TikTok που δεν λειτουργεί σε Wi-Fi

9 Διορθώσεις για το TikTok που δεν λειτουργεί σε Wi-Fi

Το TikTok είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να ανακαλύψετε νέες τάσεις ή να περάσετε την ώρα σας. Φυσικά, δεν θα θέλατε να ξοδέψετε ακριβά δεδομένα κινητής τηλεφωνίας κατά την κύλιση στα βίντεο του TikTok. Ωστόσο, το πρόβλημα μπορεί να προκύψει με το TikTok να μην φορτώνει βίντεο στο Wi-Fi και πολλοί αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα. Είτε έχει σταματήσει να λειτουργεί εντελώς είτε το πρόβλημα είναι σποραδικό, δείτε πώς μπορείτε να διορθώσετε το TikTok που δεν λειτουργεί σε δίκτυο Wi-Fi.

1. Κάντε επανεκκίνηση του δρομολογητή

Συνήθως δεν κάνουμε επανεκκίνηση του δρομολογητή όπως κάνουμε επανεκκίνηση τηλεφώνου και υπολογιστή. Με την πάροδο του χρόνου, γίνεται λίγο νωθρό και επίσης ζεστό. Κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας του δρομολογητή μέχρι να απενεργοποιηθεί. Στη συνέχεια, μπορείτε να αφαιρέσετε τον δρομολογητή από την πηγή τροφοδοσίας και να τον αφήσετε αποσυνδεδεμένο για ένα ή δύο λεπτά. Μετά από αυτό, συνδέστε το ξανά και πατήστε το κουμπί λειτουργίας για να το ξεκινήσετε. Όταν το δίκτυό σας είναι ανοιχτό, αποκτήστε πρόσβαση στο TikTok. Συνεχίστε να διαβάζετε εάν η ροή Home του TikTok δεν φορτώνεται.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Διαβάστε επίσης : Πώς να εγκαταστήσετε το TikTok στο Firestick (2024)

2. Ενημερώστε το υλικολογισμικό του δρομολογητή

Ακριβώς όπως η επανεκκίνηση του δρομολογητή, η ενημέρωση του υλικολογισμικού του είναι το τελευταίο πράγμα που κάνουμε συνήθως. Γι’ αυτό αναβαθμίσαμε το υλικολογισμικό του δρομολογητή στην πιο πρόσφατη έκδοση. Μετά από μερικές κρύες επανεκκινήσεις, ο δρομολογητής επανέφερε τη σύνδεση στο Διαδίκτυο. Σημειώστε ότι, τα βήματα για την αναβάθμιση του υλικολογισμικού του δρομολογητή διαφέρουν από τη μια μάρκα δρομολογητή στην άλλη. Επομένως, ανοίξτε τη σελίδα υποστήριξης του δρομολογητή σας για να μάθετε πώς να εγκαταστήσετε την ενημέρωση υλικολογισμικού και να κάνετε επανεκκίνηση.

επαναφορά δρομολογητή

3. Το TikTok είναι αποκλεισμένο στο Wi-Fi του σχολείου σας

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την πρόσβαση στο TikTok στο δίκτυο Wi-Fi του πανεπιστημίου ή του σχολείου σας; Το σχολείο ή το πανεπιστήμιό σας μπορεί να έχει αποκλείσει το TikTok, το Snapchat και άλλες εφαρμογές κοινωνικών μέσων στο δίκτυο Wi-Fi. Είναι πιθανό πολλοί από τους συντρόφους σας να μην έχουν πρόσβαση σε αυτό. Εάν συμβαίνει μόνο σε εσάς, επικοινωνήστε με τον διαχειριστή IT ή τις αρχές. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι φόρτωσης του TikTok σε σχολικό Wi-Fi χωρίς προβλήματα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σύνδεση VPN στο τηλέφωνό σας για να καταργήσετε τέτοιους περιορισμούς. Επιλέξτε ένα ικανό δίκτυο VPN, ενεργοποιήστε τη σύνδεση στο τηλέφωνό σας και φορτώστε το TikTok σε ένα σχολικό Wi-Fi χωρίς προβλήματα.

4. Συνδεθείτε σε συχνότητα Wi-Fi 5 GHz

Το σπίτι ή το γραφείο σας μπορεί να έχει πολλές συσκευές (παλιές και νέες) στο δίκτυο Wi-Fi. Από προεπιλογή, τα περισσότερα καταλήγουν να γεμίζουν τη ζώνη συχνοτήτων Wi-Fi των 2,4 GHz. Εάν χρησιμοποιείτε δρομολογητή διπλής ζώνης, μεταβείτε στη ζώνη συχνοτήτων Wi-Fi 5 GHz. Τα 5 GHz είναι ταχύτερα από τα 2,4 GHz, αλλά προσφέρουν ένα σχετικά περιορισμένο εύρος.

5. Απενεργοποιήστε τη λειτουργία χαμηλών δεδομένων στο Wi-Fi (iPhone)

Τα σύγχρονα smartphone διαθέτουν λειτουργία χαμηλών δεδομένων για την αποφυγή χρήσης των δαπανηρών δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Ωστόσο, οι σύγχρονες ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος υποστηρίζουν επίσης τη λειτουργία χαμηλών δεδομένων για δίκτυα Wi-Fi. Έτσι, το TikTok μπορεί να τραυλίζει ή να μην λειτουργεί όταν η λειτουργία χαμηλών δεδομένων είναι ενεργή στο τηλέφωνό σας. Μπορείτε να το απενεργοποιήσετε χρησιμοποιώντας τα παρακάτω βήματα.

1. Ανοιξε το Εφαρμογή ρυθμίσεων και επιλέξτε Wi-Fi.

2. Παρακέντηση Εγώ δίπλα σε ένα αποθηκευμένο δίκτυο Wi-Fi.

3. Απενεργοποιήστε το Λειτουργία χαμηλών δεδομένων μεταβάλλω.

6. Αναγκαστική διακοπή TikTok

Είναι ένα άλλο εύχρηστο κόλπο για να διορθώσετε τις κακές συμπεριφορές του TikTok στο τηλέφωνό σας. Μπορείτε να αναγκάσετε να σταματήσετε το TikTok, το οποίο αναστέλλει όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας και να προσπαθήσετε ξανά.

1. Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής TikTok και ανοίξτε το πληροφορίες μενού.

2. Πατήστε Αναγκαστική διακοπή.

Μετά από λίγα λεπτά, μπορείτε να επανεκκινήσετε το TikTok για να ελέγξετε αν λειτουργεί καλά στο δίκτυο Wi-Fi.

7. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη εφαρμογών TikTok

Το TikTok συλλέγει προσωρινή μνήμη στο παρασκήνιο για να φορτώσει γρήγορα τη ροή Home. Τούτου λεχθέντος, όταν η εφαρμογή συγκεντρώνει μια μεγάλη συλλογή αρχείων προσωρινής μνήμης, μπορεί να επιβραδύνει την απόκριση. Αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που το TikTok δεν λειτουργεί σε Wi-Fi ή δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη TikTok στο τηλέφωνό σας.

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης TikTok από το μενού πληροφοριών εφαρμογής (Android)

1. Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής TikTok και ανοίξτε το πληροφορίες μενού.

2. Πατήστε Αποθήκευση και κρυφή μνήμη και χτυπήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.

Διαγράψτε την προσωρινή μνήμη TikTok από τις ρυθμίσεις εφαρμογής

Το παραπάνω κόλπο δεν είναι διαθέσιμο στο TikTok για iPhone. Οι χρήστες iOS μπορούν να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή TikTok και πατήστε Προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία.

2. Πατήστε το μενού στην κορυφή και ανοίξτε Ρυθμίσεις και απόρρητο.

3. Κάντε κύλιση στο Ελευθερώστε χώρο. Παρακέντηση Σαφή δίπλα Κρύπτη.

8. Ενημερώστε το TikTok

Μια παλιά εφαρμογή TikTok στο τηλέφωνό σας μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με το Wi-Fi. Μπορείτε να επισκεφτείτε το App Store ή το Google Play Store για να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του TikTok.

Κατεβάστε το TikTok για Android

Κατεβάστε το TikTok για iPhone

Εάν το TikTok εξακολουθεί να συμπεριφέρεται άσχημα στο Wi-Fi, διαγράψτε την εφαρμογή και εγκαταστήστε την ξανά. Συνδεθείτε με τα στοιχεία του λογαριασμού σας και ελέγξτε εάν η ροή Αρχικής σελίδας φορτώνεται στο Wi-Fi.

9. Ελέγξτε τους διακομιστές TikTok

Όταν οι διακομιστές TikTok αντιμετωπίζουν διακοπή λειτουργίας, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα με τη χρήση της εφαρμογής σε Wi-Fi ή δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Μπορείτε να επισκεφθείτε Downdetector σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης για κινητά και αναζητήστε TikTok για να επιβεβαιώσετε το πρόβλημα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, το TikTok δεν θα λειτουργεί ούτε σε υπολογιστή με Windows.

Σύρετε μέσα από μοντέρνα βίντεο

Το TikTok που δεν λειτουργεί σε Wi-Fi μπορεί να χαλάσει το παιχνίδι σας στα social media, ειδικά αν βασίζεστε στην πλατφόρμα για την επιχείρησή σας και το μάρκετινγκ. Προτού μεταβείτε σε μια ανταγωνιστική πλατφόρμα και χάσετε τους πιστούς οπαδούς σας, χρησιμοποιήστε τα παραπάνω βήματα για να διορθώσετε προβλήματα Wi-Fi στο TikTok.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Διαβάστε επίσης: Το ιστορικό παρακολούθησης TikTok δεν ενημερώνεται

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *