Πώς να ορίσετε διαφορετικές ταπετσαρίες φόντου για κάθε εικονική επιφάνεια εργασίας στα Windows 11

Πώς να ορίσετε διαφορετικές ταπετσαρίες φόντου για κάθε εικονική επιφάνεια εργασίας στα Windows 11

Οι εικονικοί επιτραπέζιοι υπολογιστές στα Windows 11 σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε ξεχωριστούς χώρους εργασίας, ο καθένας με διαφορετικές προσαρμογές και εφαρμογές που εκτελούνται. Ο ορισμός διαφορετικής εικόνας φόντου για κάθε επιφάνεια εργασίας σάς δίνει μια γρήγορη οπτική υπενθύμιση για το ποια χρησιμοποιείτε.

Αλλαγή ταπετσαρίας εικονικής επιφάνειας εργασίας στην προβολή εργασιών (Windows + Tab)

Η αλλαγή του φόντου της επιφάνειας εργασίας για μια εικονική επιφάνεια εργασίας στα Windows 11 είναι απλή. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να το κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε την Προβολή εργασιών και το Windows + Tab συντομότερος τρόπος.

  1. Ανοίξτε την Προβολή εργασιών πατώντας Windows +Tab ή κάνοντας κλικ στο Προβολή εργασιών κουμπί στη γραμμή εργασιών σας. Η Προβολή εργασιών εμφανίζει όλους τους εικονικούς επιτραπέζιους υπολογιστές και τα ανοιχτά παράθυρα στην τρέχουσα επιφάνεια εργασίας.
  2. Κάντε δεξί κλικ σε μια εικονική επιφάνεια εργασίας από τη λίστα στο κάτω μέρος της Προβολής εργασιών και επιλέξτε Διάλεξε φόντο από το μενού περιβάλλοντος.
  1. Στις ρυθμίσεις εξατομίκευσης που ανοίγουν, μπορείτε να επιλέξετε από διάφορες επιλογές για το φόντο της εικονικής επιφάνειας εργασίας σας. Αυτές είναι οι ίδιες επιλογές που είναι διαθέσιμες κατά την αλλαγή φόντου επιφάνειας εργασίας όταν δεν χρησιμοποιείτε εικονικούς επιτραπέζιους υπολογιστές, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής εικόνας, μονοχρωματικού χρώματος ή παρουσίασης.

Αφού επιλέξετε το φόντο που προτιμάτε, εφαρμόζεται αμέσως στην επιλεγμένη εικονική επιφάνεια εργασίας.

Αλλάξτε ένα φόντο εικονικής επιφάνειας εργασίας στις Ρυθμίσεις

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το φόντο των εικονικών επιτραπέζιων υπολογιστών σας στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Πρώτα, μεταβείτε στην εικονική επιφάνεια εργασίας που θέλετε να αλλάξετε. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Τύπος Windows + Εγώ για να ανοίξετε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.
  2. Στις ρυθμίσεις εξατομίκευσης που ανοίγουν, μπορείτε να επιλέξετε από διάφορες επιλογές για το φόντο της εικονικής επιφάνειας εργασίας σας. Αυτές είναι οι ίδιες επιλογές που είναι διαθέσιμες κατά την αλλαγή φόντου επιφάνειας εργασίας όταν δεν χρησιμοποιείτε εικονικούς επιτραπέζιους υπολογιστές, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής εικόνας, μονοχρωματικού χρώματος ή παρουσίασης.
Ρυθμίσεις φόντου στην κατηγορία εξατομίκευσης
  1. Αφού επιλέξετε μια εικόνα, μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή προσαρμογής που ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να γεμίσετε, να προσαρμόσετε, να τεντώσετε, να πλακώσετε ή να απλώσετε την εικόνα στην εικονική επιφάνεια εργασίας σας.

Ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα, μπορείτε να εξατομικεύσετε κάθε έναν από τους πρόσθετους επιτραπέζιους υπολογιστές σας για να τον ξεχωρίσετε καλύτερα.

Αλλάξτε ένα φόντο εικονικής επιφάνειας εργασίας μέσω της Εξερεύνησης αρχείων

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το φόντο της επιφάνειας εργασίας σε μια εικονική επιφάνεια εργασίας απευθείας από την Εξερεύνηση αρχείων. Αρχικά, θα πρέπει να μεταβείτε στην εικονική επιφάνεια εργασίας που θέλετε να αλλάξετε.

Στη συνέχεια, ανοίξτε την Εξερεύνηση αρχείων και βρείτε το φάκελο όπου είναι αποθηκευμένη η εικόνα σας. Κάντε δεξί κλικ στο φάκελο και επιλέξτε Ορισμός ως φόντο της επιφάνειας εργασίας από το μενού περιβάλλοντος. Στη συνέχεια, τα Windows θα ενημερώσουν αμέσως το φόντο της εικονικής επιφάνειας εργασίας σας στην επιλεγμένη εικόνα.

Διαβάστε επίσης:Πώς να αλλάξετε αυτόματα την ταπετσαρία φόντου επιφάνειας εργασίας των Windows 11

Πώς να εκτελέσετε μια εικονική μηχανή στο Linux

Ρυθμίσεις μητρώου του Windows Update:

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *