο αποκοπής.

Είναι έτοιμο για επεξεργασία και σχολιασμό. Αυτή η απρόσκοπτη ενσωμάτωση έχει ένα άλλο πλεονέκτημα. Το στιγμιότυπο οθόνης προστίθεται επίσης στο πρόχειρο των Windows. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το κάνετε αντιγραφή-επικόλληση σε εφαρμογές συνομιλίας, εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών ή εφαρμογές μεταφοράς αρχείων.

Υπόδειξη: Κάνε κλικ στο Επεξεργασία στο Paint κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία για να επεξεργαστείτε το στιγμιότυπο οθόνης στην εφαρμογή Paint χωρίς να χρειάζεται να κάνετε αντιγραφή-επικόλληση.

Απρόσκοπτες μεταφορές φωτογραφιών για επεξεργασίες

Η Samsung και η Microsoft εργάζονται για την προσθήκη τέτοιων απρόσκοπτων λειτουργιών για να κάνουν το Android ομαλά με τα Windows 11. Αυτά είναι καλά νέα για τους χρήστες που βασίζονται στους υπολογιστές Windows και τα smartphone Android τους για τη μεταφορά, την επεξεργασία και την κοινή χρήση των στιγμιότυπων οθόνης και των φωτογραφιών. Ανακαλύψατε κάποιο ανεπιθύμητο αντικείμενο σε αυτές τις φωτογραφίες; Ακολουθεί ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να αφαιρέσετε αντικείμενα από εικόνες στις Φωτογραφίες των Windows.

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης: Πώς να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης και να εγγράψετε οθόνη στο Apple Vision Pro

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *