τα χρώματα του iPhone σας είναι ανεστραμμένα

Πώς να απαλλαγείτε από τα ανεστραμμένα χρώματα στο iPhone σας

Ενώ τα ανεστραμμένα χρώματα στο iPhone είναι χρήσιμα σε άτομα με προβλήματα όρασης, αυτός ο αντίστροφος συνδυασμός χρωμάτων μπορεί να είναι δύσκολος για άλλους. Εάν τα χρώματα του iPhone σας είναι ανεστραμμένα, θα σας δείξουμε πώς να τα επαναφέρετε στο κανονικό.

Απενεργοποιήστε τα Αντεστραμμένα Χρώματα στο iPhone

Ίσως παρατηρήσατε τα χρώματα να αντιστρέφονται αφού το παιδί σας χρησιμοποιούσε το iPhone για να παίξει ένα παιχνίδι ή αφού προσαρμόσατε άλλες ρυθμίσεις. Ευτυχώς, μπορείτε να απενεργοποιήσετε εύκολα τα ανεστραμμένα χρώματα.

  1. Ανοιξε το Ρυθμίσεις εφαρμογή και επιλέξτε Προσιτότητα.
  2. Διαλέγω Μέγεθος οθόνης και κειμένου στην ενότητα Vision στην κορυφή.
  3. Απενεργοποιήστε την εναλλαγή για Smart Invert ή Κλασικό Invert, ανάλογα με το ποιο είναι ενεργοποιημένο. Και οι δύο διακόπτες πρέπει να είναι απενεργοποιημένες όπως φαίνεται παρακάτω.
Smart Invert και Classic Invert στις ρυθμίσεις Προσβασιμότητας iPhone

Θα πρέπει να δείτε αμέσως την οθόνη του iPhone σας να επιστρέφει στην προεπιλογή χωρίς ανεστραμμένα χρώματα και να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε βέλη επάνω αριστερά για έξοδο από τις Ρυθμίσεις.

Διορθώστε τα ανεστραμμένα χρώματα που εμφανίζονται τυχαία

Ορισμένοι χρήστες iPhone έχουν αναφέρει ότι τα ανεστραμμένα χρώματα εμφανίζονται χωρίς να είναι ενεργοποιημένες οι παραπάνω ρυθμίσεις Προσβασιμότητας ή μόνο για συγκεκριμένες εφαρμογές.

Εάν συμβεί αυτό σε εσάς, πρώτα επιβεβαιώστε ότι και οι δύο διακόπτες Smart Invert και Classic Invert είναι πράγματι απενεργοποιημένες όπως περιγράφεται παραπάνω.

Εάν εξακολουθείτε να βλέπετε το πρόβλημα, ανοίξτε Ρυθμίσεις > Προσιτότητα και αναζητήστε τις πρόσθετες ρυθμίσεις παρακάτω.

  • Επιλέγω Ανίπταμαι διαγωνίως. Είτε έχετε ενεργοποιημένο το Ζουμ είτε όχι, βεβαιωθείτε ότι Φίλτρο ζουμ έχει οριστεί σε Κανένα (ή σε άλλη επιλογή της επιλογής σας) αντί σε Ανεστραμμένο.
Οι ρυθμίσεις φίλτρου ζουμ έχουν οριστεί σε Καμία
  • Επιλέγω Ρυθμίσεις ανά εφαρμογή. Επιβεβαιώστε ότι δεν έχουν προστεθεί εφαρμογές Smart Invert άναψε. Πατήστε μια εφαρμογή, επιλέξτε Smart Invert και επιλέξτε Προεπιλογή ή Απενεργοποίηση.
Ρυθμίσεις ανά εφαρμογή για μια εφαρμογή που έχουν οριστεί σε Προεπιλογή για Smart Invert

Εάν μετά την εξέταση όλων των παραπάνω ρυθμίσεων, εξακολουθείτε να βλέπετε ανεστραμμένα χρώματα στο iPhone σας, δοκιμάστε να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας. Όταν όλα τα άλλα αποτύχουν, εξετάστε το ενδεχόμενο να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη της Apple για περαιτέρω βοήθεια.

Τα ανεστραμμένα χρώματα στο iPhone σας δεν χρειάζεται να σας εμποδίζουν να κάνετε αυτό που χρειάζεστε. Προσαρμόζοντας μια απλή ρύθμιση, μπορείτε να επιστρέψετε στον προεπιλεγμένο συνδυασμό χρωμάτων σας σε ελάχιστο χρόνο.

Διαβάστε επίσης:5 δωρεάν εφαρμογές για τη δημιουργία Vision Board για Android και iPhone

7 τρόποι για να διορθώσετε το πρόβλημα με τα χρώματα της οθόνης του iPhone

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *