Θέλετε να αλλάξετε ένα μέρος της απάντησης που παρέχεται από το Gemini, δείτε πώς μπορείτε να τροποποιήσετε τις απαντήσεις από το Google Gemini

Πώς να τροποποιήσετε τις απαντήσεις στο Google Gemini

Το Gemini της Google είναι ένα μοντέλο γλώσσας AI σε μια διεπαφή συνομιλίας, όπως το ChatGPT και οι εναλλακτικές του. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Gemini για να ερευνήσετε και να συνοψίσετε κείμενο εκτός από τη δημιουργία email. Το Gemini της Google μπορεί να δημιουργήσει ένα καλό ηχητικό μπλοκ κειμένου, αλλά θα θέλατε να αλλάξετε μερικά πράγματα. Αντί να πληκτρολογείτε αυτές τις μεγάλες ή επακόλουθες προτροπές, που μπορεί να επηρεάσουν το υπόλοιπο κείμενο, μπορείτε να επιλέξετε και να τροποποιήσετε συγκεκριμένα μέρη. Αυτό λειτουργεί με συνήθη στοιχεία που βασίζονται σε κείμενο, όπως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, άρθρα, ιστορίες ή εργασίες. Δείτε πώς μπορείτε να τροποποιήσετε τις απαντήσεις στο Google Gemini.

Πώς μπορεί να είναι χρήσιμη η τροποποίηση των απαντήσεων στο Gemini

Ενώ το Gemini προσφέρει ένα μοντέλο που βασίζεται σε συνομιλίες, θα πρέπει να στείλετε προτροπές παρακολούθησης για να εφαρμόσετε τις τροποποιήσεις που θέλετε. Ευτυχώς, το Gemini σάς επιτρέπει να τροποποιήσετε ή να τροποποιήσετε τις δημιουργούμενες απαντήσεις. Δείτε πώς μπορεί να είναι χρήσιμο.

  • Μπορείτε να του ζητήσετε να επεξεργαστεί οποιοδήποτε συγκεκριμένο σημείο στο κείμενο.
  • Μετατρέψτε μια περίπλοκη πρόταση σε απλή χωρίς να επηρεάζετε άλλο κείμενο.
  • Μπορεί να αλλάξει ένα τμήμα της ιστορίας/email που δημιουργείται σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
  • Τροποποιήστε ένα email για να ταιριάζει με το περιβάλλον και την ανάγκη.
  • Συντομεύστε ή αφαιρέστε το κείμενο που πιστεύετε ότι είναι περιττό χωρίς να επηρεαστεί η ροή.

Διαβάστε επίσης: Πώς να αλλάξετε από το Google Assistant στο Gemini AI στο Android

Πώς να τροποποιήσετε ένα επιλεγμένο τμήμα απόκρισης στο Gemini

Αντί να ζητήσετε από τον Δίδυμο να αναγεννήσει τα πάντα, μπορείτε να τροποποιήσετε την απάντηση ώστε να αλλάξει μόνο στο επιλεγμένο μέρος του κειμένου. Αυτό βοηθά στη βελτίωση της δημιουργούμενης απόκρισης χωρίς να επηρεάζει το υπόλοιπο κείμενο. Ωστόσο, η δυνατότητα τροποποίησης των απαντήσεων είναι διαθέσιμη μόνο στην έκδοση για υπολογιστές της εφαρμογής Ιστού και όχι στο πρόγραμμα περιήγησης για κινητά.

1. Ανοίξτε τον ιστότοπο Google Gemini σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού στην επιφάνεια εργασίας σας για να δημιουργήσετε το κείμενο για μια συγκεκριμένη απαίτηση.

Επισκεφτείτε το Google Δίδυμοι

Για παράδειγμα, του ζητήσαμε να δημιουργήσει ένα email για να υποβάλουμε αίτηση για άδεια. Αφού το Gemini δημιουργήσει κείμενο, επιλέξτε το κείμενο που θέλετε να τροποποιήσετε και μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο μολυβιού (εικονίδιο επεξεργασίας) που εμφανίζεται.

Σημείωση: Δεν μπορείτε να επιλέξετε πολλά τμήματα κειμένου ταυτόχρονα.

Επιλογή τμήματος απάντησης για τροποποίηση στο Gemini

2. Στο αναδυόμενο μενού, έχετε την επιλογή να επιλέξετε από τις γρήγορες τροποποιήσεις για να κάνετε το κείμενο πιο σύντομο ή μεγαλύτερο, να το αφαιρέσετε εντελώς ή να το αναδημιουργήσετε.

γρήγορες τροποποιήσεις στο Google Gemini

3. Μπορείτε επίσης να τροποποιήσετε άλλες αλλαγές ανάλογα με τις ανάγκες σας με μια προτροπή.

Τροποποίηση με προτροπή στο Gemini

4. Το Gemini τροποποιεί την απόκριση σύμφωνα με την επιλεγμένη επιλογή ή την προτροπή. Επίσης, θα κατανοήσει έξυπνα τις απαιτήσεις σας και θα κάνει τις απαραίτητες αλλαγές στο υπόλοιπο κείμενο σύμφωνα με τα συμφραζόμενα.

5. Εάν δεν σας αρέσει το νέο τροποποιημένο κείμενο, μπορείτε να αντιστρέψετε αυτήν την αλλαγή. Επιλέξτε το νέο τροποποιημένο κείμενο για να λάβετε ένα νέο Ξεκάνω διπλα σε ΑΥΤΟ. Παρακέντηση Ξεκάνω για να αντιστρέψετε τις αλλαγές.

Αναίρεση της προτροπής στο Google Gemini

Σημείωση: Θα λάβετε την επιλογή Αναίρεση μόνο αμέσως αφού τροποποιήσετε ένα μέρος του κειμένου. Δεν θα έχετε αυτήν την επιλογή αργότερα.

Πώς να τροποποιήσετε ολόκληρη την απόκριση στο Gemini

Αντί για ένα μέρος, μπορείτε να τροποποιήσετε ολόκληρη την απάντηση στους Διδύμους. Ευτυχώς, η επιλογή τροποποίησης μιας ολόκληρης απάντησης είναι διαθέσιμη στην έκδοση της εφαρμογής Ιστού Gemini για προγράμματα περιήγησης για υπολογιστές και κινητά.

1. Ανοίξτε το Google Gemini σε ένα πρόγραμμα περιήγησης της επιλογής σας σε υπολογιστή ή κινητό. Γράψτε ένα ερώτημα για να δημιουργήσετε μια απάντηση στο Gemini.

Επισκεφτείτε το Google Δίδυμοι

2. Κάτω από την απάντηση που δημιουργήθηκε, κάντε κλικ στο Τροποποίηση εικονιδίου.

3. Στο αναδυόμενο μενού που εμφανίζεται, θα λάβετε μια επιλογή γρήγορης τροποποίησης για να κάνετε ολόκληρη την απόκριση μικρότερη, μεγαλύτερη, απλούστερη, περιστασιακή ή επαγγελματική.

Τροποποίηση ολόκληρης της απάντησης στο Gemini

4. Όταν διαλέξετε οποιαδήποτε από τις επιλογές, το Gemini θα αναγεννήσει ολόκληρο το μήνυμα.

γρήγορες τροποποιήσεις για να τροποποιήσετε ολόκληρη την απόκριση.

5. Για να αλλάξετε την προτροπή σας, κάντε κλικ στο εικονίδιο μολυβιού (εικονίδιο επεξεργασίας) δίπλα στην προτροπή και προσθέστε επιπλέον κείμενο για να κάνετε το Gemini να αναδημιουργήσει κείμενο σύμφωνα με τη νέα προτροπή.

Συχνές ερωτήσεις

1. Ποιες γλώσσες υποστηρίζονται για την τροποποίηση κειμένου στο Gemini;

Το Gemini της Google υποστηρίζει τροποποιήσεις μόνο στα Αγγλικά τη στιγμή της σύνταξης, τον Μάρτιο του 2024.

2. Γιατί δεν μπορώ να δω ένα εικονίδιο μολυβιού (εικονίδιο επεξεργασίας) για να τροποποιήσω επιλεγμένα τμήματα κειμένου στο Gemini;

Το Gemini δεν μπορεί να τροποποιήσει απαντήσεις κειμένου από επεκτάσεις, απαντήσεις με μπλοκ κώδικα ή κώδικα ή απαντήσεις με εικόνες. Επίσης, δεν μπορείτε να δείτε το εικονίδιο με το μολύβι όταν χρησιμοποιείτε το Gemini σε ένα πρόγραμμα περιήγησης για κινητά.

3. Γιατί λαμβάνω ένα σφάλμα κατά την τροποποίηση ενός μέρους της απόκρισης;

Το Gemini μπορεί να δώσει ένα σφάλμα εάν τα μηνύματα δεν είναι κατάλληλα για να κάνουν τροποποιήσεις ή όταν δεν μπορούν να κατανοήσουν την απαιτούμενη αλλαγή. Αυτό μπορεί επίσης να συμβεί εάν η προτροπή σας παραβαίνει τις πολιτικές Gemini.

Fine Tune Gemini Response

Συμπερασματικά, το Google Gemini προσφέρει ένα ισχυρό εργαλείο για την τροποποίηση συγκεκριμένων τμημάτων κειμένου εντός του παραγόμενου περιεχομένου. Είτε βελτιώνετε ένα email, άρθρο, ιστορία ή εργασία, οι δυνατότητες επεξεργασίας του Gemini διευκολύνουν την προσαρμογή του κειμένου χωρίς να επηρεάζονται τα υπόλοιπα. Εκτός από τη χρήση του σε ένα πρόγραμμα περιήγησης για κινητά, αλλάζετε τον Βοηθό Google σε Google Gemini στο τηλέφωνό σας Android.

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης: Το Gemini AI της Google είναι εδώ, αλλά είναι καλύτερο από το ChatGPT;

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *