συνδέσμους TikTok που δεν ανοίγουν

4 Διορθώσεις για τους συνδέσμους TikTok που δεν ανοίγουν σε Android και iPhone

Η παρακολούθηση βίντεο TikTok στην εφαρμογή είναι πολύ πιο βολική από το να κάνετε το ίδιο στον ιστότοπο για κινητά. Ωστόσο, είναι περίεργο όταν οι σύνδεσμοι TikTok δεν ανοίγουν στην εφαρμογή και ανακατευθύνονται σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για κινητά. Εάν αντιμετωπίζετε παρόμοιο πρόβλημα, αυτός ο οδηγός έχει μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να το επιλύσετε.

Ανοίξτε τους συνδέσμους TikTok στο iPhone με μια γρήγορη λύση

Στο iOS, δεν υπάρχει άμεση επιλογή ρύθμισης παραμέτρων της εφαρμογής TikTok ώστε να ανοίγει υποστηριζόμενους συνδέσμους. Ως αποτέλεσμα, οι σύνδεσμοι TikTok στο iPhone σας ενδέχεται να συνεχίσουν να ανοίγουν στο Safari και σε άλλα προγράμματα περιήγησης αντί για την εφαρμογή. Ωστόσο, αρκετοί χρήστες σε ένα Ανάρτηση κοινότητας Apple έλαβαν συνδέσμους TikTok για να ανοίξουν στην εφαρμογή στα iPhone τους με μια γρήγορη λύση. Εδώ είναι τα βήματα για το ίδιο.

Σε βλέπουν…Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα |
Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να εγκαταστήσετε το TikTok στο Firestick (2024)

Έχεις οποιαδήποτε απορία; Έλα στο forum και κάνε την ερώτησή σου.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨techvortex.eu⁩ στο Viber

1. Στο iPhone σας, πατήστε παρατεταμένα οποιονδήποτε σύνδεσμο TikTok και επιλέξτε αντίγραφο.

2. Ανοιξε το Σημειώσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

3. Πατήστε το σύνταξη εικονίδιο στην κάτω δεξιά γωνία και επικολλήστε τον αντιγραμμένο σύνδεσμο TikTok στη σημείωσή σας.

4. Πατήστε παρατεταμένα το σύνδεσμο και επιλέξτε Ανοίξτε στο TikTok από το μενού που προκύπτει.

Όταν ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα, όλοι οι σύνδεσμοι TikTok στο iPhone σας θα ανοίξουν στην εφαρμογή. Ωστόσο, εάν οι σύνδεσμοι δεν ανοίγουν, δοκιμάστε τις παρακάτω συμβουλές για να διορθώσετε το πρόβλημα.

1. Ο σύνδεσμος μπορεί να είναι λανθασμένος ή να έχει λήξει

Προτού διαμορφώσετε ή αντιμετωπίσετε τα προβλήματα της εφαρμογής TikTok, είναι σημαντικό να ελέγξετε εάν ο σύνδεσμος TikTok που προσπαθείτε να ανοίξετε είναι έγκυρος. Εάν υπάρχει τυπογραφικό λάθος ή ο σύνδεσμος είναι κατεστραμμένος, μπορεί να δώσει την εσφαλμένη εντύπωση ότι το TikTok έχει πρόβλημα.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι εσείς ή άλλοι που μοιράζεστε οι σύνδεσμοι TikTok λήγουν αυτόματα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Αρκετοί χρήστες στο Reddit νήμα παραπονέθηκε για παρόμοια ζητήματα με συνδέσμους TikTok. Εάν το πρόβλημα περιορίζεται σε έναν συγκεκριμένο σύνδεσμο, ενδέχεται να μην υπάρχει τίποτα με το TikTok.

2. Επιτρέψτε στην εφαρμογή TikTok να ανοίγει Υποστηριζόμενους συνδέσμους (Android)

Στο Android, μπορείτε να διαμορφώσετε εφαρμογές όπως το TikTok για να ανοίγουν υποστηριζόμενους συνδέσμους απευθείας μέσα στην εφαρμογή. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι το TikTok έχει ρυθμιστεί ώστε να ανοίγει υποστηριζόμενους συνδέσμους εντός της εφαρμογής. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε αυτά τα βήματα:

1. Πατήστε παρατεταμένα το Τικ Τοκ εικονίδιο εφαρμογής και πατήστε το εικονίδιο πληροφοριών από το μενού που προκύπτει.

2. Πατήστε Ορίσετε ως προεπιλογή και ενεργοποιήστε την εναλλαγή δίπλα στο Ανοίξτε υποστηριζόμενους συνδέσμους.

3. Πατήστε Υποστηριζόμενες διευθύνσεις Ιστού. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε όλες τις εναλλαγές δίπλα σε διάφορους υποστηριζόμενους συνδέσμους, ώστε το TikTok να τις ανοίξει στην εφαρμογή.

3. Διαμορφώστε το Android ώστε να ανοίγει συνδέσμους στις εφαρμογές (Android)

Εάν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα με όλες τις εφαρμογές, ελέγξτε την προεπιλεγμένη μέθοδο του τηλεφώνου Android για το άνοιγμα συνδέσμων. Δείτε πώς να το κάνετε:

1. Ανοιξε το Ρυθμίσεις εφαρμογή και κάντε κύλιση προς τα κάτω για να πατήσετε σε Εφαρμογές. Στη συνέχεια, πατήστε Επιλέξτε προεπιλεγμένες εφαρμογές.

2. Επιλέγω Άνοιγμα συνδέσμων και ενεργοποιήστε την εναλλαγή δίπλα στο Ανοίξτε συνδέσμους σε εφαρμογές.

4. Ενημερώστε την εφαρμογή

Εάν τίποτα άλλο δεν λειτουργεί, μπορείτε να ενημερώσετε την εφαρμογή ως έσχατη λύση. Εάν το TikTok δεν ανοίγει συνδέσμους λόγω σφάλματος ή ξεπερασμένης έκδοσης, ενημερώνοντας την εφαρμογή από το Play Store (Android) ή το App Store (iPhone) θα πρέπει να βοηθήσει.

Σε βλέπουν…Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα |
Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : 5 Διορθώσεις για το σφάλμα μη διαθέσιμης σελίδας του TikTok

Έχεις οποιαδήποτε απορία; Έλα στο forum και κάνε την ερώτησή σου.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨techvortex.eu⁩ στο Viber

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *