Τι είναι το εικονίδιο Cloud στις Φωτογραφίες Google

Τι είναι το εικονίδιο Cloud στις Φωτογραφίες Google

Το Google Photos είναι κάτι περισσότερο από μια τυπική εφαρμογή συλλογής σε iPhone και Android. Η προσφορά της Google είναι γεμάτη με δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας cloud, φωτογραφίες και λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο, εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης όπως το Magic Eraser και πολλά άλλα. Μπορεί να παρατηρήσετε διαφορετικά εικονίδια cloud στη βιβλιοθήκη πολυμέσων του Google Photos. Εξυπηρετούν έναν συγκεκριμένο σκοπό και δείχνουν την τρέχουσα κατάσταση των φωτογραφιών και των βίντεό σας. Δείτε τι σημαίνει το εικονίδιο cloud στις Φωτογραφίες Google.

Το Google Photos διαθέτει μια επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας πολυμέσων για να κάνει τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας διαθέσιμα σε όλες τις συσκευές σας. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί ένα εικονίδιο cloud για να υποδείξει την κατάσταση μεταφόρτωσης για τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα άλμπουμ σας. Διαβάστε μαζί για να μάθετε την έννοια του σύννεφου με κάθετο, του σύννεφου με ένα σημάδι επιλογής, του σύννεφου με ένα βέλος προς τα επάνω και των βημάτων για να απαλλαγείτε από το σύμβολο του cloud δίπλα στις φωτογραφίες στην εφαρμογή.

Διαβάστε επίσης : Πώς να βρείτε φωτογραφίες FaceTime Live στο iPhone

Πώς να αλλάξετε τον Βοηθό Google σε Google Gemini στο Android

Τι σημαίνει το εικονίδιο Cloud στις Φωτογραφίες Google

Το Google Photos χρησιμοποιεί διαφορετικά σύμβολα cloud για να υποδείξει την κατάσταση μεταφόρτωσης της βιβλιοθήκης πολυμέσων και των άλμπουμ σας.

Όταν εκκινείτε για πρώτη φορά την εφαρμογή Google Photos σε iPhone ή Android, η εφαρμογή σάς ζητά να ενεργοποιήσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για τον λογαριασμό σας. Εάν παραλείψετε την επιλογή αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, η εφαρμογή εμφανίζει ένα εικονίδιο cloud κάτω από κάθε φωτογραφία και βίντεο και υποδεικνύει την κατάστασή τους σε πραγματικό χρόνο.

σύννεφο με κάθετο

Σε αντίθεση με την προεπιλεγμένη εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone, το Google Photos προσφέρει μια επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας μόνο επιλεγμένων άλμπουμ φωτογραφιών. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για την κάμερα και άλλα σημαντικά άλμπουμ και να το παραλείψετε για στιγμιότυπα οθόνης, WhatsApp και άλλα περιττά άλμπουμ.

Μπορείτε να εκκινήσετε το Google Photos και να μεταβείτε στο μενού Βιβλιοθήκη. Δεν βλέπετε κανένα εικονίδιο cloud κάτω από φακέλους που έχουν ήδη δημιουργηθεί αντίγραφα ασφαλείας. Ωστόσο, παρατηρείτε ένα μικρό εικονίδιο σύννεφο με κάθετο κάτω από τα άλμπουμ που δεν έχουν δημιουργηθεί ακόμα αντίγραφα ασφαλείας. Μπορείτε να ελέγξετε το στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω για αναφορά.

Εικονίδιο Cloud στις Φωτογραφίες Google 2

Μπορείτε να ανεβάσετε έναν συγκεκριμένο φάκελο στο Google Photos και να αφαιρέσετε το σύννεφο με ένα εικονίδιο κάθετου. Να πώς.

Βήμα 1: Εκκινήστε το Google Photos και ανοίξτε έναν συγκεκριμένο φάκελο από το μενού Βιβλιοθήκη.

Βήμα 2: Ενεργοποιήστε την εναλλαγή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Δεν θα βλέπετε πλέον κάθετο εικονίδιο του cloud αφού το Google Photos ανεβάσει όλα τα αρχεία πολυμέσων στον διακομιστή.

Σύννεφο με σημάδι ελέγχου

Είναι το πιο κοινό εικονίδιο cloud που παρατηρείτε στις Φωτογραφίες Google. Όταν απενεργοποιείτε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας πολυμέσων κατά την εκκίνηση, η εφαρμογή σάς μεταφέρει στην καρτέλα Φωτογραφίες.

Το μενού “Φωτογραφίες” εμφανίζει τις φωτογραφίες της κάμερας και τις φωτογραφίες που έχουν δημιουργηθεί αντίγραφα ασφαλείας από τις προηγούμενες συσκευές σας. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο για τα οποία έχουν δημιουργηθεί αντίγραφα ασφαλείας εμφανίζουν ένα εικονίδιο cloud με ένα σημάδι επιλογής.

Εικονίδιο Cloud στις Φωτογραφίες Google 4

Πρέπει να ενεργοποιήσετε το αντίγραφο ασφαλείας των Φωτογραφιών Google στη συσκευή σας για να απαλλαγείτε από τέτοια εικονίδια cloud με ένα σημάδι επιλογής (περισσότερα για αυτό αργότερα).

Σύννεφο με βέλος που δείχνει προς τα επάνω

Παρατηρείτε συχνά ένα εικονίδιο σύννεφο με ένα βέλος προς τα επάνω; Υποδεικνύει ότι τα πολυμέσα σας περιμένουν να δημιουργηθούν αντίγραφα ασφαλείας στις Φωτογραφίες Google. Όταν το τηλέφωνό σας συνδέεται σε Wi-Fi ή δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, η εφαρμογή θα ανεβάσει φωτογραφίες και βίντεο και θα κρύψει το εικονίδιο του cloud με ένα βέλος προς τα επάνω.

Εικονίδιο Cloud στις Φωτογραφίες Google 5

Μπορείτε να πατήσετε στην επάνω δεξιά γωνία της εικόνας του λογαριασμού σας και να ελέγξετε τον αριθμό των στοιχείων που απομένουν για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Εάν διαθέτετε απεριόριστο πρόγραμμα δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας αρχείων πολυμέσων στις Φωτογραφίες Google. Με αυτόν τον τρόπο, οι φωτογραφίες και τα βίντεό σας δημιουργούνται πάντα αντίγραφα ασφαλείας στην υπηρεσία και δεν βλέπετε πλέον ένα εικονίδιο cloud με το βέλος προς τα επάνω.

Εικονίδιο Cloud στις Φωτογραφίες Google 6

Πώς να απαλλαγείτε από το σύμβολο Cloud στις Φωτογραφίες Google

Εάν δεν θέλετε να βλέπετε ένα σύμβολο cloud στις Φωτογραφίες Google, ενεργοποιήστε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για τον λογαριασμό σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να κάνετε αλλαγές.

Βήμα 1: Εκκινήστε το Google Photos στο τηλέφωνό σας.

Βήμα 2: Πατήστε την εικόνα του λογαριασμού στην επάνω δεξιά γωνία και ανοίξτε τις ρυθμίσεις Φωτογραφίες.

Βήμα 3: Επιλέξτε Backup.

Βήμα 4: Ενεργοποιήστε την εναλλαγή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Βήμα 5: Κάντε κύλιση προς τα κάτω στις Ρυθμίσεις και πατήστε Ποιότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Έχετε τρεις επιλογές:

  • Αρχική ποιότητα: Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας της βιβλιοθήκης πολυμέσων σας χωρίς αλλαγή στην ποιότητα. Όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεό σας θα μεταφορτωθούν σε πλήρη ανάλυση.
  • Εξοικονόμηση αποθηκευτικού χώρου: Η επιλογή μπορεί να αποθηκεύσει περισσότερα σε ελαφρώς μειωμένη ποιότητα.
  • Εξπρές: Παρέχει το ταχύτερο αντίγραφο ασφαλείας στη χαμηλότερη ανάλυση.

Πως να βγαλετε χρήματα με το Google AdSense(Είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό κλικ!)

Βήμα 6: Μπορείτε επίσης να πατήσετε Χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας και να βάλετε ένα ημερήσιο όριο στη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Εικονίδιο Cloud στις Φωτογραφίες Google 10

Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε σφάλματα με τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας πολυμέσων, εάν ο αποθηκευτικός χώρος του λογαριασμού σας Google εξαντληθεί. Μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε ένα από τα σχέδια του Google One για να ξεκλειδώσετε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο ή να ελέγξετε το δικό μας ειδικός οδηγός για την απελευθέρωση χώρου.

Ξεκλειδώστε το πλήρες δυναμικό του Google Photos

Ενώ το Google Photos είναι αρκετά ικανό, διαφορετικά εικονίδια cloud μπορεί να μπερδέψουν τους νέους χρήστες. Εάν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις σχετικά με διαφορετικά εικονίδια και σύμβολα στις Φωτογραφίες Google, γράψτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Διαβάστε επίσης :Λειτουργίες ρολογιού 8 pixel που δεν πρέπει να αγνοήσετε

Πώς να βρείτε τις φωτογραφίες σας στο FaceTime

Τι σημαίνει “Αυτό το Apple ID δεν είναι ενεργό” 

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *