το YouTube Music που δεν λειτουργεί στο Apple CarPlay

6 τρόποι για να διορθώσετε το YouTube Music που δεν λειτουργεί στο Apple CarPlay

Είτε είστε ομάδα Android Auto είτε Apple CarPlay, είμαστε όλοι σε μια μεγάλη διαδρομή με εκρηκτική μουσική. Μετά τη συζήτηση της διεπαφής ακολουθεί η διαμάχη YouTube Music εναντίον Apple Music. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή άποψη, σε ορισμένους χρήστες αρέσει η σύζευξη YouTube Music και Apple CarPlay. Λοιπόν, αν είστε ένας από αυτούς, υπάρχουν Αναφορές του YouTube Music δεν λειτουργεί στο Apple CarPlay.

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει άλλο YouTube Music στο αυτοκίνητό σας; Με τίποτα. Μην στεναχωριέσαι. Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική είναι η μουσική όταν κολλάμε σε μποτιλιάρισμα ή όταν πηγαίνουμε στη δουλειά. Έτσι, με ορισμένες διορθώσεις, μπορείτε να επιλύσετε αυτό το ζήτημα. Γιατί όμως συμβαίνει; Ας ανακαλύψουμε.

Αποποίηση ευθυνών techvortex.eu

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης: 5 καλύτεροι ασύρματοι προσαρμογείς CarPlay για αγορά το 2023

Γιατί το YouTube Music μου δεν λειτουργεί στο Apple CarPlay

Πριν εμβαθύνουμε στις επιδιορθώσεις για αυτό το ζήτημα, αφήστε μας να καταλάβουμε γιατί το YouTube Music σας μπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα κατά την αναπαραγωγή τραγουδιών στο Apple CarPlay. Για αρχή, μπορεί να υπάρχει μια ελαττωματική σύνδεση μεταξύ του iPhone σας και του Apple CarPlay. Διαφορετικά, η εφαρμογή Μουσική YouTube μπορεί να μην λειτουργεί πλήρως.

Εφαρμογές στο Apple CarPlay έναντι του Android Auto

Διαφορετικά, θα μπορούσε επίσης να είναι πιθανό το αυτοκίνητό σας να μην είναι συμβατό με το CarPlay. Ή μπορεί και το αυτοκίνητό σας να έχει πρόβλημα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, υπάρχουν τρόποι να διορθώσετε όταν το YouTube Music σας δεν λειτουργεί στο Apple CarPlay.

Πώς να διορθώσετε το YouTube Music που δεν παίζει στο Apple CarPlay

Η μουσική είναι σημαντική για τους τακτικούς οδηγούς. Εάν το YouTube Music σας δεν λειτουργεί με τη λειτουργία CarPlay, ακολουθούν ορισμένες επιδιορθώσεις.

1. Χρησιμοποιήστε το Background App Refresh

Η ανανέωση εφαρμογών στο παρασκήνιο βοηθά τις εφαρμογές στο iPhone σας να ανανεώνουν το περιεχόμενο τακτικά. Με αυτόν τον τρόπο, η χρήση της εφαρμογής γίνεται απρόσκοπτη. Επομένως, εάν το YouTube Music σας παίζει, δείτε πώς μπορείτε να εκτελέσετε ανανέωση εφαρμογής στο παρασκήνιο για το YouTube Music.

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας > Γενικά > Ανανέωση εφαρμογής στο παρασκήνιο.

Βήμα 2: Εάν δεν έχετε ενεργοποιήσει την Ανανέωση εφαρμογών στο παρασκήνιο, κάντε το πρώτα. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω για να ενεργοποιήσετε την επιλογή για τη Μουσική YouTube. Εάν η εναλλαγή είναι ήδη ενεργοποιημένη, απενεργοποιήστε την και ενεργοποιήστε την ξανά.

2. Αποσυνδέστε και επανασυνδεθείτε με το CarPlay

Εάν το YouTube Music δεν λειτουργεί με το CarPlay, ενδέχεται να υπάρχουν προβλήματα συνδεσιμότητας μεταξύ του iPhone και του Apple CarPlay. Επομένως, σας προτείνουμε πρώτα να αποσυνδέσετε το Apple CarPlay στο iPhone σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα σύνδεση. Με αυτόν τον τρόπο, η νέα σύνδεση θα αποκατασταθεί εάν υπάρχουν προβλήματα συνδεσιμότητας. Δείτε πώς μπορείτε να αποσυνδεθείτε με το CarPlay.

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας > Γενικά > CarPlay.

Βήμα 2: Τώρα, πατήστε στο αυτοκίνητο με το οποίο αντιμετωπίζετε το πρόβλημα. Τότε, ξεχάστε αυτό το αυτοκίνητο.

Αυτό καταργεί τη σύνδεσή σας με το Apple CarPlay. Στη συνέχεια, επαναλάβετε το Βήμα 1 και ακολουθήστε άλλες οδηγίες στην οθόνη για να αντιστοιχίσετε το Apple CarPlay με το iPhone σας.

3. Επανεκκινήστε το αυτοκίνητό σας

Πες ότι οδηγείς κάπου. Δημιουργείτε μια σύνδεση με το Apple CarPlay. Όταν προσπαθείτε να παίξετε μουσική χρησιμοποιώντας τη Μουσική YouTube, δεν έχετε τύχη. Τώρα τι? Απλώς βρείτε ένα ασφαλές σημείο, τραβήξτε και επανεκκινήστε το αυτοκίνητό σας. Μετά την επανεκκίνηση, δοκιμάστε να παίξετε λίγη μουσική χρησιμοποιώντας τη Μουσική YouTube. Εάν η μουσική παίζει ομαλά, το έχετε διορθώσει. Διαφορετικά, διαβάστε για να δείτε τι λειτουργεί καλύτερα για να επιλύσετε την κατάσταση.

4. Ελέγξτε τη συμβατότητα αυτοκινήτου

Το ήξερες? Δεν υποστηρίζουν όλα τα αυτοκίνητα Apple CarPlay. Επομένως, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αναπαραγωγή μουσικής μέσω του YouTube Music στο Apple CarPlay, το αυτοκίνητό σας μπορεί να μην υποστηρίζει καν το Apple CarPlay. Η Apple έχει ένα εξαντλητική λίστα μάρκες και μοντέλα αυτοκινήτων που υποστηρίζουν το Apple CarPlay.

Εάν το αυτοκίνητό σας δεν εμφανίζεται σε αυτήν τη λίστα, αυτός είναι ο λόγος που δεν θα παίζει το YouTube Music. Εάν το αυτοκίνητό σας εμφανίζεται στη λίστα, δοκιμάστε το παίζοντας μουσική σε άλλη μουσική πλατφόρμα. Εάν παίζει μουσική, το YouTube Music είναι ένα ελαττωματικό πρόγραμμα. Διαφορετικά, ενδέχεται το αυτοκίνητό σας να μην υποστηρίζει Apple CarPlay.

5. Ενημερώστε το YouTube Music

Η λήψη εφαρμογών δεν αρκεί. Πρέπει να συνεχίσετε να τα ενημερώνετε. Επομένως, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αναπαραγωγή ορισμένων soundtrack στο YouTube Music χρησιμοποιώντας το Apple CarPlay, δοκιμάστε να ενημερώσετε την εφαρμογή YouTube Music στο iPhone σας. Δείτε πώς μπορείτε να ενημερώσετε την εφαρμογή.

Ανοίξτε το App Store στο iPhone σας. Στη συνέχεια, πατήστε στην εικόνα σας στην επάνω δεξιά γωνία. Τώρα, κάντε κύλιση προς τα κάτω για να εντοπίσετε τη σχετική εφαρμογή και πατήστε το κουμπί Ενημέρωση.

6. Ενημερώστε το iPhone σας

Αποκλείσατε το αυτοκίνητό σας, την εφαρμογή YouTube Music και το CarPlay από τη λίστα των ενόχων; Λοιπόν, το iPhone σας μπορεί να είναι η βασική αιτία της μη αναπαραγωγής μουσικής του YouTube Music όταν ενεργοποιείται το CarPlay. Επομένως, σας προτείνουμε να ενημερώσετε το iPhone σας. Ένα ενημερωμένο iPhone σημαίνει ένα iPhone χωρίς σφάλματα. Δείτε πώς μπορείτε να ενημερώσετε το iPhone σας.

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Εάν υπάρχει κάποια ενημέρωση σε εκκρεμότητα, εγκαταστήστε το πρόγραμμα. Στη συνέχεια, ελέγξτε αν η Μουσική YouTube παίζει μουσική όπως θα έπρεπε.

Melodious Drives

Διορθώθηκε το YouTube Music που δεν λειτουργεί στο πρόβλημα Apple CarPlay; Παρέχουμε μια ολοκληρωμένη αντιμετώπιση προβλημάτων που μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε το πρόβλημα. Αφού διορθώσετε τη Μουσική YouTube, δεν υπάρχουν άλλες μονάδες δίσκων χωρίς μουσική.

Αποποίηση ευθυνών techvortex.eu

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης: Πως να διορθώσετε τους ζωντανούς στίχους του YouTube Music που δεν εμφανίζονται στο κινητό

Πώς να αποσυνδεθείτε από το Apple Music

Η Apple Music δεν εμφανίζει στίχους; 

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *