στιγμιότυπο οθόνης στο Apple Vision Pro

Πώς να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης και να εγγράψετε οθόνη στο Apple Vision Pro

Η καθυστερημένη είσοδος της Apple στον φορητό, χωρικό υπολογισμό ξεκινά με Apple Vision Pro με περιορισμένη διαθεσιμότητα. Εκτός από το να μιλήσετε για την εμπειρία σας από τη δοκιμή του, θα θέλατε να μοιραστείτε διαφορετικές εικόνες ή εμπειρία διεπαφής του visionOS με τους φίλους σας. Το Apple Vision Pro σάς επιτρέπει να τραβάτε στιγμιότυπα οθόνης και εγγραφές στην οθόνη από την πρώτη στιγμή. Δείτε πώς μπορείτε να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης και να καταγράψετε την οθόνη σας στο απίστευτο Apple Vision Pro.

Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης στο Apple Vision Pro

Όπως το iPhone και το iPad, η Apple παρέχει δύο τρόπους λήψης στιγμιότυπων οθόνης στο Vision Pro. Ένα από αυτά περιλαμβάνει τη χρήση φυσικών κουμπιών και το άλλο απαιτεί να δεσμεύσετε το Siri. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε για λήψη στιγμιότυπου οθόνης στο Apple Vision Pro.

Διαβάστε επίσης: Πώς να μοιράζεστε αρχεία χρησιμοποιώντας το AirDrop στο Apple Vision Pro

Μέθοδος Physical Buttons

Πάτα το Κορυφαίο κουμπί και Στέμμα μαζί στην κορυφή για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης της τρέχουσας προβολής σας στο Apple Vision Pro. Αυτό το στιγμιότυπο οθόνης θα εμφανιστεί στην εφαρμογή Φωτογραφίες.

Χρησιμοποιώντας το Siri

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εντολές Siri για να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης για εσάς. Απλώς πείτε την εντολή “Siri, τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης” και θα καταγράψει την τρέχουσα προβολή και θα την αποθηκεύσει στην εφαρμογή Φωτογραφίες.

Πώς να κάνετε εγγραφή οθόνης στο Apple Vision Pro

Ενώ ένα στιγμιότυπο οθόνης μπορεί να αξίζει όσο χίλιες λέξεις, ένα βίντεο ή ένα σύντομο κλιπ μπορεί να προσφέρει μια πολύ καλύτερη εμπειρία στη διεπαφή του visionOS. Αντί να περιγράφετε τι βλέπετε όταν φοράτε το Vision Pro, μπορείτε να εγγράψετε την οθόνη. Δείτε πώς να το κάνετε.

1. Κρατήστε το κεφάλι σας σταθερό ενώ φοράτε το Vision Pro και ρίξτε μια ματιά προς τα πάνω, όπου θα εντοπίσετε ένα πράσινο εικονίδιο βέλους προς τα κάτω. Δώστε του την πλήρη προσοχή σας και τσιμπήστε απαλά τα δάχτυλά σας για να το ανοίξετε.

2. Εντοπίστε το Εικονίδιο Κέντρου Ελέγχου και τσιμπήστε το ενώ εστιάζετε σε αυτό.

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε το κουμπί εγγραφής και η εγγραφή της οθόνης σας θα ξεκινήσει μετά από μια γρήγορη αντίστροφη μέτρηση.

4. Για να σταματήσετε την εγγραφή βίντεο, ανοίξτε ξανά το Κέντρο ελέγχου και θα βρείτε το Κουμπί διακοπής που θα σταματήσει την εγγραφή οθόνης.

Σημείωση: Η δυνατότητα εγγραφής οθόνης δεν λειτουργεί όταν αντικατοπτρίζετε το Apple Vision Pro σε άλλη συσκευή.

Πώς να εγγράψετε οθόνη με ήχο χρησιμοποιώντας μικρόφωνο

Μπορείτε να προσθέσετε μια φωνή για να βελτιώσετε την εγγραφή οθόνης από το Apple Vision Pro. Εκτός από το να μιλάτε για την προβολή, μπορείτε να μοιραστείτε πραγματικές γνώσεις σχετικά με την εμπειρία και να την κάνετε ακόμη και ενδιαφέρουσα ή αστεία. Δείτε πώς μπορείτε να εγγράψετε μια οθόνη με ήχο χρησιμοποιώντας μικρόφωνο στο Apple Vision Pro

1. Μπορείτε να ελέγξετε την προηγούμενη ενότητα για βήματα για να ξεκινήσετε μια εγγραφή βίντεο. Όταν ξεκινήσει η εγγραφή οθόνης, μεταβείτε στο Κουμπί εγγραφής και πατήστε παρατεταμένα πάνω του.

2. Όταν λάβετε μια επικάλυψη επιλογών, επιλέξτε Μικρόφωνο και η εγγραφή της οθόνης σας θα περιλαμβάνει ήχο από το μικρόφωνο του Apple Vision Pro.

Μοιραστείτε το Όραμά σας

Η λήψη και η κοινή χρήση των εμπειριών σας στο Apple Vision Pro είναι εύκολη με τη δυνατότητα λήψης στιγμιότυπων οθόνης και εγγραφής βίντεο της προβολής σας. Η κοινή χρήση μιας ακίνητης εικόνας ή μιας εγγραφής είναι απλή και το Photos αποθηκεύει αυτόματα τα μέσα που τραβήξατε.

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης: Πώς να δημιουργήσετε το Persona σας στο Apple Vision Pro

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *