Πώς να κάνετε Ping στο iPhone σας από το Apple Watch

Πώς να κάνετε Ping στο iPhone σας από το Apple Watch

Τοποθετείτε συνήθως το iPhone σας στο σπίτι ή στο γραφείο σας; Είναι απογοητευτικό και χρονοβόρο, αλλά όχι αν έχετε Apple Watch. Η συσκευή σας watchOS διαθέτει μια εξαιρετική λειτουργία που σας βοηθά να κάνετε ping στο iPhone σας, διευκολύνοντας τον εντοπισμό του εάν βρίσκεται κοντά.

Αυτό το σεμινάριο θα σας διδάξει πώς να κάνετε ping στο iPhone σας από το Apple Watch σας, συμπεριλαμβανομένων πολλών τεχνικών που μπορείτε να επεξεργαστείτε εάν δυσκολεύεστε να το κάνετε αυτό. Θα μάθετε επίσης πώς να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Εύρεση συσκευών στο watchOS για να εντοπίσετε ένα iPhone που δεν βρίσκεται στην περιοχή σας.

Πώς να κάνετε Ping στο iPhone από το Apple Watch

Κάνοντας ping στο iPhone σας μέσω ενός Apple Watch, ζητάτε από τη συσκευή σας iOS να εκπέμψει μια ακολουθία σύντομων κουδουνισμάτων με υψηλό τόνο. Αν υποθέσουμε ότι η συσκευή iOS βρίσκεται στην εμβέλεια Bluetooth στο Apple Watch σας (με άλλα λόγια, κοντά), μπορείτε να κάνετε ping μέσω του Κέντρου Ελέγχου στο watchOS.

Δείτε πώς:

 1. Σύρετε προς τα πάνω από το κάτω μέρος της πρόσοψης του ρολογιού, ανοίγοντας το Κέντρο ελέγχου.
 2. Πατήστε το Ping εικονίδιο (αυτό που μοιάζει με δονούμενο iPhone). Θα πρέπει να βρίσκεται στο επάνω μέρος του Κέντρου Ελέγχου — κάντε κύλιση προς τα κάτω εάν δεν μπορείτε να το βρείτε.
 3. Το iPhone σας πρέπει να χτυπάει. Πατήστε επανειλημμένα το εικονίδιο μέχρι να εμφανιστεί μια χάντρα στη συσκευή.

Σημείωση: Το iPhone σας θα κάνει ping ακόμα κι αν βρίσκεται σε λειτουργία «Μην ενοχλείτε» ή σε αθόρυβη λειτουργία.

Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε το iPhone σας να χτυπάει και βάλτε το LED της κάμερας να αναβοσβήνει, επιτρέποντάς σας να το βρείτε ακόμα πιο γρήγορα. Μόλις:

 1. Ανοίξτε το Κέντρο Ελέγχου του Apple Watch.
 2. Πατήστε παρατεταμένα το Ping εικόνισμα.
 3. Το iPhone σας πρέπει να χτυπάει και να αναβοσβήνει.

Δεν μπορείτε να κάνετε Ping στο iPhone σας; Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε

Μπορείτε να κάνετε ping στο iPhone σας μόνο εάν βρίσκεται κοντά στο Apple Watch σας μέσω Bluetooth. Αυτό δεν θα πρέπει να είναι πρόβλημα εάν και οι δύο συσκευές βρίσκονται στο ίδιο κτίριο. Ωστόσο, οι τοίχοι, τα εμπόδια και οι ασύρματες παρεμβολές από ηλεκτρονικά αντικείμενα θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα συνδεσιμότητας μεταξύ των συσκευών.

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε αν δεν συμβεί τίποτα όταν επιχειρήσετε να κάνετε ping στο iPhone σας από το Apple Watch.

Περιφέρομαι

Ο ήχος ping του iPhone σας θα εμφανίζεται σβησμένος εάν βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο ή είναι θαμμένος κάτω από ένα αντικείμενο. Συνεχίστε να κινείστε στην περιοχή ενώ αγγίζετε το Ping εικονίδιο και —ελπίζουμε— να μπορείτε να το ακούσετε μετά από πολλές προσπάθειες.

Ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε το Bluetooth

Ζητήματα που σχετίζονται με το Bluetooth μπορεί να εμποδίσουν το Apple Watch σας να επικοινωνεί με το iPhone σας. Ένας γρήγορος τρόπος για να διορθώσετε το πρόβλημα είναι να απενεργοποιήσετε και να ενεργοποιήσετε το Bluetooth. Να κάνω αυτό:

 1. Πάτα το Ψηφιακό στέμμα και πατήστε Ρυθμίσεις.
 2. Παρακέντηση Bluetooth.
 3. Κλείστε τον διακόπτη δίπλα Bluetooth.
 4. Περιμένετε 10 δευτερόλεπτα.
 5. Ενεργοποιήστε τον διακόπτη δίπλα Bluetooth πάλι

Υπόδειξη: Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε και να ενεργοποιήσετε το Bluetooth χρησιμοποιώντας τη Λειτουργία πτήσης στο Apple Watch.

Επανεκκινήστε το Apple Watch σας

Εάν η εναλλαγή Bluetooth δεν βοηθά, δοκιμάστε να επανεκκινήσετε το Apple Watch. Αυτό βοηθά στην επίλυση πρόσθετων τεχνικών ζητημάτων που εμποδίζουν τη συσκευή να κάνει ping στο iPhone σας. Να κάνω αυτό:

 1. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το Πλευρά κουμπί μέχρι να δείτε τα ρυθμιστικά Ιατρικής ταυτότητας, Πυξίδας Backtrack και Έκτακτης κλήσης.
 2. Πατήστε το Εξουσία εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
 3. Σύρετε το Εξουσία Μακριά από εικονίδιο κατά μήκος του ρυθμιστικού του για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή.
 4. Περιμένετε 30 δευτερόλεπτα.
 5. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το Πλευρά κουμπί μέχρι να δείτε το λογότυπο της Apple.

Σημείωση: Εάν το Apple Watch σας διαθέτει watchOS 8 ή παλαιότερο, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη συσκευή αμέσως αφού κρατήσετε το Πλευρά κουμπί.

Πώς να κάνετε Ping στο iPhone μέσω Εύρεση συσκευών

Εάν το iPhone σας δεν βρίσκεται κοντά στο Apple Watch σας Bluetooth, θα παρατηρήσετε ένα κόκκινο iPhone εικονίδιο με μια γραμμή στην κορυφή του ρολογιού. Αυτό σημαίνει επίσης ότι δεν μπορείτε να κάνετε ping στη συσκευή iOS μέσω του Κέντρου Ελέγχου του watchOS.

Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να βασιστείτε στην εφαρμογή Εύρεση συσκευών στο watchOS για να βρείτε το iPhone σας. μπορείτε να προβάλετε τη θέση του σε έναν χάρτη, να λάβετε οδηγίες προς αυτόν και ακόμη και να του κάνετε ping από απόσταση. Αυτό λειτουργεί παρόμοια με την εφαρμογή Find My για iPhone, iPad και Mac και την εφαρμογή Web Find My iPhone στο Cloud.com.

Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Εύρεση συσκευών στο Apple Watch:

 1. Πάτα το Ψηφιακό στέμμα και πατήστε το Βρείτε Συσκευές εικόνισμα.
 2. Πατήστε το iPhone σας.
 3. Χρησιμοποιήστε τον μίνι χάρτη για να βρείτε τη θέση του iPhone σας. Εάν η συσκευή iOS δεν είναι συνδεδεμένη σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi, θα δείτε την τελευταία γνωστή τοποθεσία της.
 4. Παρακέντηση Πάρε οδηγίες για συγκεκριμένες οδηγίες προς τη θέση της συσκευής.
 5. Παρακέντηση Αναπαραγωγή ήχου μόλις πλησιάσεις. Όπως και το ping του iPhone σας, η συσκευή σας iOS θα χτυπήσει στη συνέχεια, επιτρέποντάς σας να προσδιορίσετε την ακριβή τοποθεσία της.

Βρείτε το iPhone σας γρήγορα με το Ping Power του Apple Watch!

Ο εντοπισμός ενός iPhone που δεν έχει τοποθετηθεί μπορεί να είναι ταλαιπωρία, αλλά με τη δυνατότητα να κάνετε ping στη συσκευή από το Apple Watch σας, δεν θα πρέπει να είναι πλέον πρόβλημα.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το ping του iPhone σας, δοκιμάστε τις παραπάνω προτάσεις. Μετακινηθείτε, αλλάξτε το Bluetooth ή επανεκκινήστε τη συσκευή σας watchOS και θα πρέπει να είστε καλά.

Εάν το iPhone σας είναι εκτός εμβέλειας Bluetooth, μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Εύρεση συσκευών στο watchOS για να βρείτε το iPhone σας.

Διαβάστε επίσης:watchOS 10: Όλες οι νέες δυνατότητες

Τι είναι το Traceroute και σε τι το χρησιμοποιείτε;

Είναι παγωμένο ή δεν ανταποκρίνεται το Apple Watch σας;

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *