Πώς να ρυθμίσετε το χρονόμετρο ύπνου στο Amazon Music

Πώς να ρυθμίσετε το χρονόμετρο ύπνου στο Amazon Music

Το Amazon Music συνοδεύεται από τη συνδρομή σας στο Amazon Prime για ακρόαση μουσικής χωρίς διαφημίσεις. Μπορείτε επίσης να αναπαράγετε τα τραγούδια σας από το Amazon Music στο έξυπνο ηχείο Apple HomePod. Φυσικά, κάποιοι από εμάς αποκοιμιόμαστε ενώ ακούμε τη λίστα αναπαραγωγής σας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, μάλλον θέλετε η μουσική να διακόπτεται αυτόματα, σωστά;

Εκεί εμφανίζεται η λειτουργία Sleep Timer της Amazon Music. Αυτή η ανάρτηση θα κοινοποιήσει τα βήματα για τη ρύθμιση του χρονοδιακόπτη ύπνου στο Amazon Music. Θα μοιραστούμε τα βήματα για συσκευές iPhone, Android, Alexa, Windows PC και Mac.

Διαβάστε επίσης: Πώς να αποσυνδεθείτε από το Apple Music

Ρυθμίστε το χρονοδιακόπτη ύπνου στο Amazon Music στο κινητό

Ας μοιραστούμε πρώτα τα βήματα για να σταματήσει η αναπαραγωγή της μουσικής Amazon στο iPhone και το τηλέφωνό σας Android μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Amazon Music για να αποφύγετε τυχόν λόξυγκα.

Στο iPhone

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Amazon Music στο iPhone σας.

Βήμα 2: Πατήστε το εικονίδιο Ρυθμίσεις στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις στο κάτω μέρος.

Βήμα 3: Πατήστε στο Sleep Timer και επιλέξτε Sleep Timer ξανά για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία.

Βήμα 4: Επιλέξτε τη διάρκεια του χρονοδιακόπτη ύπνου.

Ρύθμιση χρονοδιακόπτη ύπνου διάρκειας amazon music iphone

Εναλλακτικά, δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Ρολόι στο iPhone σας για να βάλετε το Amazon Music σε ένα χρονόμετρο.

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Ρολόι στο iPhone σας και επιλέξτε Χρονόμετρο στην κάτω δεξιά γωνία.

Βήμα 2: Επιλέξτε «Όταν τελειώνει ο χρονοδιακόπτης». Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Διακοπή αναπαραγωγής.

Βήμα 3: Ρυθμίστε τη διάρκεια του χρονοδιακόπτη σας και πατήστε Έναρξη.

Έναρξη χρονοδιακόπτη στο iPhone

Τώρα κλείστε την εφαρμογή Ρολόι και ανοίξτε το Amazon Music, το οποίο θα σταματήσει να παίζει αυτόματα σύμφωνα με το χρονόμετρο.

Σε Android

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Amazon Music στο τηλέφωνό σας Android.

Βήμα 2: Πατήστε το εικονίδιο Ρυθμίσεις στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις μουσικής.

Βήμα 3: Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε την εναλλαγή δίπλα στο Χρονοδιακόπτης ύπνου.

ρυθμίσεις χρονοδιακόπτη ύπνου amazon music android

Βήμα 4: Ορίστε τη διάρκεια και πατήστε Τέλος.

Ρύθμιση χρονοδιακόπτη ύπνου amazon music android

Μπορείτε επίσης να ανατρέξετε στην ανάρτησή μας σε περίπτωση που δεν μπορείτε να κατεβάσετε τραγούδια χρησιμοποιώντας το Amazon Music.

Ρυθμίστε το χρονοδιακόπτη ύπνου σε συσκευές Amazon Alexa

Μπορείτε να ρυθμίσετε ένα χρονοδιακόπτη ύπνου εάν παίζετε μουσική ή podcast στις συσκευές Amazon Alexa, όπως ηχεία Echo ή οθόνες Echo Show. Απλώς πείτε τη φωνητική εντολή, “Alexa, ρυθμίστε ένα χρονόμετρο ύπνου για 30 λεπτά”. Μπορείτε, φυσικά, να επιλέξετε όποια ώρα σας ταιριάζει.

Ρυθμίστε το χρονοδιακόπτη ύπνου στο Amazon Music σε υπολογιστή με Windows

Η εφαρμογή Amazon Music είναι επίσημα διαθέσιμη για χρήστες υπολογιστών με Windows. Εφόσον η λειτουργία Sleep Timer δεν είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή Windows, δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Amazon Music Sleep Timer χρησιμοποιώντας τη γραμμή εντολών. Λάβετε υπόψη ότι αυτά τα βήματα θα τερματίσουν τη λειτουργία του υπολογιστή ή του φορητού υπολογιστή σας με Windows. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι η εργασία σας έχει αποθηκευτεί.

Βήμα 1: Κάντε κλικ στο εικονίδιο Έναρξη, πληκτρολογήστε Γραμμή εντολών, και κάντε κλικ στο Εκτέλεση ως διαχειριστής.

Βήμα 2: Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το βέλος προς τα κάτω στο επάνω μέρος και επιλέξτε Γραμμή εντολών.

Ανοίξτε το Cmd Admin

Βήμα 3: Πληκτρολογήστε την παρακάτω εντολή και πατήστε Enter.

Ρύθμιση χρονοδιακόπτη ύπνου στα Windows
Shutdown -s -t 3600

Εδώ, ο αριθμός 3.600 είναι ο αριθμός των δευτερολέπτων μετά από τα οποία θέλετε να τερματιστεί η λειτουργία του υπολογιστή ή του φορητού υπολογιστή με Windows. Μπορείτε να εισαγάγετε την τιμή σύμφωνα με την επιλογή σας.

Βήμα 4: Κλείστε τη γραμμή εντολών και ανοίξτε το Amazon Music στον υπολογιστή σας με Windows για να ξεκινήσει η αναπαραγωγή μουσικής.

Για να ακυρώσετε τον τερματισμό λειτουργίας, απλώς εκτελέστε ξανά τη γραμμή εντολών ως διαχειριστής, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή και πατήστε Enter.

Shutdown -a

Ρυθμίστε το χρονοδιακόπτη ύπνου στο Amazon Music στο Mac

Η εφαρμογή Amazon Music δεν είναι διαθέσιμη εγγενώς για χρήστες Mac. Επομένως, η βασική επιλογή στην έκδοση web είναι η μόνη επιλογή. Ακολουθούν δύο διαφορετικοί τρόποι για να ρυθμίσετε ένα χρονοδιακόπτη ύπνου στο Amazon Music στο Mac σας.

Χρήση ρυθμίσεων κλειδώματος οθόνης

Βήμα 1: Πατήστε Command + Spacebar για να ανοίξετε την Αναζήτηση Spotlight, πληκτρολογήστε Ρυθμίσεις συστήματος, και πατήστε Επιστροφή.

Ανοίξτε τις ρυθμίσεις συστήματος mac 1

Βήμα 2: Κάντε κλικ στο Κλείδωμα οθόνης από το αριστερό μενού.

Βήμα 3: Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στην επιλογή “Απενεργοποίηση οθόνης σε μπαταρία όταν είναι ανενεργή” και επιλέξτε τη διάρκειά σας.

Ρυθμίσεις οθόνης κλειδώματος σε μπαταρία Mac

Βήμα 4: Κάντε το ίδιο για το αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στην επιλογή “Απενεργοποίηση οθόνης σε μετασχηματιστή ρεύματος όταν είναι ανενεργός” και ορίστε τη διάρκεια.

Ρυθμίσεις οθόνης κλειδώματος μετασχηματιστής ρεύματος mac

Χρήση τερματικού

Βήμα 1: Πατήστε Command + Spacebar για να ανοίξετε την Αναζήτηση Spotlight, πληκτρολογήστε Τερματικό, και πατήστε Επιστροφή.

ανοιχτό τερματικό στο mac 1

Βήμα 2: Πληκτρολογήστε την παρακάτω εντολή και πατήστε Return.

χρονοδιακόπτης απενεργοποίησης mac 1
sudo shutdown -h +60

Ο αριθμός μετά το σύμβολο συν είναι ο χρόνος μετά τον οποίο θα τερματιστεί η λειτουργία του Mac σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ώρα σύμφωνα με την επιλογή σας.

Βήμα 3: Κλείστε το παράθυρο του τερματικού και ανοίξτε το Amazon Music στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να ξεκινήσετε να ακούτε τη μουσική σας.

Time to Wind Down

Χρησιμοποιώντας αυτά τα βήματα, μπορείτε να ρυθμίσετε ένα χρονοδιακόπτη ύπνου στο Amazon Music στο κινητό, τον επιτραπέζιο υπολογιστή ή τη συσκευή Alexa. Υπάρχει επίσης μια λειτουργία αυτοκινήτου στο Amazon Music για τον καλύτερο έλεγχο της αναπαραγωγής μουσικής κατά την οδήγηση.

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης: Πώς να ρυθμίσετε το Amazon FireStick

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *