Επισκόπηση και περιήγηση στιγμιότυπου οθόνης YouTube Music για Android Auto

Το YouTube Music έχει επιτέλους μια αποκλειστική εφαρμογή Android Auto. Ακολουθεί μια ματιά στο τι κάνει και τι μπορείτε να περιμένετε από τη νέα εμπειρία.

YouTube Music έχει επιτέλους μια αποκλειστική εφαρμογή Android Auto. Ενώ η υπηρεσία ροής μουσικής υπάρχει εδώ και λίγο καιρό, ένα από τα πιο περίεργα πράγματα σε αυτήν ήταν η έλλειψη μιας αποκλειστικής εφαρμογής Android Auto. Τώρα είναι διαθέσιμο και σήμερα θα σας δείξουμε τι μπορείτε να περιμένετε.

Εφαρμογή Android Auto

Προτού η εφαρμογή ήταν διαθέσιμη, αν θέλατε να ακούσετε μουσική από το YouTube Music, μια υπηρεσία που εξετάσαμε καλύτερα εδώ, θα έπρεπε να την εκκινήσετε στο τηλέφωνό σας. Αφού το τηλέφωνό σας συνδέθηκε μέσω USB στο αυτοκίνητο. Ή, μπορείτε να το παίξετε μέσω Bluetooth ή καλωδίου ήχου.

Τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα τώρα, με την προϋπόθεση ότι η μονάδα του πίνακα εργαλείων σας έχει ενεργοποιημένο το Android Auto. Μόλις το τηλέφωνό σας συνδεθεί στη μονάδα του ταμπλό του αυτοκινήτου σας μέσω καλωδίου USB, η νέα εφαρμογή θα είναι μία από τις διαθέσιμες επιλογές στην ενότητα μουσικής.

Μόλις είστε στην κύρια διεπαφή, μπορείτε είτε να το πείτε Βοηθός Google τι θέλετε να ακούσετε ή να επιλέξετε από μία από τις πολλές επιλογές. Η αναζήτηση ενός συγκεκριμένου καλλιτέχνη ή τραγουδιού χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής δεν είναι δυνατή διαφορετικά, αλλά η φωνή σας είναι μια αρκετά καλή επιλογή.

Έχετε, ωστόσο, πολλές δυνατότητες όσον αφορά τη μουσική που μπορείτε να ακούσετε στο αυτοκίνητό σας. Δηλαδή, μπορείτε να ακούσετε τη μίξη σας (τα αγαπημένα σας κομμάτια και καλλιτέχνες. Η προτεινόμενη μουσική είναι επίσης κάτι που μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε νέες μελωδίες, καθώς και το “Last, played” και τα τραγούδια από τη “Βιβλιοθήκη” σας.

Επιλογές Ακρόασης

Εφόσον προσθέτετε πράγματα στη “Βιβλιοθήκη” όταν είστε στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να ακούτε, με μερικά αγγίγματα, όλα τα τελευταία άλμπουμ που σας ενδιαφέρουν.

Η τελευταία ενότητα θα περιλαμβάνει επίσης λίστες αναπαραγωγής, καθώς και τα τραγούδια που σας άρεσαν – εάν είστε χρήστης της Μουσικής YouTube, θα ξέρετε ότι μπορείτε να κάνετε “Μου αρέσει” ή “Δεν μου αρέσει” κομμάτια στην πορεία

Η ενότητα “Συνιστάται” περιλαμβάνει πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές, εάν δεν έχετε ιδέες

Μόλις επιλέξετε κάτι, θα εμφανιστεί αυτή η εύκολη στον έλεγχο οθόνη αναπαραγωγής.

Συνεχίζεται?

Η εφαρμογή είναι καλοφτιαγμένη και λειτουργεί χωρίς προβλήματα. Το μόνο πράγμα που πιστεύω ότι χρειάζεται βελτίωση είναι ότι δεν θυμάται το τελευταίο πράγμα που παίξατε. Αν και κανονικά αυτό δεν θα ήταν πολύ σοβαρό, κάνει το να συλλάβετε αυτό που ακούγατε λίγο ενοχλητικό.

Εκτός από αυτό, είναι καλό να το βλέπουμε ενσωματωμένο στο Android Auto. Εάν η Μουσική YouTube λάμβανε περισσότερες προτάσεις και επιμελημένα playlist, τα πράγματα θα μπορούσαν να αρχίσουν να αναζητούν την υπηρεσία ροής της Google. Τουλάχιστον στο αυτοκίνητο. Καθώς συνεχίζει να εξελίσσεται και να αποκτά νέα χαρακτηριστικά, θα το καλύψουμε.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *