Διορθώσεις για το τηλέφωνο Samsung Galaxy που δεν ενεργοποιείται

6 Διορθώσεις για το τηλέφωνο Samsung Galaxy που δεν ενεργοποιείται

Συχνά βγάζατε το τηλέφωνο Samsung Galaxy από την τσέπη ή την τσάντα σας για να πραγματοποιήσετε μια κλήση ή να ελέγχετε ένα σημαντικό email μόνο για να διαπιστώσετε ότι δεν είναι ενεργοποιημένο. Το πρώτο πράγμα που θα αναρωτιέστε ότι είχε αρκετή φόρτιση την τελευταία φορά που ελέγξατε. Αλλά είναι ένα κοινό ζήτημα που μπορεί να προέρχεται από διάφορους παράγοντες, που κυμαίνονται από δυσλειτουργίες λογισμικού έως δυσλειτουργίες υλικού. Προτού μεταφέρετε το τηλέφωνό σας Galaxy για επισκευές σε κέντρο σέρβις, δοκιμάστε τις ακόλουθες μεθόδους.

1. Φορτίστε το τηλέφωνο Galaxy σας

Το τηλέφωνό σας Samsung Galaxy δεν θα ενεργοποιηθεί εάν η μπαταρία είναι πολύ χαμηλή ή πλήρως αποφορτισμένη. Ως εκ τούτου, το πρώτο που πρέπει να συνδέσετε το τηλέφωνό σας σε έναν φορτιστή και να το αφήσετε για τουλάχιστον 10 λεπτά.

Θα δείτε μια ένδειξη φόρτισης ενώ το τηλέφωνό σας είναι συνδεδεμένο. Εάν δεν το κάνετε, ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα με τη διαδικασία φόρτισης.

Διαβάστε επίσης: 2 τρόποι για να αντιστοιχίσετε ξανά το Bixby ή το Πλαϊνό Κουμπί στον Βοηθό Google στο τηλέφωνο Samsung Galaxy

Φόρτιση τηλεφώνου Samsung

Χρησιμοποιήστε συμβατό φορτιστή και καλώδιο για να αποφύγετε ζημιές και να φορτίσετε γρήγορα το τηλέφωνό σας. Μπορείτε να ελέγξετε εάν ο φορτιστής και το καλώδιο λειτουργούν σωστά με άλλο τηλέφωνο. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η θύρα φόρτισης του τηλεφώνου σας είναι καθαρή και χωρίς σκόνη ή υπολείμματα.

2. Εκκινήστε το τηλέφωνό σας σε λειτουργία ανάκτησης

Εάν το τηλέφωνό σας Samsung Galaxy δεν ανάβει ακόμα και αφού το φορτίσετε, μπορείτε να δοκιμάσετε να το εκκινήσετε σε λειτουργία ανάκτησης. Αυτό θα σας επιτρέψει να παρακάμψετε την κανονική διαδικασία εκκίνησης και να αποφύγετε πιθανά προβλήματα.

1. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το Ενταση πάνω κουμπί και Πλευρά κουμπί (Εξουσία κουμπί) στο τηλέφωνο Samsung Galaxy. Κρατήστε πατημένο το κουμπί μέχρι να δείτε το Ανάκτηση Android μενού.

Μενού ανάκτησης Android

Σημείωση: Στη λειτουργία ανάκτησης, η οθόνη αφής του τηλεφώνου σας θα σταματήσει να ανταποκρίνεται. Επομένως, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα έντασης για να μετακινηθείτε στο μενού και το κουμπί λειτουργίας για να επιλέξετε μια επιλογή.

2. Χρησιμοποιήστε το Χαμήλωσε το κουμπί για να επισημάνετε το Επανεκκινήστε το σύστημα τώρα επιλογή. Στη συνέχεια, πατήστε το Πλευρά κουμπί για να το επιλέξετε.

Επανεκκινήστε το τηλέφωνο Android από τη λειτουργία ανάκτησης

Περιμένετε να επανεκκινηθεί το τηλέφωνό σας και δείτε αν λειτουργεί.

3. Εκτελέστε μια αναγκαστική επανεκκίνηση

Η εκτέλεση αναγκαστικής επανεκκίνησης είναι ένας άλλος αποτελεσματικός τρόπος για να λειτουργήσει το τηλέφωνό σας Samsung. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε και κρατήστε πατημένο το Πλευρά κουμπί και το Χαμήλωσε το κουμπί ταυτόχρονα για περισσότερα από 7 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, περιμένετε να ενεργοποιηθεί το τηλέφωνό σας.

Εάν αυτό δεν σας βοηθήσει, συνδέστε το τηλέφωνό σας Samsung σε φορτιστή. Περιμένετε περίπου 5 λεπτά και μετά πατήστε και κρατήστε πατημένο το Πλευρά κουμπί και Χαμήλωσε το κουμπί ταυτόχρονα. Συνεχίστε να κρατάτε και τα δύο κουμπιά ακόμα και όταν εμφανίζεται το λογότυπο της Samsung. Συνεχίστε να τα κρατάτε μέχρι να εξαφανιστεί το λογότυπο δύο φορές και μετά να εμφανιστεί ξανά για τρίτη φορά. Μετά από αυτό, το τηλέφωνό σας θα πρέπει να εκκινήσει κανονικά.

4. Δοκιμάστε να εκκινήσετε το τηλέφωνό σας σε ασφαλή λειτουργία

Εκκινήστε το τηλέφωνο Samsung Galaxy σε ασφαλή λειτουργία για να διαγνώσετε και να διορθώσετε τυχόν προβλήματα με αυτό. Εάν το πρόβλημα ξεκίνησε μόνο μετά από μια πρόσφατη εγκατάσταση εφαρμογής, η Ασφαλής λειτουργία θα σας επιτρέψει να απαλλαγείτε από την προβληματική εφαρμογή.

Πατήστε και κρατήστε πατημένο το Πλευρά και περιμένετε να εμφανιστεί το λογότυπο της Samsung. Όταν εμφανιστεί το λογότυπο της Samsung, αφήστε αμέσως το Πλευρά και μετά κρατήστε πατημένο το Χαμήλωσε το κουμπί.

Όταν το τηλέφωνο Samsung Galaxy εκκινεί σε ασφαλή λειτουργία, μπορείτε να απεγκαταστήσετε την προβληματική εφαρμογή. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιό του και επιλέξτε Απεγκατάσταση. Στη συνέχεια, επιλέξτε Εντάξει για να επιβεβαιώσετε.

Απεγκαταστήστε το Roblox από το Android

Αφού αφαιρέσετε την εφαρμογή, επανεκκινήστε το τηλέφωνο Samsung για να το εκκινήσετε σε κανονική λειτουργία.

5. Ελέγξτε το τηλέφωνό σας για ζημιές

Πέταξες το κινητό σου Samsung στο πάτωμα ή το εκθέσατε σε νερό; Εάν ναι, τα εσωτερικά εξαρτήματα του τηλεφώνου σας ενδέχεται να έχουν υποστεί φυσική ή υγρή ζημιά. Επιθεωρήστε τη θύρα φόρτισης για σημάδια διάβρωσης ή λυγισμένες ακίδες και ελέγξτε το σώμα και τα κουμπιά του τηλεφώνου για τυχόν ζημιές.

Εάν το τηλέφωνό σας Samsung φαίνεται κατεστραμμένο, θα πρέπει να το μεταφέρετε στο πλησιέστερο κέντρο σέρβις για να το επισκευάσετε.

6. Επαναφέρετε το τηλέφωνό σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ανάκτησης

Εάν το τηλέφωνό σας Samsung δεν ανάβει, σκεφτείτε να το επαναφέρετε μέσω της λειτουργίας ανάκτησης. Να θυμάστε ότι θα διαγράψει όλα τα προσωπικά σας αρχεία, εφαρμογές και ρυθμίσεις, ουσιαστικά επαναφέροντας το τηλέφωνό σας στην αρχική του κατάσταση.

1. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το Ενταση πάνω κουμπί και Πλευρά κουμπί στο τηλέφωνό σας μέχρι να δείτε το Ανάκτηση Android μενού.

2. Χρησιμοποιήστε το Χαμήλωσε το κουμπί για να επισημάνετε το Διαγραφή δεδομένων / επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων επιλογή. Στη συνέχεια, πατήστε το Πλευρά κουμπί για να το επιλέξετε.

Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων του τηλεφώνου Android από τη λειτουργία ανάκτησης

Περιμένετε μέχρι το τηλέφωνο Samsung Galaxy να αφαιρέσει και να επαναφέρει τα πάντα. Μετά από αυτό, θα πρέπει να ενεργοποιηθεί και να λειτουργήσει όπως αναμένεται.

Ανανεώστε το τηλέφωνο Galaxy σας

Η αδυναμία ενεργοποίησης του τηλεφώνου Galaxy σας μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε απογοητευμένοι και να αναζητάτε απαντήσεις. Ωστόσο, δεν χρειάζεται απαραίτητα να επισκεφτείτε ένα κέντρο σέρβις για να το επιδιορθώσετε. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι συμβουλές που αναφέρονται παραπάνω θα σας βοηθήσουν να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας Samsung και να το κάνετε να λειτουργεί ως συνήθως.

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης: Πώς να επιλέξετε πολλά αρχεία σε Mac

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *