Πώς να αλλάξετε περιβάλλοντα στο Apple Vision Pro

Πώς να αλλάξετε περιβάλλοντα στο Apple Vision Pro

Φανταστείτε να εξερευνάτε τις βουνοκορφές απολαμβάνοντας τον ήλιο, να περπατάτε στη βραχώδη επιφάνεια του φεγγαριού ή να χαλαρώνετε δίπλα σε μια ήσυχη λίμνη – όλα αυτά χωρίς να βγείτε από το σπίτι σας. Με τη λειτουργία Environments του Apple Vision Pro, μπορείτε να αλλάξετε αμέσως το περιβάλλον σας σε εκπληκτικούς εικονικούς κόσμους ενώ χρησιμοποιείτε τις αγαπημένες σας εφαρμογές. Ας δούμε πώς μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών περιβαλλόντων VR και να αλλάξετε την εμφάνισή τους στο Apple Vision Pro.

Διαβάστε επίσης: Πώς να μοιραστείτε το Apple Vision Pro με φίλους ή οικογένεια (Λειτουργία επισκέπτη)

Αλλάξτε περιβάλλοντα στο Apple Vision Pro

Η εναλλαγή μεταξύ περιβαλλόντων στο Apple Vision Pro είναι εύκολη. είναι παρόμοιο με την ενεργοποίησή του. Ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται παρακάτω:

1. Πατήστε το Ψηφιακό στέμμα στο Vision Pro για να ανοίξετε το Αρχική Προβολή.

Digital Crown στο Apple Vision Pro

2. Κοιτάξτε και τσιμπήστε για να πατήσετε Περιβάλλοντα στη γραμμή καρτελών στα αριστερά.

Η επιλογή Environments στην Home View στο Apple Vision Pro

3. Θα δείτε μια λίστα με όλα τα περιβάλλοντα—κοιτάξτε και πιέστε επιλέξτε αυτό που προτιμάτε.

Όλα τα περιβάλλοντα στο Apple Vision Pro

Επί του παρόντος, μπορείτε να επιλέξετε από τις ακόλουθες επιλογές:

 • House Of The Sun
 • Yosemite
 • Πρωίνο φως
 • Ανοιξιάτικο Φως
 • Joshua Tree
 • Mount Hood
 • Καλοκαιρινό φως
 • Φως πτώσης
 • Το φεγγάρι
 • White Sands
 • Φως χειμώνα
 • Ουρανός
 • Λίμνη Βράγκλα
 • Παραλία

Το Vision Pro θα μεταβεί απρόσκοπτα στο επιλεγμένο περιβάλλον, επιτρέποντάς σας να βυθιστείτε στη γραφική ομορφιά ενώ χρησιμοποιείτε τις αγαπημένες σας εφαρμογές ταυτόχρονα. Θυμηθείτε να καταγράψετε την εμπειρία σας για να τη μοιραστείτε με φίλους ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μπορείτε να κάνετε γρήγορη εναλλαγή μεταξύ του εικονικού κόσμου και του περιβάλλοντός σας κάνοντας διπλό κλικ στο Digital Crown. Επιπλέον, μπορείτε ζητήστε από τη Siri να αλλάξει περιβάλλοντα. Για παράδειγμα, πείτε, “Siri, πάρε με στο φεγγάρι” ή “Siri, πήγαινε στο Yosemite”.

Μπορεί να δείτε και να ακούσετε καιρικές επιδράσεις σε Περιβάλλοντα, όπως βροχή στο όρος Χουντ, χιόνι στο έδαφος στο Φως του χειμώνα ή σωματίδια σκόνης στην έρημο. Ορισμένα από αυτά τα εφέ είναι διαθέσιμα μόνο όταν δεν έχετε ανοιχτές εφαρμογές.

Αλλάξτε την Εμφάνιση Περιβάλλοντος σε Φως ή Σκοτεινό

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια ρύθμιση ημέρας ή νύχτας για το περιβάλλον σας και να προσαρμόσετε την ένταση των ήχων του περιβάλλοντος σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Δείτε πώς:

1. Κοιτάξτε ψηλά και τσιμπήστε για να πατήσετε το πράσινη κουκκίδα (ή βέλος που βλέπει προς τα κάτω).

Βέλος με φορά προς τα κάτω στο Apple Vision Pro

2. Μια φορά Κέντρο ελέγχου ανοίγει, πατήστε το Περιβάλλοντα εικόνισμα (αυτή με βουνά).

Εικονίδιο Environments στο Κέντρο Ελέγχου στο Apple Vision Pro

3. Επιλέξτε τον φωτισμό που προτιμάτε: Φως, Σκοτάδιή Αυτόματο.

Η λειτουργία φωτός μοιάζει με την ημέρα, ενώ η Dark λειτουργία μιμείται τη νύχτα. Εάν προτιμάτε η λειτουργία να προσαρμόζεται με βάση την τρέχουσα ώρα της ημέρας, επιλέξτε Αυτόματη επιλογή. Θα συγχρονιστεί με την τοπική σας ώρα, μεταβαίνοντας φυσικά από τη μέρα στη νύχτα ή το αντίστροφο καθώς προχωρά ο χρόνος.

4. Για να αυξήσετε ή να μειώσετε την ένταση των ήχων του περιβάλλοντος, τσιμπήστε και σύρετε το ρυθμιστικό έντασης.

Επιλογές φωτεινής, σκοτεινής και αυτόματης εμφάνισης για περιβάλλοντα στο Apple Vision Pro

Σημείωση: Αυτές οι ρυθμίσεις δεν ισχύουν για Καλοκαιρινό φως, Φως χειμώνα, Φθινοπωρινό φως, Ανοιξιάτικο φωςκαι Πρωί Φως περιβάλλοντα.

Προσαρμόστε το επίπεδο βύθισης ή τη διαφάνεια

Μπορείτε να ρυθμίσετε χειροκίνητα το επίπεδο βύθισης ή τη διαφάνεια των Environments στο Vision Pro. Γύρνα το Ψηφιακό στέμμα ενώ παρακολουθείτε το ρυθμιστικό στην κορυφή της θέας σας.

Επίπεδο εμβάπτισης ή διαφάνειας σε περιβάλλοντα στο Apple Vision Pro

Χαμηλώστε το επίπεδο βύθισης εάν θέλετε να δείτε περισσότερο από το περιβάλλον σας ενώ παραμένετε μερικώς βυθισμένοι. Αυτό δημιουργεί μια ημιδιαφανή προβολή, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε το περιβάλλον σας χωρίς να εγκαταλείπετε τον εικονικό κόσμο. Ανεβάστε το στο μέγιστο επίπεδο εάν θέλετε μια πλήρη εικονική εμπειρία.

Περιβάλλοντα που κόβουν την ανάσα, αν και με περιορισμένη εξερεύνηση!

Το Apple Vision Pro είναι ένα ακουστικό μικτής πραγματικότητας που συνδυάζει AR (επαυξημένη πραγματικότητα) και VR (εικονική πραγματικότητα). Η λειτουργία “Περιβάλλοντα” κλίνει περισσότερο προς το τμήμα VR βυθίζοντάς σας σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο που μοιάζει πραγματικά σουρεαλιστικός, χάρη στην υψηλή ανάλυση και σε λειτουργίες όπως η παρακολούθηση ακτίνων ήχου.

Ωστόσο, υπάρχουν περιορισμοί. Το οπτικό πεδίο δεν είναι τόσο ευρύ, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα μαύρα περιγράμματα, παρόμοια με την εξέταση με κιάλια. Επιπλέον, τα περιβάλλοντα είναι απλώς σκηνικά για τις κινούμενες εφαρμογές και η κίνησή σας μέσα σε αυτά είναι περιορισμένη. Μπορείτε να εξερευνήσετε μέχρι ένα σημείο, αλλά το να ξεπεράσετε το 1,5 μέτρο τα εξαφανίζει.

Παρά αυτούς τους περιορισμούς, το Apple Vision Pro θέτει μια νέα γραμμή για τα οπτικά σετ ακουστικών VR. Και αναμένουμε ότι οι μελλοντικές ενημερώσεις θα προσθέσουν περισσότερα περιβάλλοντα και θα σας επιτρέψουν να εξερευνήσετε περισσότερα μέσα σε αυτά.

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης: 3 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Apple Vision Pro για υπολογιστές

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *