δύο ακουστικά Bluetooth στο Mac ταυτόχρονα

Πώς να συνδέσετε και να χρησιμοποιήσετε δύο ακουστικά Bluetooth στο Mac ταυτόχρονα

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο ή μια ταινία με έναν φίλο χωρίς να ενοχλείτε τους άλλους στο σπίτι ή σε μια πτήση; Δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε αδέξια επεκτάσεις dongle με το Mac σας, καθώς σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε δύο ζεύγη ακουστικών Bluetooth μαζί. Δείτε πώς μπορείτε να συνδέσετε και να χρησιμοποιήσετε δύο ακουστικά Bluetooth ή ακουστικά ταυτόχρονα με το Mac σας.

Κοινή χρήση ήχου Mac με δύο ακουστικά ή ακουστικά Bluetooth

Είναι εύκολο να συνδέσετε ενσύρματα και ακουστικά bluetooth με Mac. Ωστόσο, το να κάνετε το Mac να εξάγει ήχο ταυτόχρονα είναι λίγο δύσκολο. Ωστόσο, μπορείτε να συνδέσετε δύο συσκευές ήχου Bluetooth στο Mac σας ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη εφαρμογή Audio MIDI. Δείτε πώς να το κάνετε:

1. Αντιστοιχίστε τα δύο ακουστικά ή ακουστικά Bluetooth με το Mac σας. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε Κέντρο ελέγχου > Bluetooth > Bluetooth Ρυθμίσεις και αντιστοιχίστε τις συσκευές ξεχωριστά.

Όταν χρησιμοποιείτε AirPods ή άλλα πραγματικά ασύρματα ακουστικά, βεβαιωθείτε ότι είναι ζευγαρωμένα και εκτός θήκης.

Διαβάστε επίσης: 7 τρόποι για να επιλέξετε πολλά αρχεία/αντικείμενα σε Mac και iPhone

Δύο ακουστικά Bluetooth που εμφανίζονται συνδεδεμένα σε Mac

2. Εκκινήστε το Ρύθμιση ήχου MIDI εφαρμογή στο Mac σας. Μπορείτε να το βρείτε σε Ευρίσκων > Εφαρμογές > Βοηθητικά προγράμματα.

Εφαρμογή ρύθμισης ήχου MIDI στο macOS

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Αναζήτηση στο επίκεντρο (Command + Space), πληκτρολογήστε «MIDI» και επιλέξτε Ρύθμιση ήχου MIDI.

Spotlight Search στο macOS

3. Πατήστε το Κουμπί συν (+). κάτω αριστερά και επιλέξτε Δημιουργία συσκευής πολλαπλών εξόδων.

Εφαρμογή ρύθμισης MIDI ήχου σε MacBook με macOS 14 Sonoma

4. Κάντε δεξί κλικ ή Control-κλικ στο που δημιουργήθηκε πρόσφατα Συσκευή πολλαπλών εξόδων στην αριστερή πλαϊνή μπάρα. Επιλέγω Χρησιμοποιήστε αυτήν τη συσκευή για έξοδο ήχου.

Δημιουργία πολλαπλών ρυθμίσεων ήχου για δύο ακουστικά Bluetooth χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Midi σε Mac

5. Ομοίως, επιλέξτε Παίξτε ειδοποιήσεις και ηχητικά εφέ μέσω αυτής της συσκευής αν θέλεις (προαιρετικός).

Δημιουργία ομαδοποιημένων πολλαπλών ρυθμίσεων για δύο ακουστικά Bluetooth χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Midi σε Mac

6. Σε Συσκευές ήχου αυτί, τσεκάρετε τα πλαίσια για ακουστικά Bluetooth ή ακουστικά που θέλετε να χρησιμοποιήσετε μαζί με το Mac σας.

Δημιουργία ομαδοποιημένης ρύθμισης ήχου για δύο ακουστικά Bluetooth χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Midi σε Mac

7. Πατήστε το αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στο Κύρια Συσκευή και επιλέξτε μια κύρια συσκευή.

Δημιουργία ομαδοποιημένης ρύθμισης ήχου για δύο ακουστικά Bluetooth χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Midi σε Mac

8. Τσιμπούρι Διόρθωση ολίσθησης για τη δευτερεύουσα συσκευή (το άλλο ζευγάρι ακουστικών που δεν επιλέξατε ως Κύριο). Αυτό εμποδίζει τον ήχο να βγει εκτός συγχρονισμού στα δύο ακουστικά, καθώς δεν συγχρονίζονται με χρήση υλικού.

Διόρθωση drift στην εφαρμογή Audio Midi σε Mac

Εφόσον όλα όσα χρειαζόμαστε έχουν ρυθμιστεί, μπορείτε πλέον να κλείσετε την εφαρμογή Audio MIDI.

9. Πατήστε το μήλο μενού επάνω αριστερά και επιλέξτε Σύστημα Ρυθμίσεις ή Σύστημα Προτιμήσεις.

Ρυθμίσεις συστήματος στο μενού Apple στο Mac

10. Παω σε Ήχος. Σύμφωνα με το Έξοδος & Είσοδος καρτέλα, επιλέξτε Παραγωγή και επιλέξτε Συσκευή πολλαπλών εξόδων.

Ανοίξτε το Apple Music ή το YouTube για να δείτε αν λειτουργεί. Όταν αναπαράγετε ένα τραγούδι ή ένα βίντεο, ο ήχος θα συγχρονίζεται και με τα δύο ζεύγη ακουστικών Bluetooth ή ακουστικών.

Τώρα μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές ή μουσική με έναν φίλο ή συνεργάτη χωρίς να μοιράζεστε τα ακουστικά σας ή να ζητάτε τα δικά τους. Μπορείτε να ενισχύσετε περαιτέρω την εμπειρία ακρόασης παίζοντας το ίδιο περιεχόμενο μέσω δύο διαφορετικών ηχείων Bluetooth (ή μίξης ηχείων και ακουστικών)) για μια καθηλωτική εμπειρία ήχου στο δωμάτιό σας.

Αντιμετώπιση προβλημάτων κοινών προβλημάτων

Εάν αντιμετωπίζετε καθυστέρηση ήχου, προβλήματα συγχρονισμού, η μία συσκευή είναι πιο δυνατή από την άλλη ή άλλα προβλήματα αναπαραγωγής, δοκιμάστε τα εξής βήματα:

  • Βεβαιωθείτε ότι και οι δύο συσκευές έχουν τον ίδιο ρυθμό δειγματοληψίας και αυτό Διόρθωση ολίσθησης είναι ενεργοποιημένο.
  • Εάν τα προβλήματα παραμένουν, αλλάξτε την κύρια και τη δευτερεύουσα συσκευή στην εφαρμογή MIDI.
  • Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα Bluetooth, ανατρέξτε στον οδηγό μας για τη διόρθωση του Bluetooth σε Mac.

Αλλαγή έντασης ήχου στη ρύθμιση πολλαπλών εξόδων

Οι συσκευές πολλαπλών εξόδων σε Mac μπορεί να παρουσιάζουν έναν περιορισμό: δεν μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση ενώ χρησιμοποιείτε μία. Το ρυθμιστικό ήχου του Κέντρου Ελέγχου γκριζάρει και οι συντομεύσεις πληκτρολογίου για αλλαγές έντασης εμφανίζουν ένα εικονίδιο ακυρωμένης έντασης. Αλλά υπάρχουν περισσότερα σε αυτό!

Αυτός ο περιορισμός δεν αποτρέπει πλήρως τις ρυθμίσεις έντασης. Μπορείτε να ανοίξετε την εφαρμογή Audio MIDI και να επιλέξετε τα επιθυμητά ακουστικά ή ακουστικά (μπορεί να υπάρχουν δύο με το ίδιο όνομα, επιλέξτε αυτό με την ένδειξη “outs”) στην αριστερή πλαϊνή γραμμή. Επειτα, ρυθμίστε την ένταση χρησιμοποιώντας τα ρυθμιστικά στην ενότητα “Κύρια ροή”.

Αυτό σας επιτρέπει να αλλάξετε την ένταση του ήχου για κάθε ζευγάρι ακουστικών ή ακουστικών που είναι συνδεδεμένα στο Mac σας.

Αφαίρεση συσκευής πολλαπλών εξόδων

Για να αφαιρέσετε μια συσκευή πολλαπλών εξόδων, επιλέξτε τη στη δεξιά πλευρά και πατήστε το Αφαίρεση (–) κουμπί.

FAQS

Μπορώ να χρησιμοποιήσω δύο συσκευές ήχου Bluetooth με το Mac μου;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερες από δύο συσκευές Bluetooth με τον υπολογιστή Mac σας. Συνδέστε το πρώτο και μετά συνδέστε το άλλο χρησιμοποιώντας τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Είναι δυνατή η χρήση ενσύρματων και ασύρματων ακουστικών μαζί με Mac;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενσύρματα και ασύρματα ακουστικά ταυτόχρονα με το Mac σας. Η διαδικασία σύνδεσης είναι η ίδια—απλώς επιλέξτε Ενσωματωμένη έξοδος για το ζεύγος καλωδίων κατά την επιλογή συσκευών στο Βήμα 6 παραπάνω.

Λειτουργεί η έξοδος πολλαπλού ήχου με συσκευές Bluetooth που δεν είναι AirPods;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακουστικά Bluetooth, ακουστικά ή ακουστικά True Wireless Stereo με το Mac σας. Απλώς συνδέστε τα από τις ρυθμίσεις Bluetooth πριν ξεκινήσετε.

MacBook με δύο πραγματικά ασύρματα ακουστικά με ακουστικά

Κοινή χρήση ήχου όχι ακουστικών!

Τέρμα η άβολη κοινή χρήση ακουστικών ή η θυσία της ακουστικής σας εμπειρίας. Με αυτήν την απλή ρύθμιση, εσείς και ένας φίλος σας μπορείτε να απολαύσετε ταινίες, μουσική ή podcast με πλήρη ποιότητα ήχου, είτε είστε στριμωγμένοι σε μια πτήση είτε προσπαθείτε να προσέχετε τους άλλους σε έναν κοινόχρηστο χώρο.

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης: Πώς να διορθώσετε τα ακουστικά Mac που δεν λειτουργούν

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *