Πώς να προσθέσετε αυτοκόλλητο αποκοπής φωτογραφιών σε άλλη φωτογραφία στο iPhone

Πώς να προσθέσετε αυτοκόλλητο αποκοπής φωτογραφιών σε άλλη φωτογραφία στο iPhone

Γρήγορες συμβουλές
  • Πατήστε το κουμπί Προσθήκη αυτοκόλλητου ενώ δημιουργείτε ένα αυτοκόλλητο και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το κουμπί Προσθήκη αυτοκόλλητου στο πρόγραμμα επεξεργασίας σήμανσης ενώ επεξεργάζεστε τη βασική εικόνα για να επικολλήσετε το αυτοκόλλητο στην εικόνα.
  • Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν δωρεάν εφαρμογές τρίτων, όπως το InShot.
  • Τα αυτοκόλλητα αποκοπής μπορούν να επικολληθούν απευθείας σε μια ιστορία Instagram.

Μέθοδος 1: Χρήση του Επεξεργαστή σήμανσης

Σε αυτήν τη μέθοδο, πρώτα, πρέπει να προσθέσετε το αυτοκόλλητο στη συλλογή αυτοκόλλητων. Μόλις μπείτε στη συλλογή αυτοκόλλητων, χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα επεξεργασίας σήμανσης σε οποιαδήποτε εφαρμογή όπως οι Φωτογραφίες για να επικολλήσετε το αυτοκόλλητο στην εικόνα σας όπως φαίνεται παρακάτω:

Σημείωση: Αυτή η μέθοδος λειτουργεί μόνο σε iOS 17 ή νεότερη έκδοση.

Βήμα 1: Ανοιξε το εικόνα θέλετε να μετατρέψετε σε αυτοκόλλητο στην εφαρμογή Φωτογραφίες. Πατήστε παρατεταμένα το θέμα και επιλέξτε Προσθήκη αυτοκόλλητου από το μενού για να το προσθέσετε στη συλλογή αυτοκόλλητων.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨techVorteX στο Viber  

Διαβάστε επίσης :Πώς να ορίσετε ένα τραγούδι ως ξυπνητήρι στο iPhone

Πώς να προσθέσετε ετικέτες σε άτομα στην ιστορία σας στο Instagram αφού τη δημοσιεύσετε

Το iPhone πρόσθεσε αυτοκόλλητο στη συλλογή

Βήμα 2: Τώρα, ανοίξτε το εικόνα φόντου στην εφαρμογή Φωτογραφίες στην οποία θέλετε να προσθέσετε αυτό το αυτοκόλλητο αποκοπής.

Βήμα 3: Τύπος Επεξεργασία > πατήστε το Εικονίδιο δείκτη (Σήμανση) στην κορυφή.

Το iPhone επεξεργάζεται φωτογραφία και χρησιμοποιεί το πρόγραμμα επεξεργασίας σήμανσης

Βήμα 4: Πάτα το + (Προσθήκη) κουμπί στο κάτω μέρος > επιλέξτε Προσθήκη αυτοκόλλητου. Επιλέξτε το αυτοκόλλητο. Το επιλεγμένο αυτοκόλλητο θα εμφανιστεί στην εικόνα. Μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθός του ή να αλλάξετε τη θέση του.

Βήμα 5: Τέλος, πατήστε Εγινε για να αποθηκεύσετε την εικόνα.

Το iPhone προσθέτει αυτοκόλλητο στη φωτογραφία χρησιμοποιώντας σήμανση

Μέθοδος 2: Χρήση δωρεάν εφαρμογών τρίτων

Εάν η παραπάνω μέθοδος δεν λειτουργεί ή δεν έχετε iOS 17, χρησιμοποιήστε δωρεάν εφαρμογές τρίτων όπως το InShot. Αυτή η εφαρμογή λειτουργεί σε όλα τα iPhone και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως φαίνεται παρακάτω:

Βήμα 1: Ανοίξτε την εικόνα στην εφαρμογή Φωτογραφίες και πατήστε παρατεταμένα το θέμα. Επιλέγω Μερίδιο από το αναδυόμενο μενού, ακολουθούμενο από Αποθήκευση εικόνας για να αποθηκεύσετε το αυτοκόλλητο αποκοπής ως αρχείο PNG στο iPhone σας.

Αυτοκόλλητο αποθήκευσης iPhone

Βήμα 2: Εγκαταστήστε και ανοίξτε το Εφαρμογή InShot στο iPhone σας.

Βήμα 3: Πατήστε στο φωτογραφία επιλογή, ακολουθούμενη από Νέος. Στη συνέχεια, επιλέξτε τη βασική εικόνα.

iPhone inshot επεξεργασία φωτογραφίας

Βήμα 4: Πατήστε στο Αυτοκόλλητο εργαλείο στο κάτω μέρος του προγράμματος επεξεργασίας και πατήστε το Εικονίδιο γκαλερίακολουθούμενη από Επιλέξτε από το Camera Roll.

Αυτοκόλλητο προσθήκης iPhone InShot

Βήμα 5: Επιλέξτε την εικόνα αυτοκόλλητου αποκοπής που αποθηκεύσατε στο βήμα 1. Αλλάξτε το μέγεθος ή τοποθετήστε την στην εικόνα φόντου. Τέλος, πατήστε στο Εικονίδιο σημάδι επιλογής > Εικονίδιο κοινής χρήσης για να αποθηκεύσετε την εικόνα.

iPhone inshot αποθήκευση φωτογραφίας

Μέθοδος μπόνους: Επικολλήστε το iPhone Photo Cutout στο Instagram

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις ιστορίες του Instagram για να επικολλήσετε το αυτοκόλλητο αποκοπής φωτογραφίας σε μια φωτογραφία, όπως φαίνεται παρακάτω:

Βήμα 1: Πρώτα, δημιουργήστε ένα αυτοκόλλητο αποκοπής φωτογραφίας και αντιγράψτε το. Για αυτό, πατήστε παρατεταμένα το θέμα στην εικόνα σας στην εφαρμογή Φωτογραφίες και επιλέξτε αντίγραφο.

Βήμα 2: Τώρα, ανοίξτε το οθόνη νέας ιστορίας στην εφαρμογή Instagram και επιλέξτε την εικόνα φόντου. Στη συνέχεια, πατήστε στο Αα εικονίδιο.

Βήμα 3: Πατήστε παρατεταμένα στην περιοχή πληκτρολόγησης και επιλέξτε Επικόλληση. Το αυτοκόλλητο που αντιγράφηκε από το Βήμα 1 θα επικολληθεί στην εικόνα.

Σημείωση: Τώρα, μπορείτε να δημοσιεύσετε την ιστορία ή να αποθηκεύσετε την τελική εικόνα πατώντας το εικονίδιο με τρεις κουκκίδες > Αποθήκευση.

Αυτοκόλλητο πάστας iPhone instagram

Υπόδειξη: Μπορείτε να δημιουργήσετε τα αυτοκόλλητα σας εγγενώς χρησιμοποιώντας το Αυτοκόλλητο κοπής στην εφαρμογή Instagram.

Διαβάστε επίσης :Τι είναι η προστασία κλεμμένης συσκευής στο iPhone

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *