δημιουργία Vision Board για Android και iPhone

5 δωρεάν εφαρμογές για τη δημιουργία Vision Board για Android και iPhone

Οποιεσδήποτε εργασίες μπορούν να εκτελεστούν καλά εάν τις έχετε προγραμματίσει καλά. Και με τα κατάλληλα εργαλεία, ο προγραμματισμός γίνεται κέικ. Αυτό είναι αυτό που σας φέρνουμε: τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για τη δημιουργία ενός πίνακα όρασης. Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε να παρακολουθείτε τους στόχους σας και να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά το χρόνο.

Για να βρούμε τις καλύτερες εφαρμογές vision board, έχουμε ορίσει ορισμένα κριτήρια. Αυτό περιλαμβάνει την ευκολία χρήσης, την καλή βαθμολογία, θα πρέπει να ενημερώνεται κάθε τόσο και, τέλος, θα πρέπει να είναι δωρεάν ή τουλάχιστον να προσφέρει δωρεάν δοκιμή χωρίς να ζητούνται στοιχεία κάρτας. Τούτου λεχθέντος, ας δούμε τι είναι ο πίνακας Vision και μετά τις επιλογές μας.

Αποποίηση ευθυνών techvortex.eu

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης: H εφαρμογή OneDrive που δεν συγχρονίζεται σε Android και iPhone

 επιδιορθώσεις για τους Χάρτες Google που δεν εμφανίζουν επισκεψιμότητα σε Android και iPhone

Τι είναι το Vision Board και γιατί να το χρησιμοποιήσετε

Πριν εξετάσουμε τις καλύτερες εφαρμογές, ας καταλάβουμε τι είναι μια πλακέτα όρασης και γιατί πρέπει να τη χρησιμοποιείτε. Ένας πίνακας οράματος σάς βοηθά να αναπαραστήσετε οπτικά τους στόχους σας και πώς θέλετε να τους πετύχετε. Συνήθως αποτελείται από εικόνες, κείμενα και εικονογραφήσεις που επεξεργάζονται τις ιδέες (ή τις επιβεβαιώσεις σας). Με αυτό, μπορείτε να αποφασίσετε τι να κάνετε και να προγραμματίσετε τα πράγματα ανάλογα.

καλύτερη εφαρμογή πίνακα όρασης

Βασικά πλεονεκτήματα της χρήσης ενός Vision Board

 • Σαφήνεια των στόχων: Με τη δημιουργία ενός πίνακα οράματος, θα έχετε καλύτερη σαφήνεια σχετικά με τους στόχους σας και την πορεία που θέλετε να προχωρήσετε.
 • Κίνητρο και Έμπνευση: Η τακτική αναθεώρηση του πίνακα όρασης σας βοηθά να παρακινήσετε να επιτύχετε τους στόχους σας.
 • Προσιτότητα: Οι περισσότερες εφαρμογές vision board προσφέρουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε αυτές σχεδόν οπουδήποτε με τη δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο.
 • Συνεργασία: Πολλές εφαρμογές για τη δημιουργία πινάκων όρασης επιτρέπουν στους χρήστες να προσκαλούν άλλους να συνεισφέρουν τις ιδέες τους. Με αυτό, μπορούν επίσης να παρακολουθούν την πρόοδο των στόχων και τις ενημερώσεις στον πίνακα.
 • Δυναμικές ενημερώσεις: Σε αντίθεση με τον κανονικό πίνακα όρασης, με τις εφαρμογές ψηφιακού πίνακα όρασης, μπορείτε να ενημερώσετε τους στόχους σας ή τις πληροφορίες που σχετίζονται με αυτούς χωρίς προβλήματα.

Οι καλύτερες εφαρμογές Digital Vision Board για υπολογιστή και κινητά

Τώρα που ξέρετε τι είναι ο πίνακας όρασης, ας δούμε τις επιλογές μας για τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για τη δημιουργία πίνακα όρασης.

1. Canva – Δωρεάν πρότυπα για τη δημιουργία οπτικού πίνακα

Το Canva είναι εύκολα μια από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για τη δημιουργία πίνακα όρασης. Εδώ, μπορείτε να φτιάξετε τον πίνακα όρασης της επιλογής σας. Μπορείτε να προσθέσετε εικόνες, βίντεο, εικονογραφήσεις, κείμενα και άλλα. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμία παρέμβαση διαφημίσεων, μπορεί κανείς να εκπλαγεί πόσα μπορείτε να κερδίσετε με τη δωρεάν έκδοση.

Εάν έχετε μπερδευτεί με όλους αυτούς τους πόρους και δεν ξέρετε τι να κάνετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δωρεάν πρότυπα πινάκων όρασης στο Canva και να τα προσαρμόσετε περαιτέρω. Το UI του Canva είναι απλό. Μπορείτε επίσης να το μοιραστείτε με άλλους ή να τους προσκαλέσετε να συνεισφέρουν στο όραμά σας.

Το μόνο μειονέκτημα που βρήκαμε ήταν με την εφαρμογή smartphone, καθώς ήταν καθυστερημένη και απαιτούσε πολύ περισσότερη βελτιστοποίηση. Ελπίζουμε ότι θα αντιμετωπιστεί σύντομα. Η Canva συνήθως προωθεί νέες ενημερώσεις με νέες δυνατότητες και βελτιστοποιήσεις, επομένως είμαστε αισιόδοξοι για αυτό.

Πλεονεκτήματα

 • Τεράστια μέσα για να φτιάξετε έναν πίνακα οράματος
 • Χωρίς διαφημίσεις
 • Απεριόριστες λήψεις για τη δωρεάν έκδοση

Μειονεκτήματα

 • Η εφαρμογή για κινητά απαιτεί βελτιστοποίηση

Τιμή: Ελεύθερος; Τιμή: $12,99 και μετά

2. Vision Board, Visualize Dreams – Detailed Visual Board

Ενώ οι περισσότερες από τις δωρεάν εφαρμογές για τη δημιουργία πινάκων όρασης συνόδευαν μια μινιμαλιστική επιλογή σχεδίασης, αυτή η εφαρμογή πίνακα όρασης από το Magnetic Lab προσφέρει μια φωτεινή και πολύχρωμη διεπαφή χρήστη. Μπορείτε να ξεκινήσετε την εφαρμογή προσθέτοντας το όνομά σας και τη φωτογραφία προφίλ σας. Μετά από αυτό, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της δημιουργίας ενός πίνακα όρασης ή ενός προσαρμοσμένου πίνακα.

Θα ακολουθήσει η προσθήκη της κατηγορίας και, τέλος, μπορείτε να προσθέσετε την περιγραφή σας για την εργασία και να επιλέξετε πότε θα την ολοκληρώσετε. Εκτός από την πληκτρολόγηση, υπάρχει η επιλογή προσθήκης πληροφοριών μέσω φωνητικής εισαγωγής. Επιπλέον, υπάρχει επίσης μια επιλογή για να επισημάνετε εάν η εργασία έχει ολοκληρωθεί ή εκκρεμεί και να προσθέσετε την ημερομηνία λήξης. Μας αρέσει επίσης η επιλογή προσθήκης φωτογραφιών σε αυτούς τους πίνακες όρασης.

Μόλις προσθέσετε τον πίνακα όρασης, μπορείτε να τον παίξετε ως κανονικό slideshow. Ωστόσο, θα εκτιμούσαμε μια επιλογή να επιλέξουμε τη μουσική της επιλογής μας χειροκίνητα. Εκτός από τον απλό οπτικό πίνακα, υπάρχει επίσης η επιλογή να δημιουργήσετε έναν προσαρμοσμένο πίνακα όρασης για να προσθέσετε περισσότερα από κείμενο και εικόνες. Εδώ, μπορείτε να αλλάξετε το φόντο, να προσθέσετε εικόνες και να προσθέσετε αυτοκόλλητα για να βελτιώσετε την εμφάνιση του πίνακα όρασής σας.

Εδώ, μπορείτε να αποκτήσετε μια εμπειρία χρήσης ενός εικονικού πίνακα, όπου μπορείτε να οργανώσετε τα περιεχόμενα του πίνακα, καθώς και αυτοκόλλητα, εικόνες, ακόμη και σημάνσεις. Ενώ μπορούμε να καταλάβουμε ότι οι προγραμματιστές χρειάζονται χρήματα για να πάρουν το καθημερινό τους ψωμί, υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις. Ωστόσο, μπορείτε να λάβετε το πρόγραμμα premium για να το ξεπεράσετε. Η τιμή είναι επίσης λογική, δεδομένου ότι έχει διάρκεια ζωής.

Πλεονεκτήματα

 • Καλά λεπτομερής εικονικός πίνακας
 • Φωτεινό και πολύχρωμο περιβάλλον χρήστη
 • Μπορεί να προσθέσει αυτοκόλλητα και σημάνσεις

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχει επιλογή για να επιλέξετε προσαρμοσμένη μουσική
 • Οι διαφημίσεις θα μπορούσαν να είχαν μειωθεί

Τιμή: Ελεύθερος; Τιμή: 7,49 $ και μετά

3. Sparkello – Vision Board With Social Aspects

Στο Sparkello, τα οράματά σας είναι Όνειρα όπου μπορείτε να προσθέσετε τους στόχους σας και να ενημερώσετε την πρόοδό σας ανάλογα. Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα της επιλογής σας για να την προσαρμόσετε περαιτέρω. Αυτό που μας άρεσε στην εφαρμογή είναι η δυνατότητα που μας επιτρέπει να αλληλεπιδρούμε με άτομα με παρόμοια όνειρα μέσω του Sparks.

Η σελίδα του Sparks Explorer έχει πολλά Sparks για να παρακινήσει τους χρήστες να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους. Βοηθά επίσης τους χρήστες να αποκτήσουν νέες ιδέες για όνειρα. Τα Sparks κατηγοριοποιούνται περαιτέρω σε φυσική κατάσταση, δημιουργικότητα και ταξίδια. Για κάθε όνειρο που προσθέτετε, το Sparkello προσφέρει τη δυνατότητα να προσθέσετε την περίοδο και να κατηγοριοποιήσετε πόσο σημαντική είναι η εργασία.

Ωστόσο, διαπιστώσαμε ότι η εφαρμογή είναι περιορισμένη σε δυνατότητες, καθώς δεν μπορείτε να προσθέσετε την πρόοδό σας, εκτός από την επιλογή να την επισημάνετε ως ολοκληρωμένη. Συνολικά, το Sparkello είναι μια απλοποιημένη έκδοση ενός κατασκευαστή πινάκων όρασης με συνδυασμό κοινωνικών μέσων.

Πλεονεκτήματα

 • Δυνατότητα συνομιλίας με άλλους που μοιράζονται παρόμοια ενδιαφέροντα
 • Λάβετε νέες ιδέες βασισμένες στα Dreams
 • Ικανότητα ιεράρχησης εργασιών με βάση τη σημασία

Μειονεκτήματα

 • Δεν είναι δυνατή η ενημέρωση εργασιών
 • Έχει όριο λέξεων στα όνειρα
 • Λιγότερες επιλογές προσαρμογής

Τιμή: Ελεύθερος

4. Vision Board Perfectly Happy – A Vision Board for Motivation

Αυτή η εφαρμογή έχει να κάνει περισσότερο με το να σας κρατά ευτυχισμένους παρά ένα όραμα. Μπορείτε να βρείτε δωρεάν πίνακες όρασης στην εφαρμογή, αν και διαφέρουν από τους συνηθισμένους. Η εφαρμογή είναι απλή στη χρήση, όπου μπορείτε να προσθέσετε τις εικόνες της επιλογής σας για κάθε πίνακα όρασης και να προσθέσετε τα μηνύματά σας σε αυτήν.

Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε μουσική σε αυτούς τους πίνακες οράματος και να κάνετε την εφαρμογή να σας υπενθυμίζει τα οράματά σας. Η εφαρμογή προσφέρει δωρεάν δοκιμή για μια εβδομάδα χωρίς προσθήκη στοιχείων κάρτας. Όπως αναφέρθηκε, αυτή η εφαρμογή είναι πιο παρακινητική από μια εφαρμογή vision board.

Υπάρχει επίσης μια λειτουργία Ημερολόγιο για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας. Δυστυχώς, η εφαρμογή δεν προσφέρει τη δυνατότητα προσθήκης λεπτομερών πληροφοριών σχετικά με τα οράματά σας. Επιπλέον, δεν μπορέσαμε να βρούμε καμία επιλογή για να μοιραστούμε τα οράματά μας ή να προσκαλέσουμε άλλους χρήστες να συνεργαστούν. Ελπίζουμε αυτές οι δυνατότητες να προστεθούν στο μέλλον.

Πλεονεκτήματα

 • Προσφέρει έναν νέο τρόπο παρουσίασης του πίνακα όρασης
 • Διάφορες κατηγορίες για να διαλέξετε
 • Δυνατότητα προσθήκης μουσικής στο Vision Board

Μειονεκτήματα

 • Περιορισμένες δυνατότητες
 • Δεν υπάρχει επιλογή κοινής χρήσης του πίνακα όρασης με άλλους

Τιμή: Ελεύθερος; Τιμή: $0,99 και μετά

5. Visuapp – Μοιραστείτε το Visual Board με άλλους

Το Visuapp είναι μια άλλη απλοποιημένη έκδοση ενός πίνακα όρασης, τουλάχιστον για τη δωρεάν έκδοση. Με αυτό, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν μια εικόνα της επιλογής τους και λεπτομέρειες σχετικά με τους στόχους τους. Μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε τους στόχους σας και επίσης να έχετε την επιλογή να τους μοιραστείτε με άλλους.

Το Visuapp προσφέρει επίσης τη δυνατότητα προσθήκης υπενθυμίσεων με τις εργασίες. Ωστόσο, δυσκολευόμαστε να αγοράσουμε κάθε νέα δυνατότητα, όπως ένα περιοδικό και μια πλακέτα όρασης Feng-Shui (ναι, πρέπει να πληρώσετε για να ζήσετε έναν πραγματικό οπτικό πίνακα αντί για την παρουσίαση των σημερινών ονείρων σας).

Θα ήταν εύκολο να το διαχειριστείτε εάν αυτά τα χαρακτηριστικά συσκευάζονταν μαζί και εισήχθησαν ως το πρόγραμμα premium. Ανεξάρτητα από αυτό, η εφαρμογή είναι σταθερή και διαθέτει ένα ελάχιστο και εύχρηστο περιβάλλον χρήστη. Έχει επίσης μια καλή βαθμολογία στο App Store, με περιστασιακές ενημερώσεις που προωθούνται για τη βελτίωση της εμπειρίας.

Πλεονεκτήματα

 • Απλό και εύχρηστο περιβάλλον χρήστη
 • Μπορεί να προσθέσει μουσική σε πίνακες
 • Μοιραστείτε οπτικούς πίνακες με άλλους

Μειονεκτήματα

 • Πρέπει να πληρώσετε για κάθε χαρακτηριστικό
 • Λιγότερα χαρακτηριστικά

Τιμή: Ελεύθερος; Συνδρομή: Ημερολόγιο ευγνωμοσύνης για 1,99 $ και ο πίνακας Feng-Shui για 2,99 $

Κρατήστε τα οράματά σας ενημερωμένα

Με τη βοήθεια αυτών των δωρεάν εφαρμογών για τη δημιουργία πινάκων όρασης, μπορείτε να παραμένετε ενημερωμένοι για το όραμά σας και να καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε για να το πετύχετε.

Αποποίηση ευθυνών techvortex.eu

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης: επιδιορθώσεις για το Snapchat που δεν εμφανίζει μηνύματα σε Android και iPhone

 επιδιορθώσεις για το Snapchat που εμφανίζει λευκή οθόνη σε Android και iPhone

4 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ακουστικών βιβλίων για iPhone και Android στα Αγγλικά

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *