μοιράζεστε αρχεία χρησιμοποιώντας το AirDrop

Πώς να μοιράζεστε αρχεία χρησιμοποιώντας το AirDrop στο Apple Vision Pro

Είτε θέλετε να απολαύσετε χωρικά βίντεο που έχουν εγγραφεί με το iPhone σας στο Apple Vision Pro είτε να μοιραστείτε τις εγγραφές οθόνης του Vision Pro με τους φίλους σας, ίσως χρειαστεί να μοιραστείτε τα αρχεία μεταξύ των συσκευών σας. Χάρη στο οικοσύστημα της Apple, μπορείτε να το κάνετε εύκολα με το AirDrop. Δείτε πώς μπορείτε να μοιράζεστε αρχεία χρησιμοποιώντας το AirDrop μεταξύ Vision Pro και iPhone, iPad ή Mac.

Προαπαιτούμενα

Για να μοιράζεστε αρχεία μεταξύ του Apple Vision Pro και του iPhone, του iPad ή του Mac σας, ακολουθούν τα λίγα πράγματα που πρέπει να προσέξετε.

  • Το Bluetooth και το Wi-Fi θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένα και στις δύο συσκευές.
  • Απαιτούνται iOS 7, iPadOS 13, OS X 10.10, visionOS 1.0 ή νεότερη έκδοση για να λειτουργήσει το AirDrop.
  • Και οι δύο συσκευές θα πρέπει να είναι συνδεδεμένες με οποιοδήποτε Apple ID.
  • Εκτός από αρχεία, μπορείτε επίσης να μοιράζεστε ιστότοπους, τοποθεσίες κ.λπ., από μια συσκευή Apple σε μια άλλη χρησιμοποιώντας το AirDrop.

Διαβάστε επίσης:3 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Apple Vision Pro για υπολογιστές

Κοινή χρήση αρχείων από το Apple Vision Pro σε άλλες συσκευές Apple

Για να μοιραστείτε τις εγγραφές οθόνης, τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα έγγραφά σας από το Vision Pro στο iPhone, το iPad ή το Mac σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοιξε το Εφαρμογή αρχείων ή το Εφαρμογή φωτογραφιών στο Apple Vision Pro. Επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε να μοιραστείτε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε πολλά αρχεία όπως ακριβώς στο iPhone.

2. Μετά από αυτό, κοιτάξτε και τσιμπήστε το εικονίδιο Κοινή χρήση. Θα είναι διαθέσιμο στην οθόνη ή κάτω από το μενού με τις τρεις οριζόντιες κουκκίδες.

Επιλογή κοινής χρήσης στο Apple Vision Pro

3. Στο μενού κοινής χρήσης, επιλέξτε το Εικονίδιο AirDrop στο φύλλο μετοχών.

Επιλογή AirDrop στο Apple Vision Pro

4. Μπορείτε να δείτε κοντινές συσκευές λήψης AirDrop στο μενού που ανοίγει. Επιλέξτε τη συσκευή για κοινή χρήση των επιλεγμένων αρχείων από το Vision Pro σε αυτήν την επιλεγμένη συσκευή.

Κοινή χρήση αρχείων χρησιμοποιώντας το AirDrop από το Apple Vision Pro

5. Εάν η συσκευή λήψης δεν εμφανίζεται στο Vision Pro, ανοίξτε αυτήν τη συσκευή (iPhone, iPad ή Mac), ανοίξτε το Εφαρμογή ρυθμίσεων > Γενικά > AirDropκαι ρυθμίστε τη λειτουργία AirDrop σε Μόνο επαφές ή Ολοι για 10 Λεπτά. Η συσκευή πρέπει να είναι διαθέσιμη στην Apple στο Apple Vision Pro.

Λήψη αρχείων AirDrop στο iPhone

Κοινή χρήση αρχείων από άλλες συσκευές Apple στο Apple Vision Pro

Για να μοιραστείτε τις χωρικές φωτογραφίες, τα τρισδιάστατα αντικείμενα, τα έγγραφα κ.λπ. από το iPhone, το iPad ή το Mac σας στο Vision Pro, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

1. Ανοιξε το Εφαρμογή αρχείων ή το Εφαρμογή φωτογραφιών στο iPhone, το iPad ή το Mac σας από όπου θέλετε να στείλετε τα αρχεία.

2. Στη συνέχεια, επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε να μοιραστείτε. Μπορείτε να επιλέξετε ένα ή πολλά αρχεία για να τα μοιραστείτε μέσω AirDrop.

3. Αφού επιλέξετε, επιλέξτε το Εικονίδιο κοινής χρήσης. Στη συνέχεια επιλέξτε το Εικονίδιο AirDrop στο μενού Κοινή χρήση.

4. Στη συνέχεια, επιλέξτε το Apple Vision Pro από τις κοντινές συσκευές AirDrop για να μοιραστείτε τα αρχεία με το Vision Pro.

5. Incase το Apple Vision Pro δεν εμφανίζεται στην κοντινή λίστα AirDrop, Open Εφαρμογή ρυθμίσεων > Γενικά > AirDrop στο Vision Pro σας. Στη συνέχεια, ρυθμίστε τη λειτουργία AirDrop σε Μόνο επαφές ή Όλοι για 10 λεπτά.

6. Τέλος, θα πρέπει να δείτε την επιλογή Vision Pro στο μενού AirDrop στο iPhone, το iPad ή το Mac σας για να μοιραστείτε τα αρχεία αμέσως.

7. Για εύκολη πρόσβαση σε αυτές τις ρυθμίσεις αργότερα, ανοίξτε Ρυθμίσεις > Κέντρο ελέγχου στο Vision Pro σας και επιλέξτε το εικονίδιο συν δίπλα στο AirDrop για να προσθέσετε το AirDrop στο Κέντρο Ελέγχου του Vision Pro.

Προσθήκη AirDrop στο Κέντρο Ελέγχου στο Apple Vision Pro

8. Αργότερα, μπορείτε εύκολα να ανοίξετε το Κέντρο Ελέγχου και να αποκτήσετε πρόσβαση στις λειτουργίες AirDrop.

Ρύθμιση της λειτουργίας AirDrop στο Apple Vision Pro

AirDrop στο Apple Vision Pro

Το AirDrop κάνει την κοινή χρήση απρόσκοπτη στο οικοσύστημα της Apple. Η μεταφορά αρχείων είναι εύκολη, είτε από το Vision Pro είτε από άλλες συσκευές Apple. Θυμηθείτε να διατηρήσετε ενεργοποιημένα το Bluetooth και το Wi-Fi και να βεβαιωθείτε ότι οι συσκευές σας είναι ενημερωμένες. Αφού μοιραστείτε ένα χωρικό βίντεο στο Vision Pro και θέλετε να το δείξετε σε άλλους, δείτε πώς μπορείτε να μοιραστείτε το Vision Pro με την οικογένεια και τους φίλους σας χωρίς να ανησυχείτε για τα προσωπικά σας δεδομένα.

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης: Πώς να αποσυγχρονίσετε το iPhone και το iPad σας

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *