Πώς να ρυθμίσετε έναν σύνδεσμο πρόσκλησης ομάδας στο Signal

Θέλετε να συνδεθείτε και να συνεργαστείτε με φίλους, οικογένεια ή συναδέλφους εν κινήσει; Μάθετε πώς να ρυθμίζετε έναν σύνδεσμο πρόσκλησης ομάδας στο Signal σε αυτόν τον οδηγό.

Το Signal είναι μια από τις πιο ασφαλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων εκεί έξω. Χρησιμοποιεί από προεπιλογή κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο και διαθέτει μια σειρά από άλλες λειτουργίες για να διατηρεί τα μηνύματά σας και τα δεδομένα σας ασφαλή. Είναι επίσης μια εξαιρετική εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων από μόνη της. Μπορείτε να συνομιλήσετε ένας προς έναν στο Signal με κείμενο, φωνή ή βίντεο ή να δημιουργήσετε ομαδικές συνομιλίες έως και 1.000 ατόμων.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια ομάδα στο Signal, θα πρέπει να ξέρετε πώς να προσκαλείτε άτομα σε αυτήν. Η πρόσκληση ατόμων από τη λίστα επαφών σας είναι αρκετά εύκολη, αλλά τι γίνεται αν θέλετε να προσκαλέσετε άτομα που δεν περιλαμβάνονται σε αυτήν; Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να ρυθμίζετε έναν σύνδεσμο ομαδικής πρόσκλησης στο Signal.

Τι είναι οι Ομάδες στο σήμα;

Οι ομάδες στο Signal σάς επιτρέπουν να επικοινωνείτε με πολλά άτομα σε μία συνομιλία. Όλα τα μηνύματα που αποστέλλονται στη συνομιλία είναι ορατά σε όλα τα μέλη και από προεπιλογή, οποιοδήποτε μέλος της ομάδας μπορεί να στείλει μηνύματα σε ολόκληρη την ομάδα. Οι ομάδες σήματος μπορούν να έχουν έως και 1.000 συμμετέχοντες.

Το άτομο που δημιουργεί την ομάδα έχει δικαιώματα διαχειριστή και μπορεί να αφαιρέσει μέλη από την ομάδα. Ο διαχειριστής μπορεί επίσης να ελέγξει ποιος μπορεί να στείλει μηνύματα και να ξεκινήσει μια κλήση, καθώς και ποιος μπορεί να επεξεργάζεται πληροφορίες ομάδας, όπως το όνομα και τη φωτογραφία της ομάδας, και ποιος μπορεί να ρυθμίσει το χρονόμετρο εξαφανιζόμενων μηνυμάτων. Ο διαχειριστής μπορεί επίσης να δώσει δικαιώματα διαχειριστή και σε άλλα μέλη της ομάδας.

Πώς να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο πρόσκλησης ομάδας στο σήμα για μια νέα ομάδα

Εάν δημιουργείτε μια ομάδα από την αρχή, το Signal θα σας προσκαλέσει να μοιραστείτε έναν σύνδεσμο πρόσκλησης αμέσως μόλις δημιουργηθεί η ομάδα. Οι παραλήπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον σύνδεσμο για να συμμετάσχουν στην ομάδα που δημιουργήθηκε πρόσφατα. Ο σύνδεσμος πρόσκλησης είναι πέρα ​​από τον έλεγχό σας μόλις τον στείλετε και μπορεί να καταλήξει να βρει τον δρόμο του σε άτομα που δεν είχατε σκοπό να προσκαλέσετε στην ομάδα σας.

Μπορείτε να επιλέξετε ως διαχειριστής της ομάδας να εγκρίνετε νέα μέλη προτού μπορέσουν να ενταχθούν.

Για να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο πρόσκλησης ομάδας για μια νέα ομάδα Signal:

 1. Ανοιξε Σήμα.
 2. Πατήστε το Νέο μήνυμα εικόνισμα.
 3. Επιλέγω Νέα ομάδα.
 4. Μπορείτε να προσθέσετε μέλη ομάδας από τις επαφές σας σε αυτό το σημείο ή κάντε κλικ Παραλείπω αν δεν θέλετε να προσθέσετε κανένα σε αυτό το σημείο.
 5. Δώστε στην ομάδα σας ένα όνομα και πατήστε Δημιουργώ.
 6. Η νέα σας ομάδα δημιουργείται και θα εμφανιστεί αμέσως ένα αναδυόμενο παράθυρο που σας δίνει την επιλογή να ενεργοποιήσετε και να μοιραστείτε έναν σύνδεσμο πρόσκλησης ομάδας. Εάν παραβλέψετε κατά λάθος αυτό το αναδυόμενο παράθυρο, μπορείτε να το επαναφέρετε πατώντας το Προσκαλέσετε τους φίλους κουμπί.
 7. Εάν θέλετε να εγκρίνετε οποιονδήποτε συμμετέχει στην ομάδα μέσω του συνδέσμου σας, κάντε εναλλαγή Έγκριση νέων μελών επί.
 8. Παρακέντηση Ενεργοποίηση και κοινή χρήση συνδέσμου.
 9. Τώρα έχετε την επιλογή να στείλετε τον σύνδεσμο σε άλλους χρήστες του Signal στις επαφές σας, να αντιγράψετε τον σύνδεσμο για να τον στείλετε όπως θέλετε, να δημιουργήσετε έναν κωδικό QR του συνδέσμου που άλλα άτομα μπορούν να σαρώσουν με τα smartphone τους ή να μοιραστούν τον σύνδεσμο χρησιμοποιώντας τις επιλογές κοινής χρήσης στο τηλέφωνό σας, όπως άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων ή email.

 10. Κάντε την επιλογή σας και μοιραστείτε τον κώδικα μέσω μιας από τις μεθόδους.
 11. Όταν ο παραλήπτης λάβει το σύνδεσμο, μπορεί να κάνει κλικ σε αυτόν για να συμμετάσχει στην ομάδα
 12. Εάν δεν έχουν ήδη το Signal, υπάρχει επίσης ένας σύνδεσμος για την εγκατάσταση της εφαρμογής.
 13. Ο προσκεκλημένος θα πρέπει να κάνει κλικ Συμμετοχή για να επιβεβαιώσουν ότι θέλουν να συμμετάσχουν στην ομάδα.
 14. Εάν ρυθμίσετε την έγκριση νέου μέλους, όταν κάποιος κάνει κλικ στον σύνδεσμο για να συμμετάσχει στην ομάδα σας, θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι κάποιος θέλει να συμμετάσχει στην ομάδα σας. Παρακέντηση Προβολή αιτημάτων να εγκρίνει ή να απορρίψει το αίτημα μέλους.
 15. Εάν είστε χαρούμενοι που το άτομο θα συμμετάσχει στην ομάδα, πατήστε το Σημάδι ελέγχου. Εάν δεν θέλετε να συμμετάσχουν, πατήστε το Σταυρός.
 16. Όταν ικανοποιείτε το αίτημα κάποιου, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε την απόφασή σας.

Πώς να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο πρόσκλησης ομάδας στο σήμα για μια υπάρχουσα ομάδα

Εάν θέλετε να προσκαλέσετε άτομα σε μια ομάδα που έχετε ήδη δημιουργήσει, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο πρόσκλησης ομάδας απευθείας μέσα στην ομαδική συνομιλία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον σύνδεσμο για να προσθέσετε επιπλέον μέλη στην ομάδα σας. Έχετε την ίδια επιλογή να εγκρίνετε νέα μέλη εάν το επιθυμείτε.

Για να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο πρόσκλησης ομάδας για μια υπάρχουσα ομάδα Signal:

 1. Ανοιξε Σήμα.
 2. Ανοίξτε τη συνομιλία για την ομάδα σας.
 3. Στο επάνω μέρος της οθόνης συνομιλίας, πατήστε το όνομα της ομάδας.
 4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Σύνδεσμος ομάδας.
 5. Εναλλαγή του Σύνδεσμος ομάδας επί.
 6. Εάν θέλετε να εγκρίνετε κάθε αίτημα μέλους, κάντε εναλλαγή Έγκριση νέων μελών επί.
 7. Αντιγράψτε τον σύνδεσμο απευθείας ή πατήστε Μερίδιο για να δείτε άλλες επιλογές για την κοινή χρήση του συνδέσμου, μεταξύ άλλων μέσω κωδικού QR και χρήσης των επιλογών κοινής χρήσης του τηλεφώνου σας.

 8. Μόλις ο παραλήπτης λάβει τον σύνδεσμο, μπορεί να κάνει κλικ σε αυτόν για να συμμετάσχει στην ομάδα σας. Εάν δεν είναι ήδη χρήστης του Signal, θα πρέπει πρώτα να το εγκαταστήσει.
 9. Ο προσκεκλημένος πρέπει να πατήσει Συμμετοχή για να επιβεβαιώσουν ότι θέλουν να είναι μέρος της ομάδας
 10. Εάν επιλέξατε Έγκριση νέων μελών όταν κάποιος χρησιμοποιεί τον σύνδεσμο για να συμμετάσχει στην ομάδα σας, θα δείτε μια ειδοποίηση στην εφαρμογή σας. Παρακέντηση Προβολή αιτημάτων για την έγκριση ή την απόρριψη αιτημάτων.
 11. Πατήστε το Σταυρός να απορρίψει το αίτημά τους ή το Σημάδι ελέγχου να το αποδεχτείς.
 12. Θα πρέπει να επιβεβαιώσετε την απόφασή σας να επιτρέψετε στον προσκεκλημένο να συμμετάσχει στην ομάδα.

Πώς να επαναφέρετε ή να διαγράψετε έναν σύνδεσμο πρόσκλησης ομάδας στο σήμα

Εάν έχετε δημιουργήσει έναν σύνδεσμο πρόσκλησης και όλα τα άτομα που θέλετε να συμμετάσχουν στην ομάδα έχουν ήδη εγγραφεί, μπορεί να θέλετε να διαγράψετε τον σύνδεσμο πρόσκλησης ομάδας, έτσι ώστε κανένας άλλος που συναντά τον σύνδεσμο να μην μπορεί να προσπαθήσει να συμμετάσχει.

Τι γίνεται αν ο σύνδεσμος έχει πέσει σε λάθος χέρια, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε κάποια άλλα άτομα να συμμετάσχουν στην ομάδα; Μπορείτε να επαναφέρετε τον σύνδεσμο για να τον στείλετε.

Για να επαναφέρετε ή να διαγράψετε έναν σύνδεσμο πρόσκλησης ομάδας στο Signal:

 1. Ανοιξε Σήμα.
 2. Ανοίξτε τη συνομιλία για την ομάδα της οποίας τον σύνδεσμο θέλετε να επαναφέρετε ή να διαγράψετε.
 3. Πατήστε το όνομα της ομάδας στο επάνω μέρος της οθόνης συνομιλίας.

 4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Σύνδεσμος ομάδας.
 5. Για να διαγράψετε εντελώς τον σύνδεσμο, κάντε εναλλαγή Σύνδεσμος ομάδας μακριά από.

 6. Για να επαναφέρετε τον σύνδεσμο, ο οποίος διαγράφει το πρωτότυπο και το αντικαθιστά με νέο, πατήστε Επαναφορά συνδέσμου.
 7. Παρακέντηση Επαναφορά συνδέσμου και πάλι για να επιβεβαιώσετε την απόφασή σας.

 8. Τώρα δημιουργείται ένας νέος σύνδεσμος. Μπορείτε να το μοιραστείτε μέσω του Μερίδιο ή αντιγράψτε το και μοιραστείτε το με άλλο τρόπο.

Μηνύματα στις μάζες στο σήμα

Τώρα που ξέρετε πώς να ρυθμίσετε έναν σύνδεσμο πρόσκλησης ομάδας στο Signal, μπορείτε να προσκαλέσετε έως και 1.000 συμμετέχοντες στην ομάδα σας. Ανεξάρτητα από το μέγεθος των ομάδων σας, η χρήση του Signal είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διασφαλίσετε ότι τα προσωπικά σας μηνύματα παραμένουν ιδιωτικά.

Υπάρχουν μερικά άλλα χρήσιμα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε ως χρήστης σήματος. Εάν η εστίασή σας είναι μόνο στα μηνύματα, ίσως θέλετε να μάθετε πώς να απενεργοποιείτε τις Ιστορίες στο σήμα. Εάν θέλετε να προστατεύσετε τα μηνύματά σας από αδιάκριτα βλέμματα, μπορείτε να μάθετε πώς να διαμορφώνετε τη λήξη του μηνύματος στο Signal. Και αν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε το WhatsApp, ίσως χρειαστεί να μάθετε πώς να μετακινηθείτε από το WhatsApp στο Signal.

Εάν δυσκολεύεστε να επιλέξετε μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την κριτική Signal vs Whatsapp vs Telegram για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *