Τρόπος επαναφοράς λογαριασμού Tinder

Τρόπος επαναφοράς λογαριασμού Tinder, Likes, Swipe και Match

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Tinder άλλαξε τη σύγχρονη σκηνή γνωριμιών. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε χρησιμοποιήσει το Tinder τουλάχιστον μία φορά και είχαμε τις εμπειρίες μας. Ωστόσο, ενδέχεται να μην λάβετε αρκετούς αγώνες μετά τη χρήση της πλατφόρμας για λίγο. Η καλύτερη λύση για αυτό είναι να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας στο Tinder.

Ενώ μπορείτε πάντα να διαγράψετε και να δημιουργήσετε ξανά έναν νέο λογαριασμό στο Tinder, η ταλαιπωρία της δημιουργίας ενός εντελώς νέου προφίλ μπορεί να είναι απογοήτευση για πολλούς. Αυτός είναι ο λόγος που θα σας δείξουμε πώς να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας στο Tinder σε αυτόν τον οδηγό. Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά.

Διαβάστε επίσης: Πώς να θέσετε σε παύση ή να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Tinder

Πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη κατά την επαναφορά του λογαριασμού Tinder

Πριν προχωρήσουμε στα βήματα, ακολουθούν ορισμένα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν προχωρήσετε στα σχέδιά σας για επαναφορά του Tinder.

  • Μάθετε από προηγούμενες εμπειρίες: Επειδή αυτή θα είναι η δεύτερη αρχή στο ταξίδι σας στο Tinder, σκεφτείτε τις προηγούμενες εμπειρίες σας. Σκεφτείτε τι λειτούργησε καλά και τι όχι. Αυτό θα σας φανεί χρήσιμο για τη βελτιστοποίηση του προφίλ σας.
  • Επιλέξτε ποιοτικές φωτογραφίες: Οι φωτογραφίες σας είναι ζωτικής σημασίας για την προσέλκυση πιθανών αντιστοιχιών. Ως εκ τούτου, επιλέξτε τις εικόνες όπου φαίνεστε συναρπαστικές και αναδείξτε ποιοι είστε. Βεβαιωθείτε ότι αυτές οι φωτογραφίες είναι υψηλής ποιότητας.
  • Κάνε υπομονή: Ακόμη και μετά την επαναφορά του Tinder, πρέπει να είστε υπομονετικοί και ανοιχτόμυαλοι για να συναντήσετε καλούς ανθρώπους.
  • Ενημερώνετε τακτικά το προφίλ σας: Η τακτική ενημέρωση του προφίλ σας με νέες φωτογραφίες και άλλες πληροφορίες κάνει τον αλγόριθμο να πιέζει περισσότερο το προφίλ σας.
  • Πρόσθετες προφυλάξεις: Η χρήση του αριθμού τηλεφώνου ή του λογαριασμού κάποιου άλλου στο Facebook παραβιάζει τους όρους του Tinder και μπορεί να οδηγήσει σε απαγόρευση.
  • Χρησιμοποιήστε κάτι νέο: Μην χρησιμοποιείτε τις ίδιες φωτογραφίες από το παλιό σας προφίλ, καθώς το Tinder μπορεί να τις αναγνωρίσει.
  • Ακύρωση συνδρομής: Βεβαιωθείτε ότι ακυρώνετε οποιαδήποτε συνδρομή στο Tinder αν δεν τη θέλετε πια. Μπορείτε πάντα να μεταβείτε σε άλλα πακέτα αφού ακυρώσετε τα τρέχοντα σχέδιά σας.

Λήψη δεδομένων από το Tinder

Εφόσον πρόκειται να επαναφέρετε το Tinder, ενδέχεται να χάσετε μερικά από τα παλιά σας δεδομένα. Ως εκ τούτου, μπορείτε να κάνετε λήψη των δεδομένων σας στο Tinder. Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

Βήμα 1: Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο στο πρόγραμμα περιήγησής σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Tinder.

Βήμα 2: Κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη των πληροφοριών μου.

Τρόπος επαναφοράς λογαριασμού Tinder

Βήμα 3: Μόλις τελειώσετε, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email σας και κάντε κλικ στο Υποβολή.

Προσθέστε το email και μετά κάντε κλικ στο Submit

Αυτό θα στείλει έναν σύνδεσμο λήψης στην παρεχόμενη διεύθυνση email από όπου μπορείτε να κάνετε λήψη των δεδομένων σας στο Tinder. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εξαγάγει το αρχείο για πρόσβαση στα δεδομένα σας στο Tinder.

Διαγράψτε το Tinder και επανεκκινήστε τον λογαριασμό

Υπάρχουν δύο τρόποι για να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας στο Tinder. Αρχικά, υπάρχει μια σκληρή επαναφορά, όπου διαγράφετε τον λογαριασμό σας και μετά τον επανεκκινείτε. Η δεύτερη επιλογή είναι μια μαλακή επαναφορά, όπου διαγράφετε και ενημερώνετε τμήματα του λογαριασμού σας στο Tinder.

Μόλις διαγράψετε τον λογαριασμό σας, όταν δημιουργείτε έναν νέο, χρησιμοποιήστε μια νέα μέθοδο σύνδεσης με νέα διαπιστευτήρια και προσπαθήστε να συνδεθείτε από μια νέα συσκευή.

Επαναφορά εάν συνδεθείτε με το Facebook

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το Facebook για να συνδεθείτε στο Tinder, μπορεί να σας ζητηθεί να το αποσυνδέσετε με μη αυτόματο τρόπο, εάν χρησιμοποιήσετε ξανά τον ίδιο λογαριασμό για να δημιουργήσετε έναν νέο. Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

Βήμα 1: Ανοίξτε το Facebook και πατήστε το μενού χάμπουργκερ στην επάνω δεξιά γωνία.

Βήμα 2: Πατήστε Ρυθμίσεις και απόρρητο για να το αναπτύξετε και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Βήμα 3: Επιλέξτε Εφαρμογές και ιστότοπους από εδώ και πατήστε Tinder.

Βήμα 4: Πατήστε Κατάργηση. Ενεργοποιήστε το πλαίσιο ελέγχου στο νέο παράθυρο και πατήστε Κατάργηση για επιβεβαίωση.

Επαναφέρετε τμήματα του λογαριασμού σας στο Tinder

Τώρα, ας δούμε το τμήμα μαλακής επαναφοράς. Εδώ, θα επαναφέρουμε μέρος του λογαριασμού σας στο Tinder, ενημερώνοντας το Tinder ότι έχετε ενημερώσει το προφίλ σας και, ως εκ τούτου, θα προωθηθεί σε περισσότερα άτομα.

Διαβάστε επίσης: Πώς να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας στο Microsoft Outlook

Αλλαγή βιογραφικού

Βήμα 1: Ανοίξτε το Tinder και πατήστε το κουμπί προφίλ στο κάτω μέρος.

Βήμα 2: Τώρα, πατήστε το κουμπί επεξεργασίας πάνω από την εικόνα του προφίλ σας και αλλάξτε το περιεχόμενο για το Σχετικά με εμένα.

Βήμα 3: Μόλις τελειώσετε, μεταβείτε σε άλλη οθόνη. Το βιογραφικό σας στο Tinder θα ενημερωθεί.

Αλλαγή εικόνων

Οι εικόνες παίζουν σημαντικό ρόλο στην απόκτηση περισσότερων likes στο Tinder. Ως εκ τούτου, είναι πάντα καλύτερο να τα ενημερώνετε περιστασιακά, ειδικά αν θέλετε να λάβετε περισσότερα likes.

Βήμα 1: Ανοίξτε το Tinder και πατήστε το κουμπί προφίλ στο κάτω μέρος.

Βήμα 2: Επιλέξτε το κουμπί επεξεργασίας δίπλα στην εικόνα προφίλ.

Βήμα 3: Τώρα, πατήστε το κουμπί x δίπλα στις εικόνες που θέλετε να αφαιρέσετε.

Μόλις αφαιρέσετε την εικόνα, πατήστε το κουμπί προσθήκης και, στη συνέχεια, προσθέστε την εικόνα σας.

Αλλαγή προτροπών

Βήμα 1: Ανοίξτε το Tinder και πατήστε το κουμπί προφίλ στο κάτω μέρος.

Βήμα 2: Επιλέξτε το κουμπί επεξεργασίας δίπλα στην εικόνα προφίλ.

Βήμα 3: Πατήστε το κουμπί x πάνω από το μήνυμα που θέλετε να διαγράψετε.

Βήμα 4: Κάντε κλικ στο Ναι για επιβεβαίωση.

Βήμα 4: Τώρα, πατήστε το κουμπί συν για να προσθέσετε μια νέα προτροπή.

Βήμα 5: Επιλέξτε μία από τις επιλογές, προσθέστε τις πληροφορίες και πατήστε το κουμπί αποθήκευσης στο επάνω μέρος.

Αλλάξτε τα στοιχεία σας

Εκτός από τις ενότητες που αναφέρονται παραπάνω, μπορείτε επίσης να ενημερώσετε τις πληροφορίες σας στο Tinder για να ενισχύσετε το προφίλ σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι:

Βήμα 1: Ανοίξτε το Tinder και πατήστε το κουμπί προφίλ στο κάτω μέρος.

Βήμα 2: Επιλέξτε το κουμπί επεξεργασίας δίπλα στην εικόνα προφίλ.

Βήμα 3: Από εδώ, μεταβείτε σε κάθε πληροφορία για εσάς και ενημερώστε το. Εάν έχετε αφήσει κενές ενότητες, συμπληρώστε τις.

Υπάρχει τρόπος να επαναφέρετε τους αγώνες στο Tinder

Μπορείτε να επαναφέρετε τους αγώνες σας στο Tinder χωρίς να τους ταιριάξετε. Εδώ είναι πώς να το κάνετε:

Βήμα 1: Ανοίξτε το Tinder, πατήστε το κουμπί συνομιλίας και επιλέξτε τη συνομιλία που θέλετε να καταργήσετε την αντιστοίχιση.

Βήμα 2: Πατήστε το εικονίδιο ασπίδας.

Βήμα 3: Επιλέξτε Unmatch από το X, όπου το X θα είναι το όνομα του ατόμου. Τέλος, πατήστε Yes Unmatch για να επιβεβαιώσετε τις αλλαγές.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την επαναφορά του Tinder

1. Η βαθμολογία μου στο ELO μειώνεται εάν επαναφέρω τον λογαριασμό μου;

Όχι. Το Tinder προτείνει στους χρήστες του να ενημερώνουν τους λογαριασμούς τους κάθε τόσο. Ως εκ τούτου, εάν κάνετε μηδενική επαναφορά του λογαριασμού σας, θα βοηθήσει μόνο στην ενίσχυση του λογαριασμού σας.

2. Πότε επαναφέρονται τα likes του Tinder;

Δεν υπάρχει σαφής απάντηση για το πόσος χρόνος χρειάζεται για να επαναφέρονται τα likes του Tinder (ή τα super likes, εν προκειμένω).

3. Το Tinder δείχνει το ίδιο άτομο δύο φορές;

Ναί. Μπορεί να δείτε ξανά το προφίλ κάποιου εάν διέγραψε τον λογαριασμό του και δημιούργησε έναν νέο. Μερικές φορές, τα “μου αρέσει” μπορεί να μην εγγράφονται λόγω κακής σύνδεσης, επομένως τα προφίλ ενδέχεται να εμφανιστούν ξανά.

Ό,τι καλύτερο για ένα νέο ξεκίνημα

Οι εφαρμογές γνωριμιών είναι δύσκολες. Η επιλογή ενός ατόμου μπορεί να είναι το σάρωση του άλλου προς τα αριστερά. Έτσι, δεν μπορείτε να ευχαριστήσετε όλους στην πλατφόρμα. Αυτό όμως που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι πρωτότυπος. Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός σας βοήθησε να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας στο Tinder. Καλό ραντεβού!

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης: Πώς να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης για τον Λογαριασμό σας Google

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *