πρόβλημα απόρριψης κλήσεων σε τηλέφωνα Samsung Galaxy

10 τρόποι για να διορθώσετε το πρόβλημα απόρριψης κλήσεων σε τηλέφωνα Samsung Galaxy

Με τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία κλήσεων, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν κρυστάλλινες κλήσεις μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας τους. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει ένα πρόβλημα διακοπτόμενης πτώσης κλήσης στα τηλέφωνά τους Samsung Galaxy. Αν σας έχει συμβεί αυτό, συνεχίστε να διαβάζετε.

Σε αντίθεση με πριν από μερικά χρόνια, τα σύγχρονα κινητά τηλέφωνα έχουν κεραίες κρυμμένες μέσα στο σώμα της συσκευής. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μενού ρυθμίσεων για να το αντιμετωπίσετε μόνο όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα που βασίζονται σε κλήσεις, όπως το πρόβλημα απόρριψης κλήσης σε τηλέφωνα Samsung Galaxy. Ακολουθεί μια ματιά βήμα προς βήμα για σαφήνεια.

1. Ελέγξτε την ισχύ του σήματος του τηλεφώνου

Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα κλήσεων εάν η συσκευή Samsung Galaxy σας δεν έχει επαρκή ισχύ σήματος. Ελέγξτε αυτό χρησιμοποιώντας τις γραμμές σήματος στην επάνω δεξιά γωνία. Εάν υπάρχουν λιγότερα από δύο μπαρ, μετακινηθείτε ή βγείτε έξω. Μόλις ανέβει η ισχύς του σήματος, πραγματοποιήστε ξανά την κλήση. Οι τοίχοι από σκυρόδεμα μπορεί να καταλήξουν να διαταράξουν τα σήματα του κινητού, επομένως αποφύγετε να πηγαίνετε σε τέτοια δωμάτια όταν πραγματοποιείτε μια κλήση.

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, προτείνουμε το ATLASVPN

Διαβάστε επίσης:9 καλύτερες επιδιορθώσεις για το Samsung Galaxy Store που δεν κατεβάζει εφαρμογές σε τηλέφωνα Samsung

2. Ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης

Απενεργοποιείτε ουσιαστικά όλες τις ραδιοεπικοινωνίες με ενεργοποίηση της Λειτουργίας αεροπλάνου στη συσκευή Samsung Galaxy. Στη συνέχεια, μόλις απενεργοποιηθεί, οι επικοινωνίες επανέρχονται στο κανονικό. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διορθώσετε τυχόν διακοπτόμενα προβλήματα που προκαλούν αποσύνδεση ή τυχαία απόρριψη κλήσεων στη συσκευή σας Samsung Galaxy. Δείτε πώς να το κάνετε.

Βήμα 1: Τραβήξτε προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης για να ανοίξετε το μενού Γρήγορες ρυθμίσεις.

Βήμα 2: Εδώ, πατήστε στο εικονίδιο Λειτουργία πτήσης. Περιμένετε να γίνει ορατό το εικονίδιο του αεροπλάνου στην επάνω δεξιά γωνία.

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης Android

Βήμα 3: Στη συνέχεια, πατήστε ξανά το εικονίδιο Λειτουργία πτήσης για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία πτήσης.

Μόλις εμφανιστούν οι γραμμές δικτύου, δοκιμάστε να πραγματοποιήσετε μια κλήση. Εάν οι κλήσεις συνεχίζουν να πέφτουν, συνεχίστε στην ακόλουθη μέθοδο.

3. Ενεργοποιήστε την Κλήση Wi-Fi

Εάν η συσκευή σας είναι συνδεδεμένη σε Wi-Fi, μπορεί να βοηθήσει τη συσκευή σας στην πραγματοποίηση κλήσεων. Για να το κάνετε αυτό, ενεργοποιήστε την κλήση Wi-Fi. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε προβλήματα σήματος δικτύου και να σταματήσετε το τηλέφωνό σας Samsung από το να διακόπτει τις κλήσεις. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το κάνετε.

Βήμα 1: Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και πατήστε Συνδέσεις.

Βήμα 2: Ενεργοποιήστε το διακόπτη για Κλήση Wi-Fi.

Απενεργοποιήστε την κλήση Wi-Fi

4. Ενεργοποιήστε την αυτόματη επιλογή για χειριστές κινητής τηλεφωνίας

Κατά την πραγματοποίηση κλήσεων, η συσκευή σας χρησιμοποιεί τις ρυθμίσεις του χειριστή δικτύου για να κάνει την επιλογή. Και ενώ μπορείτε να επιλέξετε χειροκίνητα τον χειριστή του δικτύου, ενδέχεται να προκληθούν προβλήματα εάν μετακινηθείτε σε διαφορετική περιοχή ή έχετε αλλάξει πρόσφατα χειριστή. Σε αυτήν την περίπτωση, αφήστε το τηλέφωνό σας να επιλέξει από μόνο του τον καλύτερο διαθέσιμο πάροχο δικτύου. Να πώς.

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε Συνδέσεις.

Βήμα 2: Εδώ, πατήστε Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Ανοίξτε τις ρυθμίσεις δικτύου κινητής τηλεφωνίας Android 2

Βήμα 3: Πατήστε στους χειριστές δικτύου.

Βήμα 4: Ενεργοποιήστε το διακόπτη για Αυτόματη επιλογή.

Αυτόματη επιλογή χειριστή δικτύου Android 1

Η συσκευή σας Samsung Galaxy θα επιλέγει πλέον αυτόματα τον καλύτερο πάροχο δικτύου με βάση την περιοχή και την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας.

5. Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας

Η επανεκκίνηση του τηλεφώνου σας είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να απαλλαγείτε από προσωρινά σφάλματα και προβλήματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο εάν αντιμετωπίσατε πρόσφατα το πρόβλημα απόρριψης κλήσης και δεν έχετε επανεκκινήσει ακόμα τη συσκευή Samsung Galaxy. Να πώς.

Βήμα 1: Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας.

Βήμα 2: Μόλις ανοίξει το μενού Power, πατήστε Επανεκκίνηση.

Επανεκκινήστε το Android

6. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη για την εφαρμογή τηλεφώνου

Η εφαρμογή Phone συλλέγει προσωρινή μνήμη για να βελτιώσει τη συνολική εμπειρία κλήσεων. Ωστόσο, εάν υπάρχουν προβλήματα με αυτήν την κρυφή μνήμη ή καταστραφεί, ενδέχεται σε ορισμένες περιπτώσεις να σταματήσουν οι κλήσεις ή να μην πραγματοποιηθούν. Για να το διορθώσετε, ανοίξτε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής Τηλέφωνο και διαγράψτε την προσωρινή μνήμη χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις αποθήκευσης. Να πώς.

Βήμα 1: Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και πατήστε Εφαρμογές.

Βήμα 2: Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στο Τηλέφωνο.

Ανοίξτε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής τηλεφώνου

Βήμα 3: Εδώ, πατήστε Αποθήκευση.

Βήμα 4: Πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.

Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Phone

7. Αφαιρέστε και τοποθετήστε ξανά την κάρτα SIM

Μια λανθασμένα τοποθετημένη κάρτα SIM μπορεί να προκαλέσει προβλήματα διακοπτόμενων κλήσεων στο τηλέφωνο Samsung Galaxy. Αυτό μπορεί να ισχύει ιδιαίτερα εάν έχετε αλλάξει πρόσφατα τηλέφωνα ή κάρτες SIM. Χρησιμοποιήστε την καρφίτσα της SIM για να ανοίξετε τη θήκη της κάρτας SIM και να αφαιρέσετε την κάρτα SIM. Στη συνέχεια, τοποθετήστε σωστά την κάρτα SIM ξανά στον πίνακα και τοποθετήστε ξανά τη θήκη της κάρτας SIM. Περιμένετε να εμφανιστούν οι γραμμές δικτύου πριν πραγματοποιήσετε μια κλήση.

8. Ελέγξτε για ενημερώσεις λογισμικού

Οι ενημερώσεις λογισμικού περιέχουν ενημερώσεις ασφαλείας και διορθώσεις σφαλμάτων που βοηθούν το τηλέφωνό σας να λειτουργεί σωστά. Επομένως, εάν δεν έχετε ενημερώσει τη συσκευή σας εδώ και καιρό, μπορεί να είναι ο λόγος που το τηλέφωνό σας Samsung διακόπτεται συνεχώς κατά τη διάρκεια των κλήσεων. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να ελέγξετε και να εγκαταστήσετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις λογισμικού στη συσκευή σας Samsung Galaxy. Να πώς.

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε Ενημέρωση λογισμικού.

Βήμα 2: Εδώ, πατήστε Λήψη και εγκατάσταση.

Ελέγξτε για Ενημέρωση λογισμικού Android 4

Περιμένετε να γίνει λήψη και εγκατάσταση της ενημέρωσης. Στη συνέχεια, δοκιμάστε να πραγματοποιήσετε ξανά μια κλήση για να δείτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

9. Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου

Ενώ η επαναφορά όλων των ρυθμίσεων δικτύου θα διαγράψει συσκευές Bluetooth, δίκτυα Wi-Fi, ρυθμίσεις δεδομένων κινητής τηλεφωνίας κ.λπ., θα εξαλείψει επίσης τυχόν προσαρμοσμένες ρυθμίσεις που προκαλούν την αποτυχία των κλήσεών σας. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου του κινητού σας χωρίς να επηρεάζετε τα δεδομένα. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το κάνετε.

Βήμα 1: Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και πατήστε Γενική διαχείριση.

Βήμα 2: Εδώ, πατήστε Επαναφορά.

Ανοίξτε την Επαναφορά ρυθμίσεων 7

Βήμα 3: Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.

Βήμα 4: Πατήστε Επαναφορά ρυθμίσεων για επιβεβαίωση.

Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου Android 9

Εάν το τηλέφωνό σας Samsung Galaxy εξακολουθεί να αποσυνδέει τυχαία τις κλήσεις ή εάν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα σε πολλές συσκευές, συνιστάται να επικοινωνήσετε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μέσω των επιλογών βοήθειας εντός εφαρμογής της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας σας ή του επίσημου ιστότοπου. Εξηγήστε τα προβλήματά σας λεπτομερώς και, εάν απαιτείται, αντικαταστήστε επίσης την κάρτα SIM.

Διορθώστε ζητήματα απόρριψης κλήσεων Samsung

Οι συνεχείς κλήσεις μπορεί να είναι όχι μόνο ενοχλητικές αλλά και χάσιμο χρόνου. Ελπίζουμε λοιπόν ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να διορθώσετε το πρόβλημα απόρριψης κλήσης στο τηλέφωνό σας Samsung Galaxy. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε το άρθρο μας εάν είστε δεν είναι δυνατή η λήψη κλήσεων στη συσκευή Samsung Galaxy.

Διαβάστε επίσης :9 τρόποι για να σταματήσετε την εμφάνιση του ιστορικού κλήσεων σε άλλο iPhone

 

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *