κατασκήνωση

7 Gadgets για την κατασκήνωση

Καθώς η Ημέρα του Πατέρα πλησιάζει γρήγορα, ίσως αναρωτιέστε τι δώρο να πάρετε στον αγαπημένο μπαμπά σας. Αν και σίγουρα υπάρχουν πολλά γενικά δώρα που μπορείτε να αγοράσετε, το χαμόγελο στο πρόσωπο του μπαμπά σας θα ήταν το πιο πλατύ αν του έπαιρνα κάτι που θα μπορούσε να χρησιμοποιεί τακτικά. Και αν ασχολείται αποκλειστικά με αυτή τη ζωή στην κατασκήνωση, πρέπει να ρίξετε μια ματιά σε αυτά τα καταπληκτικά gadget για κάμπινγκ που σίγουρα θα κάνουν τον μπαμπά σας να σας αγαπήσει περισσότερο!

1. Αδιάβροχος και αντιανεμικός ηλεκτρικός αναπτήρας LcFun

ηλεκτρικός αναπτήρας

Ένας αναπτήρας είναι ένα ζωτικό μέρος του εξοπλισμού κατασκήνωσης. Είτε πρόκειται για το άναμμα μιας λάμπας είτε για κάποιο πυριτόλιθο για μια φωτιά. Ενώ οι παραδοσιακοί αναπτήρες δεν αντέχουν τους δυνατούς ανέμους ή την επαφή με το νερό, αυτός ο ηλεκτρικός αναπτήρας δημιουργεί διπλά τόξα με τη βοήθεια της ενσωματωμένης κυψέλης για την παραγωγή φλόγας.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TechVortex⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης :Gadget που πρέπει να έχετε για μεγάλες πτήσεις

Πώς να φορτίσετε το Apple Watch

Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς αναπτήρες, ο ηλεκτρικός αναπτήρας LcFun δεν απαιτεί υγρό αναπτήρα. Αντίθετα, φορτίζει μέσω θύρας USB-C. Ο σχεδιασμός του αναπτήρα πλάσματος τον καθιστά αδιάβροχο, ώστε να συνεχίζει να λειτουργεί στη βροχή. Είναι αρκετά προσιτό, καθιστώντας το την τέλεια προσθήκη στο σακίδιο του μπαμπά σας για κάμπινγκ.

2. Φανάρι κάμπινγκ Odoland φορητό LED με ανεμιστήρα οροφής

φως κάμπινγκ και ανεμιστήρας

Τα φώτα είναι μια προφανής ανάγκη — ειδικά όταν κατασκηνώνετε τη νύχτα. Τι θα συμβεί αν σας πούμε ότι υπάρχει ένα gadget που σας προσφέρει περισσότερα από τη βασική λειτουργικότητα ενός λαμπτήρα; Το φανάρι κάμπινγκ Odoland διαθέτει μια σειρά από φώτα LED μαζί με έναν ενσωματωμένο ανεμιστήρα, δίνοντάς σας το αεράκι που χρειάζεστε όταν κάνετε κάμπινγκ το καλοκαίρι.

Το φανάρι κάμπινγκ Odoland έχει ένα γάντζο στο επάνω μέρος για να το κρεμάσετε μέσα στη σκηνή σας. Επιπλέον, διαθέτει βάση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τοποθετήσετε τον ανεμιστήρα σε ένα τραπέζι. Ο ανεμιστήρας χρησιμοποιεί αντικαταστάσιμες μπαταρίες, οπότε αν σας τελειώσει ο χυμός στα βουνά, δεν χρειάζεται να τριγυρνάτε αναζητώντας πρίζα φόρτισης.

3. Φορητή Αεραντλία Giga Electric

φορητό φουσκωτή

Το κάμπινγκ περιλαμβάνει τη μεταφορά φουσκωτών στρωμάτων ή υπνόσακων που πρέπει να φουσκωθούν πριν από τη χρήση. Γενικά, για τέτοιους σκοπούς πρέπει να χρησιμοποιείται ένας αεροσυμπιεστής. Όμως, καθώς είναι δύσκολο να το μεταφέρετε όταν κάνετε κάμπινγκ, αυτή η ηλεκτρική φορητή αντλία αέρα Giga είναι η τέλεια αντικατάσταση.

Η αντλία είναι τόσο μικρή που μπορεί να χωρέσει ακόμη και σε μια τσέπη παντελονιού. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι είναι πτυσσόμενο και μπορεί να επεκταθεί όταν χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί. Αυτό που το κάνει ακόμα καλύτερο είναι η παρουσία ενός ενσωματωμένου φωτεινού φωτός LED που μετατρέπει την αντλία σε ένα μικροσκοπικό φανάρι όταν απαιτείται.

4. Φορητό Φίλτρο Νερού BKLES

φορητός καθαριστής νερού

Το πόσιμο νερό είναι μια από τις πιο σημαντικές απαιτήσεις κατά την κατασκήνωση. Μπορείτε να έχετε μόνο περιορισμένη ποσότητα πόσιμου νερού πριν τελειώσει. Το φορητό φίλτρο νερού BKLES λύνει αυτό το πρόβλημα μετατρέποντας το νερό της βροχής ή ακόμα και το νερό από λίμνες/ποτάμια σε πόσιμο.

Μόλις πατήσετε το κουμπί φίλτρου, ο καθαριστής υφίσταται διαχωρισμό 5 σταδίων. Το καλύτερο μέρος είναι ότι το φίλτρο νερού BKLES μπορεί να αντλήσει έως και 700 ml φρέσκου νερού ανά λεπτό, οπότε αν κατασκηνώνετε σε ομάδα, αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο. Δεν είναι και πολύ ακριβό, αν σκεφτεί κανείς πόσο χρηστικό είναι, ειδικά αν ο μπαμπάς σου πηγαίνει συχνά για κάμπινγκ.

5. Elecon Nestout Rugged Power Bank

στιβαρό power bank

Ένα power bank ή ένα φορητό πακέτο μπαταριών μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε το smartphone, το tablet ή ακόμα και τη λάμπα και την αντλία αέρα που αναφέρθηκαν παραπάνω ενεργοποιημένα για μερικές επιπλέον ώρες ή ημέρες. Εφόσον βρίσκεστε μακριά από πρίζες όταν βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο, είναι πάντα βολικό να μεταφέρετε ένα power bank όπως αυτό της Elecon.

Σε αντίθεση με τα τυπικά power banks, το Power bank Elecon είναι ανθεκτικό, οπότε ακόμα κι αν το ρίξετε μερικές φορές, θα πρέπει να παραμείνει ανέπαφο. Η χωρητικότητα των 15.000 mAh – αν και όχι η μεγαλύτερη – είναι αρκετά καλή για να φορτίσει ένα iPhone μερικές φορές ή να τροφοδοτήσει μικρότερα gadget, εάν/όταν απαιτείται. Η Elecon έχει κάνει επίσης εντυπωσιακή δουλειά με τη σχεδίαση, δίνοντάς της μια τραχιά εμφάνιση. Είναι πιο ακριβό από τα τυπικά power banks αυτής της χωρητικότητας, αλλά πληρώνετε για την ανθεκτικότητα.

6. Ecoflow River 2 Portable Power Station

σταθμός ηλεκτροπαραγωγής ecoflow

Ένα power bank είναι κατάλληλο για τη φόρτιση μικρών gadget όπως smartphone και tablet. Τι γίνεται όμως αν θέλετε να τροφοδοτήσετε πολλές μεγάλες συσκευές όταν κάνετε κάμπινγκ; Εκεί είναι χρήσιμος ο σταθμός παραγωγής ενέργειας Ecoflow River 2. Εάν ταξιδεύετε ως ομάδα, το Ecoflow River 2 διασφαλίζει ότι όλα τα gadget και οι συσκευές σας φορτίζονται όποτε χρειάζεται.

Το κάνει με τη βοήθεια της μεγάλης μπαταρίας 256 Wh που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω δύο πριζών AC, δύο θυρών USB-A, μιας θύρας USB-C και μιας υποδοχής φορτιστή αυτοκινήτου. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια πρόσθετη ηλιακή γεννήτρια για να χρησιμοποιήσετε τις ακτίνες του Ήλιου για να τροφοδοτήσετε τις συσκευές σας όταν κάνετε κάμπινγκ σε εξωτερικούς χώρους.

7. Apple Watch Ultra 2

Apple Watch Ultra 2

Ένας από τους καλύτερους συντρόφους στο κάμπινγκ είναι ένα Apple Watch. Όχι οποιοδήποτε Apple Watch, αλλά το Apple Watch Ultra. Είναι στιβαρό, η μπαταρία διαρκεί για περισσότερες από δύο ημέρες και η μεγάλη οθόνη μπορεί να βοηθήσει τον μπαμπά σας να πλοηγηθεί με ευκολία όταν βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο.

Ενώ οποιοδήποτε Apple Watch ταιριάζει εδώ, η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Ultra 2 το βάζει μπροστά από άλλες επιλογές. Όταν κάνετε κάμπινγκ, το τελευταίο πράγμα για το οποίο θέλετε να ανησυχείτε είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του ρολογιού σας. Το Apple Watch Ultra 2 κρατά μακριά αυτό το άγχος της μπαταρίας, ενώ παρέχει επίσης κορυφαία παρακολούθηση δραστηριότητας για πεζοπορία, καταδύσεις κ.λπ. Επομένως, εάν ο μπαμπάς σας είναι τολμηρός, θα πρέπει να χαρείτε το Ultra.

 

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *