Πώς να συνδέσετε τα AirPods με το ποδήλατο ή τον διάδρομό σας Peloton

You are currently viewing Πώς να συνδέσετε τα AirPods με το ποδήλατο ή τον διάδρομό σας Peloton

Τα ενσωματωμένα ηχεία στο Peloton Bike ή Tread δεν αποδίδουν πάντα την ένταση ήχου που επιθυμείτε κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Τι γίνεται όμως με αυτή την υποδοχή ήχου 3,5 mm; Βοηθάει, αλλά το να πρέπει να παλέψεις με τα μπερδεμένα καλώδια των ακουστικών είναι από μόνο του μια ταλαιπωρία.

Ευτυχώς, εκεί τα AirPods της Apple μπορούν να έχουν θετικό αντίκτυπο. Όχι μόνο βελτιώνετε την ακουστική σας εμπειρία, αλλά αφαιρείτε επίσης τα καλώδια από την εξίσωση. Η σύνδεση των AirPods στο Peloton περιλαμβάνει μερικά επιπλέον βήματα σε σύγκριση με άλλες συσκευές Apple, αλλά η ανώτερη εφαρμογή και η ποιότητα ήχου την κάνουν να αξίζει τον κόπο.

Σε αυτό το σεμινάριο, θα περιγράψουμε λεπτομερώς τα βήματα για τη σύνδεση των AirPods, είτε πρόκειται για τυπικά μοντέλα, Pro ή Max, σε ένα ποδήλατο ή διάδρομο Peloton.

Λειτουργούν τα AirPods της Apple με το Peloton;

Το Peloton είναι εξοπλισμένο με υποστήριξη ήχου Bluetooth, καθιστώντας το συμβατό με AirPods. Ωστόσο, ενώ μπορείτε εύκολα να αντιστοιχίσετε οποιαδήποτε γενιά AirPods, από την 1η γενιά έως τα AirPods Max, δεν υποστηρίζονται όλες οι λειτουργίες (θα το εξετάσουμε αργότερα).

Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι τα τυπικά AirPods 1ης και 2ης γενιάς δεν είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα — σκεφτείτε το πριν τα φορέσετε κατά τη διάρκεια των ασκήσεων.

Πώς να συνδέσετε τα AirPods στο Peloton

Η σύζευξη των AirPods σας με ένα ποδήλατο ή πέλμα Peloton αντικατοπτρίζει τη διαδικασία που θα ακολουθούσατε με συσκευές που δεν ανήκουν στην Apple, όπως Τηλέφωνα Android (ενδιαφέρουσα πληροφορία: Το Peloton βασίζεται επίσης σε Android). Αυτό σημαίνει χειροκίνητη είσοδο στη λειτουργία σύζευξης και δημιουργία σύνδεσης μέσω των ρυθμίσεων Bluetooth της συσκευής.

Πριν καταδυθείτε, βεβαιωθείτε ότι τα AirPods σας δεν είναι συνδεδεμένα ή δεν έχουν ρυθμιστεί για αυτόματη σύνδεση με το iPhone, το iPad ή το Mac σας. Ο ευκολότερος τρόπος για να το αντιμετωπίσετε αυτό είναι να απενεργοποιήσετε το Bluetooth στις συσκευές Apple σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σύζευξης.

Για παράδειγμα, εάν τα AirPods σας είναι συνδεδεμένα με το iPhone σας, αποκτήστε πρόσβαση στο Κέντρο Ελέγχου σύροντας το δάχτυλό σας προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης (ή σύρετε προς τα πάνω από το κάτω μέρος εάν χρησιμοποιεί Touch ID) και απενεργοποιήστε το Bluetooth εικόνισμα.

Αφού το κάνετε αυτό, δείτε τι πρέπει να κάνετε για να συνδέσετε τα AirPods στο Peloton βήμα προς βήμα:

 1. Τοποθετήστε τα AirPods σας μέσα στη θήκη φόρτισης—αν χρησιμοποιείτε το AirPods Max, τοποθετήστε το μέσα στην έξυπνη θήκη του.
 1. Ενεργοποιήστε το Peloton Bike ή Tread και πατήστε το Περισσότερο εικονίδιο (τρεις κουκκίδες) στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης αφής Peloton.
 1. Παρακέντηση Ρυθμίσεις συσκευής.
 1. Παρακέντηση Bluetooth.
 1. Ανοίξτε τη θήκη των AirPods και κρατήστε πατημένο το Ρύθμιση κουμπί—βρίσκεται στο πίσω μέρος της θήκης—για 3-5 δευτερόλεπτα μέχρι να αναβοσβήσει η λυχνία κατάστασης. Εάν χρησιμοποιείτε το AirPods Max, αφαιρέστε το από την έξυπνη θήκη και κρατήστε το Έλεγχος θορύβου κουμπί και Ψηφιακό στέμμα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.
 1. Πατήστε τα AirPods στη λίστα συσκευών Bluetooth του Peloton—αν η κατάσταση Bluetooth εμφανίζεται ως Μακριά απόενεργοποιήστε το διακόπτη στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
 1. Περιμένετε έως ότου το Peloton σας συνδεθεί με τα AirPods, AirPods Pro ή AirPods Max.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σύζευξη, εξετάστε το ενδεχόμενο επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων των AirPods πριν προσπαθήσετε ξανά. Ωστόσο, αυτό σημαίνει επίσης ότι πρέπει να ρυθμίσετε τα AirPods στις συσκευές Apple από την αρχή αργότερα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα AirPods με το Peloton Gear

Είστε έτοιμοι όταν τα AirPods σας συνδυαστούν με το ποδήλατο γυμναστικής ή τον διάδρομο Peloton. Θα πρέπει να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες φυσικές χειρονομίες για να διαχειριστείτε τον ήχο:

 • AirPods 1η και 2η γενιά: Πατήστε δύο φορές το στέλεχος ενός AirPod για αναπαραγωγή/παύση μουσικής.
 • AirPods Pro 1 και 2 και 3η γενιά AirPods: Ένα, διπλό και τριπλό πάτημα ενός στελέχους AirPod για αναπαραγωγή/παύση μουσικής, παράλειψη κομματιών και εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών ελέγχου θορύβου (Ενεργή ακύρωση θορύβου και διαφάνεια), αντίστοιχα.
 • AirPods Max: Πάτα το Ψηφιακό στέμμα μία φορά για παύση της μουσικής και δύο φορές για παράλειψη κομματιών. Χρησιμοποιήστε το Έλεγχος θορύβου κουμπί για εναλλαγή από ANC σε Διαφάνεια και αντίστροφα.

Όταν χρησιμοποιείτε AirPods με Peloton, να θυμάστε ότι δεν είναι προϊόν της Apple, επομένως ορισμένες λειτουργίες που είναι διαθέσιμες στο iPhone, το iPad ή το Mac σας δεν θα είναι προσβάσιμες. Για παράδειγμα, δεν θα μπορείτε καλέστε τη Siri. Λειτουργίες όπως η αυτόματη ανίχνευση αυτιού και ο χωρικός ήχος είναι επίσης εκτός πίνακα και δεν μπορείτε να ελέγξετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των AirPods σας.

Πώς να επανασυνδέσετε τα AirPods στο Peloton Gear σας

Όταν επανατοποθετήσετε τα AirPods στη θήκη φόρτισής τους ή εάν το ποδήλατο ή το πέλμα Peloton σας εισέλθει σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας (είτε χειροκίνητα είτε αφού είναι ανενεργά για 20 λεπτά), τα AirPods σας θα αποσυνδεθούν.

Για να επανασυνδέσετε τα AirPods στο Peloton σας, απλώς αφαιρέστε τα από τη θήκη τους ή ενεργοποιήστε το Peloton σας. Εάν δεν συνδεθούν αμέσως, επιλέξτε τα AirPods σας από τη λίστα των διαθέσιμων συσκευών στις ρυθμίσεις Bluetooth του Peloton.

Εάν τα AirPods σας συνδέονται αυτόματα με ένα iPhone, iPad ή Mac, ίσως χρειαστεί να τα αποσυνδέσετε πρώτα από αυτήν τη συσκευή—ο πιο γρήγορος τρόπος είναι να απενεργοποιήσετε το Bluetooth.

Μπορείτε να συνδέσετε ακουστικά Beats με το Peloton;

Εκτός από τα AirPods, μπορείτε να αντιστοιχίσετε και να χρησιμοποιήσετε ακουστικά Bluetooth της Beats με το Peloton σας. Για παράδειγμα, εάν έχετε το Powerbeats Pro:

 1. Απενεργοποιήστε το Bluetooth σε όλες τις συσκευές με τις οποίες το Powerbeats Pro έχει αντιστοιχιστεί αυτήν τη στιγμή.
 2. Τοποθετήστε και τα δύο ακουστικά μέσα στη θήκη φόρτισης και, στη συνέχεια, κλείστε και ανοίξτε ξανά το καπάκι.
 3. Πατήστε το Περισσότερο εικονίδιο στην οθόνη Peloton και μεταβείτε στο Ρυθμίσεις συσκευής > Bluetooth.
 4. Κράτα το Σύστημα κουμπί μέσα στη θήκη φόρτισης για 5 δευτερόλεπτα.
 5. Πατήστε το Powerbeats Pro στην οθόνη συσκευών Bluetooth του Peloton.

Ομοίως, μπορείτε να συνδέσετε τα περισσότερα ασύρματα ακουστικά και ακουστικά στο Peloton. Για συγκεκριμένα βήματα για να θέσετε μια συσκευή ήχου Bluetooth σε λειτουργία σύζευξης, αναζητήστε οδηγίες στον ιστότοπο του κατασκευαστή ή ανατρέξτε στο εγχειρίδιο της συσκευής.

Δύναμη μέσω των προπονήσεων Peloton με τα AirPods

Τα AirPods της Apple είναι ένας απίστευτος τρόπος για να βυθιστείτε στα δυναμωτικά μαθήματα κατ’ απαίτηση ή ζωντανά μαθήματα του Peloton. Σίγουρα—η εμπειρία δεν είναι τόσο απρόσκοπτη όσο με μια συσκευή Apple, αλλά τα AirPods εξακολουθούν να ξεχωρίζουν για την άνεση και την άνεσή τους σε σύγκριση με άλλες επιλογές ήχου Bluetooth και ενσύρματα ακουστικά.

AirPods Pro 1ης γενιάς έναντι 2ης γενιάς: Τι είναι διαφορετικό;

Πώς να διορθώσετε τα ακουστικά Mac που δεν λειτουργούν

 

Αφήστε μια απάντηση