το Mac που δεν εμφανίζει δίκτυο Wi-Fi

5 λόγοι για τους οποίους ο iMac 24 ιντσών είναι ο καλύτερος επιτραπέζιος υπολογιστής που πωλεί η Apple

Βασικά Takeaways

  • Το iMac 24 ιντσών διαθέτει κομψό σχεδιασμό, πολλαπλές επιλογές χρωμάτων και υψηλής ποιότητας οθόνη 4,5K Retina 24 ιντσών, καθιστώντας το μια οπτικά ελκυστική επιλογή για μοντέρνες ρυθμίσεις γραφείου.
  • Το iMac διαθέτει κάμερα FaceTime 1080p, σύστημα με έξι ηχεία και μικρόφωνα ποιότητας στούντιο, παρέχοντας εντυπωσιακές δυνατότητες ήχου και εικόνας χωρίς την ανάγκη εξωτερικών αξεσουάρ.
  • Το τσιπ M3 προσφέρει εξαιρετική απόδοση για καθημερινές εργασίες και υποστηρίζει λειτουργίες όπως η επιταχυνόμενη από υλικό ανίχνευση ακτίνων, καθιστώντας το κατάλληλο για τον μέσο χρήστη.

Παρόλο που οι πιθανοί αγοραστές Mac έχουν πολλές επιλογές για να διαλέξουν, το iMac ξεχωρίζει από τη σειρά ως ο μόνος υπολογιστής all-in-one. Παρακάτω, θα παραθέσουμε μερικούς συναρπαστικούς λόγους για τους οποίους ο iMac 24 ιντσών είναι ο καλύτερος επιτραπέζιος υπολογιστής που πωλεί η Apple.

Διαβάστε επίσης: Apple 16-ιντσών M3 Pro MacBook Pro Review

1. Το iMac 24 ιντσών διαθέτει εξαιρετική οθόνη και σχεδιασμό

Μπλε M1 iMac
Πίστωση εικόνας: μήλο

Τα iMac ήταν πάντα εμβληματικά από πλευράς εμφάνισης και το 2021, έλαβε μια τεράστια αναθεώρηση σχεδιασμού που δεν έχουμε ξαναδεί από την Apple. Το iMac 24 ιντσών διαθέτει πολύ κομψό σχεδιασμό με λευκά πλαίσια στο μπροστινό μέρος. Αυτή η αλλαγή σχεδιασμού ήταν δυνατή λόγω της αποτελεσματικότητας του πυριτίου της Apple. Δεδομένου ότι το iMac έγινε δραματικά πιο λεπτό, είναι επίσης εκπληκτικά ελαφρύ.

Σε μια επιστροφή στο λογότυπο της Apple ουράνιο τόξο, ο iMac 24 ιντσών διατίθεται σε πολλά χρώματα: ασημί, μπλε, ροζ, πράσινο, μωβ, πορτοκαλί και κίτρινο. Το iMac 24 ιντσών έχει σχεδίαση δύο τόνων, με το πίσω μέρος του μηχανήματος να είναι πιο σκούρο χρώμα, ενώ το χρώμα στο πηγούνι και τη βάση είναι πιο χλωμό σε σύγκριση.

Με μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, μπορείτε να επιλέξετε έναν υπολογιστή που ταιριάζει στο στυλ και τις προτιμήσεις σας. Συνολικά, ο σχεδιασμός φαίνεται υπέροχος με τις περισσότερες σύγχρονες ρυθμίσεις γραφείου και μπορείτε να επιλέξετε ένα χρώμα που ταιριάζει στο περιβάλλον στο οποίο θέλετε να το τοποθετήσετε.

Όσον αφορά την οθόνη, το iMac διαθέτει οθόνη 4,5K Retina 24 ιντσών, η οποία υποστηρίζει 500 nits φωτεινότητας και χρώματος P3. Το μέγεθος της οθόνης βρίσκεται μεταξύ των παλαιότερων iMac 21,5 ιντσών και 27 ιντσών που βασίζονται στην Intel, κάτι που αποτελεί καλό μέσο για τους τακτικούς χρήστες. Συνολικά, είναι μια οθόνη υψηλής ποιότητας που είναι κατάλληλη για τους χρήστες στους οποίους απευθύνεται.

Αν και μπορεί να μην φαίνεται υπερβολικό στα χαρτιά, καθώς δεν διαθέτει προδιαγραφές όπως το Liquid Retina XDR και το ProMotion 120Hz, η οθόνη είναι εξαιρετική για καθημερινές εργασίες υπολογιστών και είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του iMac.

2. Εντυπωσιακή κάμερα, ηχεία και μικρόφωνα

iMac 24 ιντσών σε ένα γραφείο

Το iMac 24 ιντσών προσφέρει τρία χαρακτηριστικά που πολλοί καταναλωτές θεωρούν σημαντικά για έναν καθημερινό υπολογιστή: ενσωματωμένη κάμερα, μικρόφωνα και ηχεία. Η κάμερα FaceTime στο iMac έχει ανάλυση 1080p, η οποία είναι μια εντυπωσιακή βελτίωση από την κάμερα που υπήρχε στο προηγούμενο iMac 21,5 ιντσών.

Οι κλήσεις Zoom ή FaceTime θα φαίνονται πιο καθαρές και συνολικά καλύτερες από την προηγούμενη γενιά. Εάν προτιμάτε μια καλύτερη κάμερα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την κάμερα του iPhone σας με το Mac σας, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε εγκαταστήσει το macOS Ventura ή νεότερη έκδοση. Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι θα είναι εντάξει με την ενσωματωμένη κάμερα.

Όσον αφορά τα ηχεία, το iMac 24 ιντσών διαθέτει σύστημα έξι ηχείων που υποστηρίζει χωρικό ήχο όπως πολλές άλλες συσκευές της Apple. Τα ηχεία υποστηρίζουν επίσης Dolby Atmos, ένα εξαιρετικό πρότυπο για τη βελτίωση της εμπειρίας παρακολούθησης ταινιών.

Παρά το γεγονός ότι είναι ένας σχετικά μικρός και λεπτός υπολογιστής, τα ηχεία του iMac προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου που είναι καθαρός ακόμη και σε υψηλές εντάσεις. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα τα βγάλουν πέρα ​​μια χαρά με τα ενσωματωμένα ηχεία. Δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε εξωτερικά ηχεία για να έχετε εξαιρετική ποιότητα.

Το iMac διαθέτει επίσης αυτό που η Apple αποκαλεί μικρόφωνα ποιότητας στούντιο, τα οποία η εταιρεία παρουσίασε για πρώτη φορά μαζί με το MacBook Pro 16 ιντσών του 2019. Τα μικρόφωνα είναι εξαιρετικά για κλήσεις FaceTime ή όταν χρειάζεται να κάνετε μια απλή εγγραφή φωνής.

Δεν παρέχουν ακριβώς την ίδια ποιότητα με ένα ειδικό μικρόφωνο που συνδέετε σε έναν υπολογιστή, αλλά είναι κάτι παραπάνω από κατάλληλο για μη επαγγελματική χρήση.

3. Το τσιπ M3 είναι αρκετά ισχυρό για τους περισσότερους χρήστες

Σειρά Apple m3
Πίστωση εικόνας: μήλο

Δεν είναι μυστικό ότι το Apple silicon iMac είναι για τον κύριο καταναλωτή, αλλά μην υποτιμάτε την απόδοσή του. Αυτό το iMac έρχεται με το τσιπ M3, όπως και το M3 MacBook Pro 14 ιντσών. Παρόλο που το M3 δεν είναι τόσο ικανό όσο τα τσιπ M3 Pro και M3 Max, ταιριάζει στο κοινό-στόχο του iMac 24 ιντσών.

Συγκριτικά, το chipset M3 προσφέρει μόνο μικρές βελτιώσεις σε σχέση με το M2 όσον αφορά την απόδοση της CPU και της GPU (20 τοις εκατό ταχύτερη). Ωστόσο, ο επεξεργαστής M3 εξακολουθεί να προσφέρει εξαιρετική απόδοση για αυτό που αρέσει στους χρήστες να κάνουν στα iMac τους, διατηρώντας παράλληλα το μηχάνημα αθόρυβο και αποδοτικό.

Ο επεξεργαστής M3 επιτρέπει επίσης την ανίχνευση ακτίνων με επιτάχυνση υλικού για υποστηριζόμενα παιχνίδια, μαζί με άλλες δυνατότητες όπως η δυναμική προσωρινή αποθήκευση και η σκίαση πλέγματος. Επομένως, δεν χάνετε καμία από αυτές τις δυνατότητες χρησιμοποιώντας το βασικό τσιπ M3 έναντι των πιο ισχυρών επιλογών.

Εάν χρειάζεστε περισσότερη πειστικότητα για το αν το M3 iMac είναι αρκετό για εσάς, το πρώτο iMac από πυρίτιο της Apple με το παλαιότερο τσιπ M1 ήταν αρκετά ισχυρό για να αντικαταστήσει το Mac Pro του Quinn Nelson, οικοδεσπότη των Snazzy Labs, το 2021.

Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε το M3 iMac με έως και 24 GB ενοποιημένης μνήμης (RAM), η οποία είναι άφθονη για τη συγκεκριμένη επιφάνεια εργασίας, και έως και 2 TB αποθήκευσης SSD. Συνολικά, η απόδοση του τσιπ M3 είναι σίγουρα υπεραρκετή για τον μέσο χρήστη που στοχεύει να κερδίσει αυτό το μηχάνημα.

4. Το iMac 24 ιντσών συνοδεύεται από όλα όσα χρειάζεστε

Μωβ πληκτρολόγιο iMac και Touch ID
Πίστωση εικόνας: μήλο

Μια σημαντική πτυχή του iMac το ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους επιτραπέζιους υπολογιστές της Apple: έρχεται με όλα όσα χρειάζεστε. Το iMac είναι ένας υπολογιστής all-in-one, που σημαίνει ότι παρέχει κάθε στοιχείο ενός επιτραπέζιου υπολογιστή χωρίς να χρειάζεται να κάνετε πρόσθετες αγορές ή να αφιερώσετε χρόνο στην έρευνα των καλύτερων επιλογών.

Με το iMac, έχετε μια οθόνη, έναν υπολογιστή, μικρόφωνα, ηχεία, μια κάμερα FaceTime, ένα ποντίκι και ένα πληκτρολόγιο. Όταν συγκρίνετε το iMac με το Mac mini, το οποίο δεν παρέχει τις περισσότερες ανάγκες εγκατάστασης εκτός από ένα μόνο ηχείο, το επιπλέον κόστος του iMac αξίζει τον κόπο για αυτό που παίρνετε.

5. Το iMac είναι εξαιρετική αξία για τα χρήματα

Σύνοψη M3 iMac
Πίστωση εικόνας: Apple/YouTube

Ένα πράγμα που υποτιμάται σχετικά με το iMac 24 ιντσών είναι η αξία του. Για 1.299 $, έχετε έναν ισχυρό υπολογιστή σε συνδυασμό με μια εξαιρετική οθόνη, φανταστικά ηχεία, μια κάμερα FaceTime 1080p και εξαιρετική απόδοση, ακόμη και με το βασικό μοντέλο. Όλα σε ένα απίστευτα λεπτό, ελκυστικό σχέδιο που ξεχωρίζει στο γραφείο σας.

Ακόμη και οι υψηλότερες διαμορφώσεις του iMac 24 ιντσών είναι λογικές, με επιπλέον χώρο αποθήκευσης, περισσότερες θύρες και πληκτρολόγιο Touch ID. Επιπλέον, πιθανότατα θα μπορείτε να βρείτε το μηχάνημα σε προσφορά από καταστήματα όπως το Amazon ή το Best Buy για να έχετε μια ακόμη καλύτερη προσφορά στο μέλλον.

Συνολικά, ο iMac 24 ιντσών είναι ένας φανταστικός υπολογιστής για την τιμή εκκίνησης του.

Το iMac 24 ιντσών είναι δύσκολο να το προσπεράσετε

Παρόλο που οι υπόλοιποι επιτραπέζιοι υπολογιστές της Apple είναι εξαιρετικά προϊόντα, το iMac 24 ιντσών ξεχωρίζει στη σειρά για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Προσφέρει πολλά για την τιμή που χρεώνει η Apple, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι είναι ένα μηχάνημα all-in-one.

Αν θέλετε έναν υπολογιστή με εξαιρετική οθόνη και ισχυρές επιδόσεις που να συνοδεύεται από κάθε περιφερειακό που χρειάζεστε, μην κοιτάξετε πέρα ​​από το iMac 24 ιντσών.

Διαβάστε επίσης:Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Apple Watch Series 8 και Series 9;

Τρόπος δοκιμής ήχου στο Microsoft Teams

Φορητή οθόνη KYY K3 1080P USB-C 15,6 ιντσών

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *