Ρυθμίσεις εφαρμογής τηλεφώνου στο τηλέφωνο Samsung Galaxy

Πώς να προσαρμόσετε την οθόνη εισερχόμενων κλήσεων στο Android (συμπεριλαμβανομένης της Samsung)

Αυτή η οθόνη εισερχόμενης κλήσης μπορεί να είναι παλιά. Η Apple έχει τις φανταχτερές της φωτογραφίες επαφών πλήρους οθόνης, αλλά μην το ιδρώνετε – το Android έχει την πλάτη σας! Ας προσαρμόσουμε την οθόνη του καλούντος, είτε έχετε Samsung είτε άλλο τηλέφωνο Android.

Προσαρμόστε το φόντο κλήσεων σε τηλέφωνα Samsung

Από προεπιλογή, τα τηλέφωνα Samsung Galaxy εμφανίζουν ένα ντεγκραντέ φόντο για τις εισερχόμενες κλήσεις. Αλλά αν θέλετε μια αλλαγή, μπορείτε να προσαρμόσετε το φόντο με μια εικόνα ή ένα βίντεο της επιλογής σας. Δείτε πώς:

Σε βλέπουν…Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα |
Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να σταματήσετε κάποιον από το να σας καλεί χωρίς αποκλεισμό

Έχεις οποιαδήποτε απορία; Έλα στο forum και κάνε την ερώτησή σου.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨techvortex.eu⁩ στο Viber   

1. Ανοιξε το Εφαρμογή τηλεφώνου στο τηλέφωνό σας Samsung. Πατήστε το τρεις τελείες και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

2. Παρακέντηση Φόντο κλήσης και μετά Ιστορικό στον πάτο.

3. Εδώ, επιλέξτε το φόντο που θέλετε από την ενότητα Προτεινόμενα. Υπάρχουν τέσσερις επιλογές:

  • φωτογραφία ντεγκραντέ (προεπιλογή)
  • βίντεο κλίσης
  • χορευτικό emoji με ήχο
  • σκοτεινή λειτουργία

4. Μπορείτε επίσης να επιλέξτε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο από την ενότητα Gallery.

Εάν επιλέξετε ένα βίντεο μεγαλύτερο από 15 δευτερόλεπτα, θα πρέπει να το περικόψετε πατώντας το εικονίδιο ψαλιδιού στην οθόνη σας. Για καλύτερη οπτική ποιότητα, προτείνω να επιλέξετε μια εικόνα ή ένα βίντεο υψηλής ανάλυσης. Αυτό είναι σημαντικό επειδή η εικόνα ή το βίντεο θα καταλαμβάνει ολόκληρη την οθόνη σας όταν λαμβάνετε μια κλήση και το περιεχόμενο χαμηλής ανάλυσης θα εμφανίζεται με pixel ή τεντωμένο.

5. Τέλος, επιλέξτε να χρησιμοποιήσετε τον ήχο βίντεο ως ήχο κλήσης και πατήστε Ορισμός ως φόντο κλήσης.

6. Μόλις τελειώσετε, το τηλέφωνο Samsung Galaxy θα εμφανίζει τη φωτογραφία ή το βίντεο που έχετε ορίσει όποτε λαμβάνετε και απαντάτε σε μια κλήση.

Ωστόσο, αυτό δεν αλλάζει την κυκλική φωτογραφία προφίλ που εμφανίζεται κάτω από το όνομα της επαφής. Για να αλλάξετε τη φωτογραφία, θα πρέπει να την επεξεργαστείτε στην εφαρμογή Επαφές.

Μπορείτε επίσης να ορίσετε ένα φόντο κλήσης ανά επαφή. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στην εφαρμογή Επαφές, επιλέξτε την επαφή για την οποία θέλετε να την αλλάξετε και πατήστε Περισσότερο > Επεξεργασία φόντου κλήσης.

Προσαρμόστε την οθόνη κλήσης σε οποιοδήποτε Android χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Jolt

Εάν χρησιμοποιείτε ένα τηλέφωνο όπως το Google Pixel που δεν σας επιτρέπει να αλλάξετε την εμφάνιση της οθόνης κλήσης, μην ανησυχείτε! Το φοβερό οικοσύστημα εφαρμογών τρίτων κατασκευαστών του Android είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Θέλετε μια προσαρμόσιμη εφαρμογή οθόνης κλήσεων που δεν θα σας βομβαρδίζει με διαφημίσεις κατά τη διάρκεια των κλήσεων. Το Jolt ταιριάζει καλά. Δεν είναι εντελώς δωρεάν, αλλά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανανεώσετε την οθόνη κλήσης σας. Ετσι δουλευει:

1. Κατεβάστε την εφαρμογή Jolt: Phone από το Google Play Store στο τηλέφωνό σας Android.

Κατεβάστε την εφαρμογή Jolt Phone

2. Το Jolt θα χρειαστεί κάποια δικαιώματα για να κάνει τα μαγικά του. Χορηγήστε αυτά και ορίστε την ως την προεπιλεγμένη εφαρμογή τηλεφώνου σας όταν ρωτάει.

3. Στη συνέχεια, θα δείτε το Προσαρμόστε την οθόνη κλήσης σας σελίδα με αυτές τις επιλογές:

  • Στυλ: Επιλέξτε το στυλ απάντησης κλήσεων που προτιμάτε (Samsung, Google Pixel, iPhone, κ.λπ.).
  • Ιστορικό: Επιλέξτε από τις ενσωματωμένες κατηγορίες ή χρησιμοποιήστε τη δική σας εικόνα ή βίντεο. Μπορείτε ακόμη να ορίσετε προσαρμοσμένα φόντα και ήχους κλήσης για συγκεκριμένες επαφές.

4. Μόλις είστε ικανοποιημένοι με την προσαρμογή, πατήστε Επόμενο για να φτάσετε στην αρχική σελίδα του dialer.

Οποιεσδήποτε κλήσεις λαμβάνετε στο εξής θα έχουν εξατομικευμένο φόντο και κουμπιά. Στην περίπτωσή μου, έχω προσαρμόσει τη διεπαφή εισερχόμενων κλήσεων του τηλεφώνου μου Samsung ώστε να μοιάζει με αυτήν από το Google Pixel.

Εναλλακτικά, μπορείτε να δοκιμάσετε Παλιός Dialer, Drupe Dialer, Replio Dialerκαι ακόμα Odials από το ColorOS για μια αλλαγή.

Όχι άλλες βαρετές οθόνες κλήσης!

Είτε έχετε τηλέφωνο Samsung είτε άλλο smartphone Android, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να ζωντανέψετε την οθόνη εισερχόμενων κλήσεων! Για τους χρήστες της Samsung, τα ενσωματωμένα φόντο κλήσεων προσφέρουν μια γρήγορη και εύκολη λύση. Εάν θέλετε περισσότερο έλεγχο ή έχετε διαφορετική συσκευή, οι εφαρμογές κλήσης τρίτων όπως το Jolt παρέχουν πολλές επιλογές προσαρμογής.

Θυμηθείτε, πολλοί κατασκευαστές τηλεφώνων προσφέρουν μοναδικούς τρόπους για να εξατομικεύσετε τις οθόνες εισερχόμενων κλήσεων. Τα εφέ περιβάλλοντος φωτισμού του Vivo είναι ένα παράδειγμα! Εξερευνήστε τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας ή εξερευνήστε εφαρμογές τρίτων για να βρείτε την τέλεια εμφάνιση.

Σε βλέπουν…Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα |
Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να ορίσετε διαφορετικές ταπετσαρίες φόντου για κάθε εικονική επιφάνεια εργασίας στα Windows 11

Έχεις οποιαδήποτε απορία; Έλα στο forum και κάνε την ερώτησή σου.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨techvortex.eu⁩ στο Viber   

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *