Πως να βελτιώσετε τις προτάσεις σας στο YouTube Music

Πως να βελτιώσετε τις προτάσεις σας στο YouTube Music

Είστε χρήστης της Μουσικής YouTube που θέλει καλύτερες προτάσεις μουσικής; Αυτές οι εύκολες συμβουλές και κόλπα μπορούν να προσαρμόσουν τον αλγόριθμο της Μουσικής YouTube για να προτείνουν μουσική που ταιριάζει καλύτερα στα συγκεκριμένα γούστα σας.

1. Διαχειριστείτε το Ιστορικό της Μουσικής YouTube

Επιλογή κατάργησης της Μουσικής YouTube από το ιστορικό

Τα μουσικά σας γούστα μπορεί να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου, επομένως είναι σημαντικό να εξετάζετε και να διαγράφετε μουσική από το ιστορικό σας τακτικά. Αυτό ενημερώνει το YouTube Music ότι δεν θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε προτάσεις με βάση ορισμένα τραγούδια.

Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο προφίλ σας στο YouTube Music και επιλέξτε Ιστορίακαι διαγράψτε τραγούδια κάνοντας κλικ στις τρεις κάθετες κουκκίδες και κάνοντας κύλιση προς τα κάτω Αφαίρεση από το ιστορικό.

Επισκόπηση και περιήγηση στιγμιότυπου οθόνης YouTube Music για Android Auto

2. Διαχειριστείτε το Ιστορικό σας στο YouTube

Η μουσική που ακούτε στον λογαριασμό σας στο YouTube επηρεάζει επίσης το ιστορικό σας στο YouTube Music. Για να διαχειριστείτε το ιστορικό σας στο YouTube, ανοίξτε το YouTube και κάντε κλικ στο Ιστορία στην αριστερή καρτέλα και επιλέξτε Διαχειριστείτε όλο το ιστορικό. Από εδώ, διαγράψτε τη μουσική που δεν θέλετε να επηρεάσει τις προτάσεις σας.

3. Παύση του ιστορικού ρολογιού σας

Ιστορικό παρακολούθησης παύσης της Μουσικής YouTube

Η μαμά σου χρησιμοποιεί τον λογαριασμό σου για να ακούει ώρες Bon Jovi; Είναι πάντα καλύτερο να θέσετε σε παύση το ιστορικό YouTube Music όταν εσείς ή κάποιος άλλος ακούει κάτι που δεν θέλετε να επηρεάσει τις προτάσεις σας.

Μεταβείτε στο προφίλ σας στο YouTube Music, πατήστε Ρυθμίσεις, έπειτα Μυστικότητακαι ενεργοποιήστε Παύση ιστορικού παρακολούθησης.

4. Αποθηκεύστε τραγούδια στη βιβλιοθήκη σας και δημιουργήστε λίστες αναπαραγωγής

Αν θέλετε το YouTube Music να προτείνει καλύτερες προτάσεις, ο αλγόριθμος πρέπει να δει ποια συγκεκριμένα τραγούδια, καλλιτέχνες και άλμπουμ σας αρέσουν. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να αποθηκεύσετε το μουσικό περιεχόμενο που σας αρέσει στη βιβλιοθήκη σας ή να δημιουργήσετε διαφορετικές λίστες αναπαραγωγής.

Εάν ακούτε ένα συγκεκριμένο άλμπουμ ή τραγούδι που σας αρέσει, πατήστε τις τρεις κάθετες κουκκίδες δίπλα του και επιλέξτε Αποθήκευση στη βιβλιοθήκη ή Αποθήκευση στη λίστα αναπαραγωγής. Μπορείτε να διαχειριστείτε τις λίστες αναπαραγωγής σας στην αριστερή πλευρά του YouTube Music, καθώς και να προβάλετε τη βιβλιοθήκη σας, η οποία περιλαμβάνει όλη τη μουσική που σας αρέσει, τους καλλιτέχνες και τα αποθηκευμένα τραγούδια σας.

5. Τραγούδια Always Thumbs Up ή Thumbs Down

Το YouTube Music αποδοκιμάζει τραγούδια

Μία από τις καλύτερες δυνατότητες της Μουσικής YouTube είναι ότι μπορείτε να βαθμολογήσετε όλα όσα ακούτε. Για να βελτιώσετε τις μουσικές σας προτάσεις, όταν παίζετε ένα τραγούδι, κάντε κλικ στο εικονίδιο αντίχειρες ή αντίχειρες δίπλα στον τίτλο.

Επιπλέον, αν μεταβείτε στο ιστορικό σας YouTube Music, μπορείτε να γράψετε προς τα πάνω ή προς τα κάτω όλα όσα έχετε ακούσει προηγουμένως από εκεί.

6. Δώστε προσοχή σε ποιους ακούτε και εγγραφείτε στο YouTube

Επειδή οι λογαριασμοί YouTube Music και YouTube είναι ουσιαστικά συνδεδεμένοι, πρέπει να λάβετε υπόψη σας τι ακούτε και να εγγραφείτε στο YouTube—ιδίως εάν θέλετε καλύτερες προτάσεις.

Επομένως, εάν είστε λάτρης ενός συγκεκριμένου καλλιτέχνη, συγκροτήματος ή ομάδας, φροντίστε να μεταβείτε στη σελίδα τους στο YouTube και να εγγραφείτε στο κανάλι τους. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να επιδοκιμάζετε κάθε τραγούδι που σας αρέσει.

7. Επιλέξτε επιπλέον καλλιτέχνες που σας αρέσουν

Η μουσική YouTube διαλέξτε επιπλέον καλλιτέχνες

Όταν εγγραφείτε για πρώτη φορά στο YouTube Music, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε πέντε καλλιτέχνες που σας αρέσουν. Αλλά ξέρατε ότι θα μπορούσατε να προσθέσετε άλλους καλλιτέχνες που σας αρέσουν αργότερα;

Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο προφίλ σας στο YouTube Music και μετά Ρυθμίσεις. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο συστάσεις και μετά επιλέξτε Επιλέξτε κάποιους καλλιτέχνες που σας αρέσουν. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε όσο λίγους ή περισσότερους επιπλέον καλλιτέχνες από μια λίστα επιλογών.

8. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο YouTube Music

Η βελτίωση των μουσικών προτάσεών σας στο YouTube Music είναι τόσο απλή όσο η χρήση της υπηρεσίας μουσικής όσο το δυνατόν περισσότερο. Δεν είναι πιθανό να λάβετε καλές προτάσεις εάν δεν καταβάλετε προσπάθεια για να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία τακτικά.

Αν ακούτε και το Spotify και το YouTube Music, για παράδειγμα, δώστε ένα διάλειμμα στο Spotify και εστιάστε στη χρήση μόνο της Μουσικής YouTube για λίγο. Μπορείτε ακόμη να μεταφέρετε όλες τις λίστες αναπαραγωγής σας από το Spotify στο YouTube Music.

Διαβάστε επίσης:9 καλύτερα προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής για Windows 11

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Apple Music Sing

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *