Το Powerbeats Pro δεν συνδέεται με το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας; 9 Διορθώσεις για δοκιμή

Το Powerbeats Pro δεν συνδέεται με το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας; 9 Διορθώσεις για δοκιμή

Τα ακουστικά Powerbeats Pro αποτυγχάνουν να συνδεθούν με το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας όταν τα βγάζετε από τη θήκη φόρτισής τους; Ή αποσυνδέονται τυχαία κατά την τακτική αναπαραγωγή ήχου; Διάφοροι λόγοι—όπως μια προβληματική σύνδεση Bluetooth, ξεπερασμένο υλικολογισμικό συσκευής ή κατεστραμμένη διαμόρφωση δικτύου— συχνά το προκαλούν.

Αυτός ο οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων θα σας καθοδηγήσει σε πολλές προτάσεις και λύσεις για να διορθώσετε τα ακουστικά Powerbeats Pro εάν δεν συνδεθούν με το iPhone, το Mac, το Android ή τον υπολογιστή σας.

1. Φορτίστε το Powerbeats Pro

Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει τα ακουστικά σας Powerbeats Pro για λίγο, είναι πιθανό να έχουν εξαντληθεί. Ανοίξτε τη θήκη φόρτισης και παρατηρήστε το LED έξω για να ελέγξετε τη στάθμη της μπαταρίας. Εάν είναι κόκκινο ή δεν ανάβει, αυτό σημαίνει χαμηλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Για να φορτίσετε το Powerbeats Pro, τοποθετήστε και τα δύο ακουστικά μέσα στη θήκη φόρτισης και συνδεθείτε σε μια πηγή ρεύματος. Αφήστε τα μέσα για τουλάχιστον πέντε λεπτά (ή μέχρι να γίνει πράσινη η ενδεικτική λυχνία στη θήκη) πριν τα βγάλετε ξανά.

Σημείωση: Η βρωμιά και η βρωμιά στους μεταλλικούς αγωγούς μέσα στη θήκη Powerbeats Pro μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα φόρτισης. Εάν τα ακουστικά σας δεν φορτιστούν σωστά, καθαρίστε τα και δοκιμάστε ξανά.

2. Ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε το Bluetooth

Η απενεργοποίηση και η ενεργοποίηση του Bluetooth στο τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να αντιμετωπίσετε μικρά προβλήματα με το Powerbeats Pro. Αυτή η ενέργεια ανανεώνει την ασύρματη σύνδεση με τα ακουστικά και εξαλείφει πιθανές δυσλειτουργίες ή διενέξεις που εμποδίζουν τη συνδεσιμότητα.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε και να ενεργοποιήσετε το Bluetooth μέσω της εφαρμογής ρυθμίσεων ή του κέντρου ελέγχου της συσκευής. Για παράδειγμα, σε ένα iPhone:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε Bluetooth.
 2. Κλείστε τον διακόπτη δίπλα Bluetooth.
 3. Περιμένετε 10 δευτερόλεπτα και ενεργοποιήστε ξανά τον διακόπτη.

Υπάρχουν πολλά άλλα ζητήματα που σχετίζονται με το Bluetooth που μπορούν να αποτρέψουν τη σταθερή ασύρματη συνδεσιμότητα. Για να μάθετε περισσότερα, ανατρέξτε στον οδηγό μας για επιδιόρθωση προβλημάτων που σχετίζονται με το Bluetooth σε τηλέφωνο ή υπολογιστή.

3. Επανεκκινήστε τις συσκευές σας

Η επανεκκίνηση του τηλεφώνου ή του υπολογιστή σας είναι ένα άλλο χρήσιμο βήμα για την επίλυση προβλημάτων συνδεσιμότητας με τα ακουστικά Powerbeats Pro. Βοηθά στο κλείσιμο διεργασιών που βρίσκονται σε διένεξη, διαγράφει προσωρινά δεδομένα συστήματος και επαναφέρει τα στοιχεία Bluetooth στο εσωτερικό. Δοκιμάστε να το κάνετε αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Δεν μπορείτε να καταλάβετε πώς να επανεκκινήσετε το τηλέφωνό σας; Δείτε πώς μπορείτε να επανεκκινήσετε οποιοδήποτε iPhone ή Συσκευή Android.

4. Ξεχάστε και επανασυνδέστε το Powerbeats Pro

Εάν το πρόβλημα παραμένει, ξεχάστε και αντιστοιχίστε ξανά το Powerbeats Pro με το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας για να επιλύσετε προβλήματα συνδεσιμότητας που προέρχονται από μια κατεστραμμένη κρυφή μνήμη της συσκευής Bluetooth.

Μπορείτε να αποσυνδέσετε το Powerbeats Pro μέσω της οθόνης ρυθμίσεων Bluetooth του τηλεφώνου ή του κινητού σας. Για παράδειγμα, σε ένα iPhone:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις της συσκευής iOS και πατήστε Bluetooth.
 2. Πατήστε το Πληροφορίες εικονίδιο δίπλα σας Powerbeats Pro.
 3. Παρακέντηση Ξεχνάμε Αυτή η συσκευή.

Επαναλάβετε τη διαδικασία σύζευξης για να επανασυνδέσετε το Powerbeats Pro. Για παράδειγμα, για να αντιστοιχίσετε ξανά τα ακουστικά με ένα iPhone, ανοίξτε τη θήκη φόρτισης με τα ακουστικά στο εσωτερικό, περιμένετε να εμφανιστεί η κάρτα ρύθμισης Beats στη συσκευή σας iOS και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη.

Για όλους τους πιθανούς τρόπους αντιστοίχισης του Powerbeats Pro, ανατρέξτε στον οδηγό μας για τη σύνδεση ακουστικών Beats με τηλέφωνα και υπολογιστές.

5. Επαναφέρετε το Powerbeats Pro

Η επαναφορά του Powerbeats Pro επαναφέρει τα ακουστικά στις εργοστασιακές προεπιλογές. Αυτή η διαδικασία διαγράφει τις αποθηκευμένες πληροφορίες σύζευξης, επιλύει πιθανές δυσλειτουργίες υλικολογισμικού και παρέχει ένα καθαρό πλαίσιο για τη δημιουργία μιας νέας σύνδεσης με το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας. Είναι επίσης γρήγορο και απλό. Δείτε πώς:

 1. Τοποθετήστε και τα δύο ακουστικά μέσα στη θήκη Powerbeats Pro.
 2. Κλείστε και ανοίξτε ξανά το καπάκι της θήκης.
 3. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το Σύστημα κουμπί μέσα μέχρι να αναβοσβήσει η λυχνία LED με κόκκινο χρώμα και μετά λευκό.

Ρυθμίστε το Powerbeats Pro με το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας ως νέα συσκευή. Για καλύτερα αποτελέσματα, ξεχάστε την τρέχουσα σύζευξη από την οθόνη Bluetooth της συσκευής (ελέγξτε την παραπάνω ενότητα) προτού το κάνετε.

6. Ενημερώστε το υλικολογισμικό Powerbeats

Το Powerbeats Pro διαθέτει ενσωματωμένο προγραμματισμό —ή υλικολογισμικό— που πρέπει να είναι ενημερωμένο για βέλτιστη απόδοση. Οι νεότερες εκδόσεις υλικολογισμικού συνοδεύονται επίσης από διορθώσεις σφαλμάτων για ζητήματα που σχετίζονται με τη συνδεσιμότητα.

Εάν χρησιμοποιείτε iPhone, iPad ή Mac:

1. Συνδέστε τη συσκευή Apple σε ένα δίκτυο Wi-Fi και τον φορτιστή της.

2. Τοποθετήστε τα ακουστικά Powerbeats Pro στη θήκη φόρτισής τους και συνδέστε τα σε μια πηγή ρεύματος.

3. Κρατήστε τη θήκη φόρτισης δίπλα στη συσκευή Apple και αφήστε τα εκεί για τουλάχιστον 30 λεπτά. Εάν εκκρεμεί ενημέρωση υλικολογισμικού, θα πρέπει να εγκατασταθεί αυτόματα.

Εάν χρησιμοποιείτε συσκευή Android, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Beats για να ελέγξετε και να εγκαταστήσετε ενημερώσεις υλικολογισμικού Powerbeats Pro.

7. Ενημερώστε το λογισμικό συστήματος

Το ξεπερασμένο λογισμικό συστήματος στο τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας είναι ένας άλλος λόγος που επηρεάζει αρνητικά τη συνδεσιμότητα με συσκευές Bluetooth. Εγκαταστήστε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις και ελέγξτε αν αυτό κάνει τη διαφορά.

Για να το κάνετε αυτό, επισκεφτείτε την εφαρμογή ρυθμίσεων του τηλεφώνου ή του υπολογιστή σας και αναζητήστε μια επιλογή ενημέρωσης του λογισμικού συστήματος στην πιο πρόσφατη έκδοσή του. Για παράδειγμα, σε ένα iPhone, μεταβείτε στο Γενικός > Ενημερώσεις λογισμικού—αν είναι διαθέσιμες νεότερες ενημερώσεις iOS, πατήστε Κατεβάστε & Εγκαθιστώ

8. Επαναφέρετε τις Ρυθμίσεις Δικτύου

Η επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου είναι η τελευταία λύση για τη διόρθωση προβλημάτων συνδεσιμότητας του Powerbeats Pro που προκύπτουν από κατεστραμμένη ή εσφαλμένη διαμόρφωση παραμέτρων δικτύου.

Εάν χρησιμοποιείτε iPhone:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.
 2. Παω σε Γενικός > Μεταφορά ή επαναφορά iPhone > Επαναφορά.
 3. Παρακέντηση Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.

Σε συσκευή Android:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.

2. Πηγαίνετε στο Σύστημα > Επαναφορά επιλογών.

3. Πατήστε Επαναφορά Wi-Fi, κινητού & Bluetooth.

Η επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου σε επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή είναι ελαφρώς πιο περίπλοκη. Ελέγξτε μας Windows και οδηγοί επαναφοράς ρυθμίσεων δικτύου macOS για αναλυτικές οδηγίες βήμα προς βήμα.

9. Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη της Apple

Εάν το Powerbeats Pro δεν συνδεθεί με το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας παρά την αντιμετώπιση προβλημάτων, ήρθε η ώρα να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη της Apple. Μπορούν να σας βοηθήσουν να διαγνώσετε και να επιλύσετε πιθανά προβλήματα υλικού με το Powerbeats Pro, όπως η αντικατάσταση της θήκης φόρτισης, των ακουστικών ή και των δύο, ειδικά εάν η συσκευή σας εξακολουθεί να είναι υπό εγγύηση.

Διαβάστε επίσης:Τα καλύτερα ακουστικά για iPhone του 2023

Πώς να διορθώσετε τα Windows 11 που δεν ανιχνεύουν ακουστικά

Πώς να διορθώσετε τα ακουστικά Mac που δεν λειτουργούν

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *