Πώς να απενεργοποιήσετε το AirPods Max

Πώς να απενεργοποιήσετε το AirPods Max

Είναι δυνατό να απενεργοποιήσετε τα κορυφαία ακουστικά της Apple, παρόλο που δεν διαθέτουν ειδικό κουμπί λειτουργίας ή διακόπτη. Αυτό το σεμινάριο θα σας δείξει πώς να απενεργοποιήσετε τα ακουστικά AirPods Max και να τα ενεργοποιήσετε ξανά.

AirPods Max

Αδειάστε την μπαταρία

Η εξάντληση της μπαταρίας του AirPods Max είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να απενεργοποιήσετε τα ακουστικά. Το AirPods Max μπορεί να διαρκέσει έως και 20 ώρες με πλήρη φόρτιση. Ωστόσο, η αύξηση της έντασης του ήχου αναπαραγωγής, η χρήση ελέγχου θορύβου (Ενεργή ακύρωση θορύβου ή λειτουργία διαφάνειας) και η ενεργοποίηση του Spatial Audio είναι γρήγοροι τρόποι εξάντλησης της μπαταρίας του.

Οι συσκευές Apple εμφανίζουν ειδοποιήσεις χαμηλής μπαταρίας όταν η φόρτιση του AirPods Max φτάσει το 20%, το 10% και το 5%. Τα ακουστικά AirPods Max παίζουν επίσης έναν τόνο ακριβώς πριν σβήσει—όταν η φόρτιση της μπαταρίας είναι 0%.

Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της μπαταρίας του AirPods Max σας σε οποιαδήποτε αντιστοιχισμένη συσκευή Apple—iPhone, iPad, Apple Watch ή Mac.

έλεγχος της κατάστασης της μπαταρίας του airpods max στο iPhone

Κρατήστε τα ακουστικά κοντά στο iPhone ή το iPad σας, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και πατήστε το κουμπί Έλεγχος θορύβου. Θα πρέπει να δείτε την κατάσταση μπαταρίας/φόρτισης του AirPods Max στην οθόνη της συσκευής σας.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την κατάσταση της μπαταρίας του AirPods Max χρησιμοποιώντας το γραφικό στοιχείο Μπαταρίες σε iOS ή iPadOS. Το σεμινάριο μας σχετικά με τον έλεγχο της διάρκειας ζωής της μπαταρίας των AirPods σε iPhone/Mac περιέχει οδηγίες βήμα προς βήμα για τη ρύθμιση και τη χρήση του γραφικού στοιχείου.

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Ultralow Power

Το AirPods Max μεταβαίνει σε λειτουργία «Χαμηλής ισχύος» όταν είναι σε αδράνεια ή αχρησιμοποίητα για πέντε λεπτά. Επίσης, η αποθήκευση του AirPods Max στην έξυπνη θήκη του θέτει αμέσως τα ακουστικά σε λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης.

Η λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης θέτει το AirPods Max σε κατάσταση αδράνειας για εξοικονόμηση μπαταρίας, αλλά δεν απενεργοποιεί τα ακουστικά. Φορώντας το AirPods Max πάνω από το κεφάλι σας, το ξυπνά από τον ύπνο και απενεργοποιεί τη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης.

airpods μέγ

Η Apple σχεδίασε τα AirPods Max για να μπαίνει σε «βαθύ ύπνο» όταν αφήνεται σε λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης για περίπου 18-72 ώρες. Ο βαθύς ύπνος ονομάζεται «Λειτουργία Ultralow Power Mode».

Η λειτουργία Ultralow power απενεργοποιεί το AirPods Max και μεγιστοποιεί τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του απενεργοποιώντας το Bluetooth και την παρακολούθηση τοποθεσίας Find My Location.

Δεν μπορείτε να εντοπίσετε την τρέχουσα τοποθεσία του AirPods Max σας όταν βρίσκεται σε λειτουργία εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης. Ωστόσο, η εφαρμογή Εύρεση μου θα εμφανίσει τις προηγούμενες τοποθεσίες της και την τελευταία φορά που συνδέθηκε/χρησιμοποιήθηκε.

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Ultra Low Power με την Smart Case

Το AirPods Max εισέρχεται αυτόματα σε λειτουργία εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης και απενεργοποιείται όταν διατηρείται στη Smart Case για 18 ώρες.

airpods max σε μπλε έξυπνη θήκη

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Ultra Low Power χωρίς Smart Case

Μπορείτε επίσης να θέσετε το AirPods Max σε λειτουργία εξαιρετικά χαμηλής ισχύος χωρίς την Έξυπνη θήκη του. Αφήστε τα ακουστικά σε αδράνεια για τουλάχιστον 72 ώρες και θα μεταβούν αυτόματα σε λειτουργία εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης.

Πώς να ενεργοποιήσετε το AirPods Max

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να ενεργοποιήσετε τα ακουστικά AirPods Max σε λειτουργία εξαιρετικά χαμηλής ισχύος. Η φόρτιση ή η επανεκκίνηση του AirPods Max θα κάνει το μαγικό. Επίσης, η επαναφορά των ακουστικών στις εργοστασιακές προεπιλογές είναι ένας άλλος τρόπος απενεργοποίησης της λειτουργίας εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης.

Φορτίστε τα AirPods Max

Εάν απενεργοποιήσετε το AirPods Max εξαντλώντας την μπαταρία του, φορτίστε τα ακουστικά για να το ενεργοποιήσετε ξανά.

Συνδέστε το καλώδιο Lightning που αποστέλλεται με το AirPods Max σας στη θύρα φόρτισης στο κάτω δεξιά ακουστικό.

airpods max σε λευκή έξυπνη θήκη συνδεδεμένη σε καλώδιο lightning

Εισαγάγετε το άλλο άκρο του καλωδίου Lightning σε έναν προσαρμογέα ρεύματος USB-C ή σε θύρα USB. Μπορείτε να φορτίσετε το AirPods Max μέσα ή έξω από την Smart Case.

Η λυχνία κατάστασης στο δεξί ακουστικό γίνεται σταθερά πορτοκαλί ή πορτοκαλί κατά τη φόρτιση και γίνεται πράσινη με φόρτιση 95%.

Επανεκκινήστε το AirPods Max

Πατήστε και κρατήστε πατημένο το Ψηφιακό στέμμα και Έλεγχος θορύβου κουμπί για επανεκκίνηση του AirPods Max. Αφήστε και τα δύο κουμπιά όταν η λυχνία κατάστασης αναβοσβήνει πορτοκαλί.

διάγραμμα κουμπιών στα airpods μέγ

Επαναφέρετε το AirPods Max στις εργοστασιακές ρυθμίσεις (δείτε την επόμενη ενότητα) εάν δεν βγαίνει από τη λειτουργία εξαιρετικά χαμηλής ισχύος.

Επαναφέρετε τα AirPods Max

Φορτίστε το AirPods Max για λίγα λεπτά πριν το επαναφέρετε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το Ψηφιακό στέμμα και Έλεγχος θορύβου κουμπί για τουλάχιστον 15 δευτερόλεπτα.

Αφήστε και τα δύο κουμπιά όταν η λυχνία κατάστασης στα ακουστικά αναβοσβήνει πορτοκαλί και μετά λευκό. Το λευκό φως που αναβοσβήνει υποδεικνύει ότι το AirPods Max σας βρίσκεται σε λειτουργία σύζευξης. Μεταβείτε στο μενού ρυθμίσεων Bluetooth της συσκευής σας και συνδεθείτε στα ακουστικά.

Απενεργοποιήστε τα Apple AirPods Max

Η απουσία κουμπιού λειτουργίας σημαίνει ότι πρέπει να περιμένετε ώρες για να απενεργοποιήσετε το AirPods Max. Η εξάντληση της μπαταρίας των ακουστικών παραμένει ο πιο γρήγορος τρόπος απενεργοποίησης, αλλά απαιτεί επίσης περίπου 10-20 ώρες.

Ορισμένοι χρήστες του AirPods Max αναφέρουν ότι το Τα ακουστικά μερικές φορές κολλάνε σε λειτουργία εξαιρετικά χαμηλής ισχύος. Στείλτε το AirPods Max σας σε οποιοδήποτε Apple Store ή επικοινωνήστε με την Υποστήριξη της Apple εάν βρεθείτε σε παρόμοια κατάσταση.

Διαβάστε επίσης:Πώς να φορτίσετε το Apple Watch

Τα AirPods συνεχίζουν να κόβονται;

Το κοινόχρηστο άλμπουμ δεν εμφανίζεται στο iPhone;

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *