Πώς να ενημερώσετε το Epic Games Launcher

Πώς να ενημερώσετε το Epic Games Launcher και τα παιχνίδια του στα Windows

Εκτός από το ότι είναι το σπίτι ενός από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια μάχης – Fortnite, η Epic Games είναι επίσης διάσημη για το κατάστημα παιχνιδιών της, όπου μπορείτε να αποκτήσετε δημοφιλείς τίτλους σε εξαιρετικές προσφορές. Ωστόσο, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το Launcher ή τα παιχνίδια του, μπορείτε να δοκιμάσετε να ενημερώσετε το Epic Games Launcher και τα παιχνίδια του.

Το Launcher και τα παιχνίδια ενημερώνονται κάθε φορά που είναι διαθέσιμη μια νέα ενημέρωση. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν περιπτώσεις όπου το Launcher δεν ενημερώνει τον εαυτό του και τα παιχνίδια εντός. Αν αναρωτιέστε γιατί δεν έχετε λάβει νέες ενημερώσεις, περιμένετε λίγο, καθώς η Epic μπορεί να προωθήσει τις ενημερώσεις σε παρτίδες.

Ωστόσο, εάν μια ενημέρωση είναι διαθέσιμη και η εφαρμογή εκκίνησης δεν ενημερώνεται από μόνη της, αφήστε μας να σας δείξουμε πώς να ενημερώσετε τη Εφαρμογή εκκίνησης και τα παιχνίδια της, μαζί με ορισμένες διορθώσεις.

Διαβάστε επίσης : Πώς να ενημερώσετε το Microsoft Outlook στο Mac σας

Πώς να ελέγξετε και να ενημερώσετε το Epic Games Launcher

Όπως αναφέρθηκε, το Epic Games Launcher ενημερώνεται αυτόματα μαζί με τα παιχνίδια του. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν περιπτώσεις όπου η εφαρμογή δεν ενημερώνεται ακόμη και μετά την εκκίνησή της. Εάν το Epic Games Launcher εκτελείται στο παρασκήνιο για μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως χρειαστεί να κλείσετε αναγκαστικά την εφαρμογή, ειδικά εάν το Launcher δεν ενημερώνεται αυτόματα κατά την επανεκκίνηση της εφαρμογής.

Λοιπόν, δείτε πώς μπορείτε να αναγκάσετε να εγκαταλείψετε το Epic Launcher:

Βήμα 1: Κλείστε την Epic Games και χρησιμοποιήστε τον συνδυασμό πλήκτρων Ctrl + Shift + Esc για να ανοίξετε τη Διαχείριση εργασιών.

Βήμα 2: Από εδώ, βρείτε την Epic Games και επιλέξτε Τέλος εργασίας στην κορυφή.

Επιλέξτε Epic Games και μετά πατήστε Τέλος εργασίας

Βήμα 3: Ανοίξτε το Epic Launcher μόλις το κλείσετε αναγκαστικά. Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα εκκίνησης να ελέγχει για τυχόν νέες ενημερώσεις. Εάν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις, θα ενημερώνονται αυτόματα.

Πώς να ενημερώσετε το Fortnite και άλλα παιχνίδια στο Epic Games Launcher

Εκτός από το Launcher, τα παιχνίδια μέσα στο Epic Games Launcher θα ενημερώνονται μόνα τους. Ωστόσο, εάν δεν το κάνουν, δείτε πώς μπορείτε να ενημερώσετε χειροκίνητα τα παιχνίδια στο Epic Game Store:

Βήμα 1: Ανοίξτε το Epic Games Launcher και επιλέξτε Library.

Βήμα 2: Κάντε κλικ στις τρεις τελείες δίπλα στο παιχνίδι που θέλετε να ενημερώσετε και επιλέξτε Διαχείριση.

Επιλέξτε βιβλιοθήκη, κάντε κλικ στις τρεις τελείες δίπλα στην εφαρμογή και επιλέξτε Διαχείριση

Βήμα 3: Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε την εναλλαγή για Αυτόματη ενημέρωση.

Απενεργοποιήστε τις Αυτόματες ενημερώσεις

Εάν είναι ήδη ενεργοποιημένο και το παιχνίδι δεν ενημερώνεται, πατήστε επαλήθευση και ενεργοποιήστε ξανά την Αυτόματη ενημέρωση.

4 τρόποι για να διορθώσετε το Epic Games Launcher που δεν ενημερώνεται

Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να ενημερώσετε το Epic Games Launcher και τα παιχνίδια σε αυτό, ακολουθούν μερικές συμβουλές για να διορθώσετε το πρόβλημα:

1. Ελέγξτε την κατάσταση Epic Games

Ίσως να μην βλέπετε νέα ενημέρωση λόγω σφαλμάτων από το τέλος της Epic. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο. Εάν λέει ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα, είναι καλύτερο να περιμένετε μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα.

Ελέγξτε την κατάσταση του διακομιστή Epic Games

2. Ελέγξτε εάν το σύστημά σας είναι συμβατό με το Epic Games Launcher

Ακόμα κι αν μπορείτε να εγκαταστήσετε το Launcher, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα με αυτό, συμπεριλαμβανομένης της μη ενημέρωσης του Launcher. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι καλύτερο να ελέγξετε εάν το σύστημά σας έχει τις απαραίτητες προδιαγραφές:

  • ΛΣ: Windows 7 και νεότερη έκδοση | macOS 10.13 και νεότερη έκδοση
  • Επεξεργαστής: Ελάχιστο Intel Core 2 Duo ή AMD Athlon 2×2
  • Μνήμη: 2 GB
  • Κάρτα βίντεο: Τουλάχιστον DirectX 9.0c συμβατή GPU. NVIDIA Geforce 7800 (512 MB) ή AMD Radeon HD 4600 (512 MB)/Intel HD 4000
  • Σκληρός δίσκος: Τουλάχιστον 1,5 GB
Προδιαγραφές υπολογιστή

3. Εκτελέστε το Epic Games Launcher ως Διαχειριστής

Όταν εκτελείτε ένα πρόγραμμα ως διαχειριστής, θα θεωρείται προτεραιότητα και όλοι οι απαραίτητοι πόροι θα κατανεμηθούν αναλόγως. Αφού εκτελέσετε το πρόγραμμα εκκίνησης ως διαχειριστής, ανοίξτε ξανά το πρόγραμμα εκκίνησης και ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να ενημερώσετε το πρόγραμμα εκκίνησης Epic Games και τα παιχνίδια του. Δείτε πώς μπορείτε να το ανοίξετε ως διαχειριστής.

Βήμα 1: Αναζητήστε παιχνίδια Epic στη γραμμή αναζήτησης και κάντε κλικ στην επιλογή “Εκτέλεση ως διαχειριστής”.

Αναζητήστε και ανοίξτε το Epic Games Launcher και επιλέξτε εκτέλεση ως διαχειριστής

Βήμα 2: Κάντε κλικ στο Ναι για επιβεβαίωση. Αυτό είναι.

4. Επανεγκαταστήστε το Epic Games Launcher

Ορισμένα αρχεία μπορούν να συσχετιστούν με το πρόγραμμα, εμποδίζοντας τη σωστή λειτουργία της εφαρμογής. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι καλύτερο να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή. Πρώτα, βεβαιωθείτε ότι έχετε τερματίσει αναγκαστικά το πρόγραμμα εκκίνησης Epic Games και, στη συνέχεια:

Βήμα 1: Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις > επιλέξτε Εφαρμογές και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στις Εγκατεστημένες εφαρμογές.

Επιλέξτε Εφαρμογές και, στη συνέχεια, επιλέξτε εγκατεστημένες εφαρμογές 3

Βήμα 2: Βρείτε το Epic Games Launcher και κάντε κλικ στις τρεις τελείες δίπλα του για να επιλέξετε Κατάργηση εγκατάστασης.

Κάντε κλικ στις τρεις τελείες δίπλα στο Epic Games Launcher και, στη συνέχεια, επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης

Βήμα 3: Κάντε κλικ στο Uninstall για επιβεβαίωση.

Επιλέξτε απεγκατάσταση για επιβεβαίωση 11

Μόλις απεγκαταστήσετε την εφαρμογή, εγκαταστήστε την από τον παρακάτω σύνδεσμο. Ελέγξτε εάν μπορείτε να ενημερώσετε την εφαρμογή ακολουθώντας τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω.

Απολαύστε Καλύτερη Εμπειρία

Τώρα που ξέρετε πώς να ενημερώσετε το πρόγραμμα εκκίνησης παιχνιδιών Epic, μπορείτε να απολαύσετε την καλύτερη εμπειρία εφαρμογής και παιχνιδιών που έχουν βελτιστοποιηθεί για το σύστημά σας. Εάν έχετε περισσότερες προτάσεις ή απορίες, σχολιάστε παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Τα Windows 10 δεν ξεκινούν;

Πώς να ενημερώσετε το Zoom στο Chromebook σας

Πώς να ενημερώσετε το λογισμικό και τις εφαρμογές Fire TV Stick

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *